3 Декември, 2018 07:00 11 253 0

Вашият хороскоп за днес, 03.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте какво ще е началото на седмицата според астрологичната прогноза

Вашият хороскоп за днес, 03.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Далечни и необясними неща ще ви мамят днес. Като един пътешественик по пътя на духа ще търсите пътя към истината и към себе си. Понякога се оказва, че най-голямото съкровище се крие в човека до нас и в обичта ни към него.

Телец

Здравето Ви е чудесно, нищо, че сте в творчески застой. Това може само да Ви стимулира да потърсите свежи идеи. А докато ги търсите, кой знае какво друго може да откриете.

Близнаци

Ще се чувствате спокойни и малко лениви. Няма да ви се спори и да Ви се действа много активно. Нормално, идва краят на годината. Все пак гледайте да не претупвате нещата.

Рак

Сутринта ще се сбъдне една Ваша малка мечта и ще усмихне целият Ви ден. Понякога нещата стават, когато най-малко очакваме нали? Но пък е хубаво, когато ги видим осъществени.

Лъв

Отделете малко време за физически упражнения, пък били те и нетрадиционни. Зимата много Ви ограничава в разходките и скоро това ще започне да личи на фигурата Ви. Вземете мерки овреме.

Дева

Дребни спорове в семейството може да помрачат настроението Ви. Не се обиждайте от дреболии, винаги може да обърнете нещата на шега. Изход има от всяка ситуация, само се поогледайте малко.

Везни

Имате какво да правите, но определено действате твърде емоционално.Къде остана прословутата ви обективност. Опитайте да се погледнете отстрани.

Скорпион

Време е за изяви, не се спотайвайте или обстоятелствата сами ще Ви изведат на преден план. Вие наистина сте готини и пълни с идеи, нека и другите да се възползват от този факт.

Стрелец

Днес ще сте малко разсеяни, трудно ще се концентрирате. Желанието Ви да избягате от всякакви задължения може да Ви направи неработоспособни, но пък можете да компенсирате с чар.

Козирог

Не позволявайте на безпокойството за пари да Ви провали целия ден. В крайна сметка пари се печелят, така че поразмишлявайте върху тази част от уравнението, вместо да се депресирате.

Водолей

Нищо чудно днес да се наложи да решавате роднински проблеми. Не се ядосвайте, защото Вие сте тези, които виждат най-трезво ситуацията и могат да намерят най-доброто решение. Просто бъдете отзивчиви.

Риби

Духовната перспектива ще ви я дадат разговорите с другите, така че не подценявайте нещата, които ви казват. Може би ще трябва да направите някои компромиси или да преосмислите позицията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА