Last news in Fakti

19 Април, 2019 01:52, обновена 19 Април, 2019 14:57 3 322 9

Популярни мъже застават зад волана в „Авто Овация - Пролет 2019”

  • авто овация-
  • безопасно шофиране

Зад волана ще видим: Артьом, Начо Паскал, Боби Ваклинов, Ивел Йорданов, Илиян Илиев и Стоян Вълков-Чоко

Шест млади и успели популярни мъже ще се включат в автомобилното състезание „Авто Овация - Пролет 2019”, което ще се проведе на 21 април от 12 ч. на паркинга до Национален стадион „Васил Левски”. Инициатор и организатор на събитието е тв водещата и журналист Миглена Ангелова и НПО „Национално Движение Овация за Отговорни Млади Шофьори”.

За втора поредна година талантливи българи с изразено чувство за гражданско самосъзнание застават зад инициативата „Отговорни млади шофьори” за повече безопасност по пътищата за нашите деца.

Лице на „Авто Овация - Пролет 2019” е певицата ЕВА, която бе един от участниците в първото издание на състезанието миналата година.

Водещи са Миглена Ангелова и Иво Танев. Консултант: Михаела Ангелова - инструктор по кормуване, която е и много атрактивен, и знаещ човек.

А за настроението на участници и зрители ще се погрижат: ЕВА, Начо Паскал, КБК. Andro - Andy Stefanov (In The Building) е автор на музиката към събитието.

Състезанието отново ще протече в три етапа, два от които ще са особено предизвикателни. Участниците ще преминат етапите с SUV и по този начин ще обърнат вниманието ни към особеностите на шофиране на този тип кола.

Зад волана ще видим: Артьом, Начо Паскал, Боби Ваклинов, Ивел Йорданов, Илиян Илиев и Стоян Вълков-Чоко.

Събитието се провежда под патронажа на Държавна Агенция „Безопасност на движението по пътищата”.

„Авто Овация - Пролет 2019” ще се проведе на 21 април 2019 г. от 12 ч. на паркинга до Национален стадион „Васил Левски”.

Събитието ще се стриймва на живо в YouTube канала на Движението: AUTO OVACIA.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 0 Отговор
    Известни?????
  • 2 Усмивката

    7 0 Отговор
    Мене никой не ме е повикал
  • 3 Усмивката

    4 0 Отговор
    Мене никой не ме е повикал
  • 4 РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ

    10 0 Отговор
    И НИЙ СМЕ УСПЕЛИ.....ЩО НА НЯМА В КЛАСАЦИЯТА.......???? АЙ СИКТИР.....
  • 5 моля кажете

    8 0 Отговор
    С какво са популярни тея
  • 6 Зайко Байко многознайко

    4 0 Отговор
    Оставете тези никому неизвестни люде. Факти , дайте нещо за Цвъко Асансьора. Искам преди Великден да прочета нещо , което да ме накара да се концентрирам и да вървя напред в живота! 😄😨
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Потев

    1 0 Отговор
    Боже какво Говедо на снимката