3 Декември, 2018 15:01 14 480 17

Камен Донев потресе водещ на bTV с... (СНИМКИ)

  • камен донев-
  • актьор-
  • представление-
  • нов спектакъл-
  • изненада-
  • светослав иванов-
  • 120 минути-
  • водещ

Актьорът гостува в "предаването 120 минути"

Камен Донев потресе водещ на bTV с... (СНИМКИ) - 1

Популярният и обичан актьор и режисьор Камен Донев имал стряскащо преживяване на пътя, в което бил намесен пътен полицай. За странната случка разказа самият той, по време на гостуването си в предаването „120 минути" с водещ Светослав Иванов.

Историята се разиграла преди време, на пътя край село в Русенска област.

„Карах си. Изведнъж изскочи един полицай пред колата ми. Щях да го смажа. Щях да го смачкам направо“, започна разказа си комикът.

„Той ми се представи и почна да ми вика: „Какъв човек си ти бе? Какво правиш? Какъв човек си, бе? Излизай от колата!“. Помислих си, че ще ме бие или ще ме арестува. Аз щях да го смажа с колата все пак. Той обаче, пак ми задава тези странни въпроси с мек диалект“, продължава с разказа режисьорът.

Камен Донев потресе водещ на bTV с... (СНИМКИ)

„И изведнъж ми вика „Ти какъв си бе? Що за човек си, че жена ми толкова много да те харесва. Фенка ти е“ — олекна ми като го чух. После ми поиска два билета за представлението ми“, завършва Донев, след което водещият на „120 минути“ го пита: „Даде ли му?“.

„Не. Той е полицай. Може да си позволи да си купи два билета“, отвърна актьорът.

По време на разговора Камен Донев сподели и кои са онези неща, които го карат да се усмихва и какво му е смешно, но по тъжен начин.

Камен Донев потресе водещ на bTV с... (СНИМКИ)

„Напоследък се смея на стари неща, неща, които помня, че като тийнейджър са ме разсмивали… Много са ми смешни хората, които говорят едно и правят друго. Смях се много на Черния петък — кадрите, които се появиха, кадрите на смазани хора, на убити хора. Заради пасатор или микровълнова фурна… където хора се мачкат и блъскат, е простащина“.

Актьорът, известен с импровизациите и невероятното си чувство за хумор, успя да шокира водещия с две неща.

„Искам да ти подаря това. Зелев сок е. Идват много празници и хората пият, а на следващия ден съжаляват. Този сок може да се окаже много полезен. Аз знам, че ти не злоупотребяваш, но…“, обясни актьорът, подавайки към Светослав Иванов бутилка с розова течност.

Камен Донев потресе водещ на bTV с... (СНИМКИ)

Втората изненада, която Донев бе подготвил за домакина си, успя да смути за кратко водещия. Гостът му подаде екземпляр от биографичната книга, чийто автор е самият Светослав Иванов, и му каза: „Моята майка ти е голям фен. Може ли да ѝ дадеш автограф?“

Камен Донев потресе водещ на bTV с... (СНИМКИ)

„Да, как се казва?“, попита водещият и веднага разписа книгата с пожелания за майката на Камен Динев — Румянка.

Камен Донев потресе водещ на bTV с... (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отегчен

    33 62 Отговор
    Боза с розова армея.
    Чалга "артисти" и "журналисти". По-скоро, клоуни. Но не им липсва самочувствие.

    Коментиран от #3

  • 2 asd

    17 23 Отговор
    Доста вредно питие с толкова много сол.

    Коментиран от #8

  • 3 не е задължително

    58 6 Отговор

    До коментар #1 от "отегчен":

    "Отегчен" или не, Камен Донев е артист със собствен почерк и е добре, че не се е слял с общата маса от бездарни актьори, които в момента се изявяват в бездарни български серияли, които пък не стават за гледане. Който успява да се задържи пред екрана на телевизора на български сериял, заслужава горещи поздравления. Артистите ни са бездушни, безжизнени, дървени, говорът им е ужасен, през цялото време си мислиш, че трябва да бъдат дублирани. Камен Донев проявява талант не само като актьор, артистична личност, режисира, пее, танцува, сатирата му е авторска и е точна. Участието му в разни театрални и други постановки би го обезличило.

    Коментиран от #5, #14, #15

  • 4 Asa

    26 7 Отговор
    Добре казано.Всички ограничени простаци без грам култура изказват подобни мнения като първото.......
  • 5 отегчен

    13 16 Отговор

    До коментар #3 от "не е задължително":

    Ако циганските ти "сериали" са ти критерия, може и да е "талант". Аз, обаче, помии не консумирам, тъй че не мога да взема отношение. Представи си го, обаче, с клоунски грим и дрехи как ще му ходят. Пък сега и той се мъчи, да се прави на артист и то "със собствен почерк".
  • 6 Талантлив, симпатичен и честен

    20 5 Отговор
    И говори истината, затова ли ви дразни?
  • 7 Гледах го

    7 3 Отговор
    Човека става за артист.
  • 8 Иванов

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "asd":

    Когато ще се пие солта се дозира много внимателно. Хамерите са открили, че киселото зеле и чорбата са лековити срещу лошата болест. Наш професор започва да се лекува и има негови материали в нета. Търсете, четете, яжте и пийте.
  • 9 Иванов

    13 5 Отговор
    При проведено изследване за ... на гърдата, янките откриват оазис в Чикаго в който жените НЕ БОЛЕДУВАТ. Веднага направили анкета с тези жени, от която разбрали, че те са с полски произход и единственото по което се различавали от останалите хамериканки било, че си слагали кисело зеле и го консумирали с удоволствие. Хамерските химици изследвали киселото зеле и установили, че при неговата ферментация се образува витамин D. Започнали експерименти с животни( възможно е и с мексикански мигранти) и резултатите били впечатляващи. Разбира се, резултатите били потулени, защото фармацевтичната мафия не си поплюва, а трепе наред. Та пиша ги тези неща от уважение към Донев, защото на някой от вас ви простее, но на мен ми харесва.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ганьо

    5 1 Отговор
    До Caci и отегчен - Разбира ти свиня от кладенчова вода!
  • 12 Гост

    10 5 Отговор
    Не трябваше да разказва тази измислена случка с полицая и дете няма да му повярва. Направо се изложи. "Ти какъв си че жена ми толкова те харесва". Сигурно жената на полицая стои на смяна със него и се взира в колите да види някой артист.
    Аз това го разбирам като самохвалство, колко велик артист съм.
    Каквато ни политиката такава ни е културата и живота.

    Коментиран от #13

  • 13 Иванчо

    3 5 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Пълна простотия и измишльотина е тая ,,случка,, и полицая му говорил с ,,мек акцент,,.....колко е ,,артист,, едруг въпрос.
  • 14 гост

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "не е задължително":

    Само той, Веско Маринов и Лили Иванова бяха успели да напълнят Арена Армеец и да приберат печалби от над милион миналата година. Заслужено според мен. Донев е страхотен импровизатор и си заслужава славата.
  • 15 Димов

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "не е задължително":

    Подкрепям напълно. Наистина се откроява с талант и оригиналност, сред морето от депресиращо-скукарски напъни, на колегите му. Камен Донев успява да плени публиката, докато останалите.... едвам ги изтрайвам докрая.
  • 16 Иванова

    0 5 Отговор
    Този е толкова противен,че даже името му ме дразни и бягам далеч по програмите.Има един Силвестър и Августин ,само те му правят конкуренция .Не са ми смешни неговите измишльотини,а той е наистина бездарен артист.

    Коментиран от #17

  • 17 Белчо

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Иванова":

    Вие госпожа, с какво се занимавате,ако не е тайна?
    Добра ли сте в това?
    Дайте да погледнем всеки себе си - до какво ниво се е "оправил" , и после да даваме рецензии за другите!
    Бях на един от спектаклите му - уникален изпълнител- повярвайте ми!