3 Декември, 2018 14:16 11 442 15

Изписаха Ласкин след двумесечно лечение на...

  • иван ласкин-
  • актьор-
  • заболяване-
  • болница-
  • изписан

Актьорът бе приет в болница заради тежко чернодробно заболяване

Иван Ласкин бе изписан от Втора градска болница, където прекара повече от два месеца, съобщава HotArena.

Талантливият актьор бе приет в лечебното заведение по спешност, заради тежкото състояние, в което изпадна. Лекарите впоследствие установиха напреднало чернодробно заболяване. Наложи се тежко и продължително лечение, но за радост, Иван Ласкин вече е в стабилно състояние и най-накрая се е прибрал у дома.

Актьорът никога не е криел, че често прекалява с алкохола. Злоупотребата със спиртни напитки зачестила, след като Ласкин напусна трупата на Военния театър преди няколко години. Тогава той възропта срещу ръководството на състава, репертоара и дори се усъмни в таланта на повечето от режисьорите.

В знак на солидарност заедно с него си тръгна и жена му Александра Сърчаджиева, която точно тогава изпълняваше повечето от централните роли в хитовите представления на трупата. Алекс постъпи на работа в „Сатирата“, а Ласкин се затвори вкъщи, отдаде се на срещи с приятели, лов и писане, като дори се готвеше да издаде книга с разкази и есета.

Някогашният Васко да Гама от село Рупча тежко понесъл неотдавнашната смърт на баща си. В този момент започнал да търси утеха единствено в чашката, което довело до тежката криза отпреди два месеца. В артгилдията са изумени как Алекс се справя в сложната ситуация и я определят за истинска героиня.

Тя отказа единствено да се включи в репетиции за новото представление в „Сатирата“, но продължава да участва в останалите спектакли. В същото време е водещ в дневниците на „Биг Брадър“ заедно с Азис, а освен това се грижи сама за дъщеря им София, която вече е във втори клас.

Ласкин пък навлиза във втория, не по-лесен етап на алкохола. Лекуващите лекари били категорични, че това е единствената спасителна терапия, която може да върне актьора към нормалния живот.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    30 1 Отговор
    Довечера ще отпразнува исписването и ще се нареже като тръба!
  • 2 Помислих че

    9 5 Отговор
    Отначало като видях снимката без заглавието помислих че е починал, а то и няма друг мотив за който да публикувате новина за Ласкин
  • 3 Радо

    18 4 Отговор
    Еми, ай Наздраве!!!
  • 4 Будалата

    21 0 Отговор
    По време на партията майка рано стана известен, но славата не прощава. Много таланти се пропиват.Дето се вика едни пият от радост, други от мъка а трети от сутринта. Та и той кат нас без едно може, но с едно никога.
  • 5 Голям Слон

    17 0 Отговор
    Правих си преди време изследвания на дебелото черво във ВМА София. За моя най-голяма изненада лежах в едно отделение с тия с цирозата. Разбира се, цироза можеш да хванеш не само ако си алкохолик, но и чрез хипатит. Естествено, 99.99% от случаите са на пиячи. Та, с двамата, с които се запознах, и чакаха за трансплантация, разбрах само едно - хората чакаха с нетърпение операцията и да си я карат по старому. Явно наистина бивш алкохолик, кирва и негър няма!
  • 6 hmhmhm

    16 2 Отговор
    Еееее, Ласка, наздраве ! Тия лекари ш'ти повредят черния дроб с тая диета - довечера направи една двойна промивка с първак! Да живнеш и ти малко ...
  • 7 Чарли Шийн

    16 3 Отговор
    Всички болести идват от нередовно пиене!
  • 8 Диджей Бобо

    13 2 Отговор
    Ако не пиеш от кръчмата, ще пиеш от аптеката ...!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ventura

    8 1 Отговор
    Докато не падне, както
    Чочко Попйорданов от високо.

    Коментиран от #13

  • 11 exterta

    5 0 Отговор
    АЛКОХОЛИК,АМА ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ,ТО СИ Е ГЕНЕТИЧНО
  • 12 Човек

    8 1 Отговор
    Направих си труда да изчета всички коментари. За съжаление виждам само глупости и простотии, много сме лоши и за това си заслужаваме съдбата. Човека може да има наистина проблеми и за това да е прибегнал до това. То се знае че лесно се залита. Все пак има детенце на втрои клас. Всички зведи както ги наричате също са хора и серат и те имат проблеми.
    Дано човека да се стегне наистина не не само заради себе си а най- вече заради детето. То другото е ясно.
  • 13 ЕКСПЕРТА

    1 6 Отговор

    До коментар #10 от "Ventura":

    чочко падна от ниско не от високо,ама с главата на долу,хахаха
  • 14 Това пиянде

    3 3 Отговор
    до кога ще харчи народна пара? Налива се като дамаджана, а после народа го лекува!? Сега да си плати лечението!
  • 15 Иван

    0 0 Отговор
    Има голяма разлика между двамата с Чочо, не съм виждал той да се заяжда или гаври с някого а Ласкин навсякъде се правеше на последна инстанция съдеше и се заяждаше. Може би затова и са толкова злобни към него.