2 Декември, 2018 10:20, обновена 2 Декември, 2018 10:34 24 199 17

Гери-Никол вдига сватба с колегата си...

  • гери-никол-
  • рап-
  • сватба-
  • годеж-
  • връзка-
  • капо верде-
  • рапър

Певицата е лудо влюбена в колега от рап средите

Гери-Никол и нейният нов приятел стягат сватба.

Провокативната певица има връзка от повече от 4 месеца с младежа Мариян, който е известен на широката аудитория с прякора си Капо Верде, написа клюки.нет. Мариян е рапър и е част от хип-хоп формацията БНР („Бандата на ръба“). Певицата дълго обясняваше, че няма време за гадже и се е съсредоточила само върху кариерата си. Това изглежда се е променило и Гери е лудо влюбена в колегата си Капо Верде.

През времето, откакто са заедно, двамата са неразделни и буквално всичко правят заедно – ходят си на участията и пазаруват, но не е ясно дали делят един покрив. Голямата страст, която изживяват, ги провокира все по-често да говорят за сериозно обвързване. Затова и двамата коментират, че обмислят сватба, която да направят пролетта или лятото на следващата година. Близки и приятели ги убеждават, че са прекалено млади за такава сериозна стъпка, но подвластни на любовта двамата са решени да се обвържат вечно.

Дата, час и място на тържественото събитие все още няма, но плановете тепърва предстоят. Гери-Никол мечтаела за сватба от приказките, в която да се почувства като истинска принцеса. Изпълнителката била готова да не щади средства, за да изпълни голямото си желание. Една от последните им съвместни стъпки е едновременно да си направят татуировки. „България Днес“ научи, че по-рано тази седмица Гери-Никол и Капо Верде посещават студио за таутси в столицата на татуистката Ивета Тошева.

За младата певица това е първа татуировка – изображението е на ръката, но не е завършено окончателно и ѝ предстои да посети студиото отново.

Капо Верде вече сериозно се е изрисувал, като последната му татуировка представяла самурай, който държи отрязана глава. Бруталното изображение е само на сантиметри от надписа „ЦСКА София“ с череп и две преплетени саби. Мариян е ревностен почитател на „червените“ и не пропуска техен мач. Покрай него Гери-Никол също се запали да ходи на двубоите от родното първенство. Двамата дори бяха заснети в сектора на агитката, като тогава за пръв път се заговори, че между двамата има нещо повече от приятелство.

Мечтата на Капо Верде е целият да се изрисува с татуировки, като половинката му също възнамерява да продължи с телесните рисунки. Въпреки слуховете, че си е правила много татуировки, досега тялото ѝ беше неопетнено. Двамата стоически изтърпяват няколко часа да ги бодат с игли, но са готови да се жертват за крайния резултат.

Любопитна подробност е, че откакто певицата е с рапъра, сложи край на разголванията си и вече се облича далеч по-прилично. Покрай любовната си авантюра тя беше изпаднала в музикално затишие и от лятото не е пускала нова песен. Този сух творчески период беше прекратен с анонса на новата ѝ песен „Устни“. Дебютът на парчето тя анонсира в социалните мрежи, а феновете ѝ задъхано се питаха каква изненада ще им поднесе този път ексцентричната изпълнителка.

Стремглаво нагоре върви и кариерата на Капо Верде и групата му БНР. Младежите станаха популярни в интернет и това предизвика дискотеките да започнат да ги канят по участия. Безспорен хит им е парчето „BG Реалност“, в което те открито се подиграват на чалгата, използвайки за фон на римите си популярни фолк ритми. Рапърите са облечени като чалга изпълнители от 90-те години на миналия век, а покрай тях се полюшват танцьорки, типични за кръшния жанр. В реалния живот Капо Верде не слуша попфолк, но гаджето му има често участия в чалготеки.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преброяване на бесните язовци

    57 12 Отговор
    Колеги, няма ли да местим?

    Коментиран от #4, #10

  • 2 Гибона

    19 22 Отговор
    Браво Гери само ЦСКА.
  • 3 Айде сега ново 20

    25 7 Отговор
    И ся ко ша прайм? Шъ я женим или не ? То ни можи хем душата в рая хем х*я до края!
  • 4 дедо Груйо

    23 7 Отговор

    До коментар #1 от "Преброяване на бесните язовци":

    Харна е момата, ся таквиз о времена, о нрави. И момъка си го бива, цяла кафтина на крака. Убава двойка се заформя. Очаквам да прочета, че Сузанита се омъжва за рапъра 300килА и ще съм щастлив. Сигур кат нароят бебе ще го кръстят Купоний Софиански или Мадър Сунгуларска. ЛайфаХай става все по-непредсказуем и фентъзи. Добре ке изглежда мома Никол с бели менци на рамо рано в мола за бира и до нея левент Верде да носи дисаге с покупки и тениска на ЦСКА. Юбаи луди та млади.
  • 5 Guðmundsson

    20 9 Отговор
    Не стига, че е про3та като тенекиена кутия, нито може да пее нито нищо, ами и чорбар ка се прави. Жалка картинка.
  • 6 Guðmundsson

    22 8 Отговор
    Това недоразумение на природата е лицето на фенчетата на селския проект Литекс-София!
  • 7 Бай

    8 6 Отговор
    тестовете на Кат дали ще ги минат или не карат коли
  • 8 Бай Ташак

    12 4 Отговор
    Ей.......... така се бях наточил да и го натегля...........

    Коментиран от #11

  • 9 Orthodox

    6 7 Отговор
    Дето казал народът - търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака. Лика-прилика...
  • 10 PlimP

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Преброяване на бесните язовци":

    изтърка ми се пилито от местене
  • 11 въх

    4 6 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Ташак":

    да не си си намразил...оная работа?
  • 12 Русенец

    4 8 Отговор
    Тати спря парите и си намерихме плащач ли?
  • 13 Госпожица Мелсе

    6 8 Отговор
    Тези двамата глупаци как хубаво си подхождат обаче. Тя е късокрака буца с 3 мозъчни клетки и без талант, а той бездарен дебелак с 2 мозъчни клетки и още по - малко талант. И двамата смърдящи на губер. Да им е чИстито на милите селяндури.
  • 14 123

    9 4 Отговор
    Вече има кой да бара яката дупара. :D
  • 15 Koteto

    4 6 Отговор
    Яката дупара Капо ще я барррааа
  • 16 гощо

    6 6 Отговор
    Пубер гранд шоу!
  • 17 Русенец

    3 3 Отговор
    Типичен пример, как от изгъзици да се прави на оригинална, си плю на името. Вече не е позната толкова с атрактивното си двойно първо име, а с прякора си - яката дупара.