Last news in Fakti

18 Май, 2019 16:56 9 363 16

Три родни звезди вдигнаха сватби

  • сватби-
  • звезди-
  • чакърдъкова-
  • красимирова-
  • петкова

Николина Чакърдъкова, Маргарита Петкова и Цеци Красимирова се врякоха във вярност

Три родни звезди вдигнаха тежки сватби по едно и също време тази седмица – народната певица Николина Чакърдъкова, поетесата Маргарита Петкова и манекенката Цеци Красимирова.

Последната избра венчавката да бъде в най-далечната точка от трите – в Испания, и се оказа, че ѝ е излязла и най-скъпо – около 700 000 евро. Това обаче не е било никакъв проблем за младоженеца, тъй като е световноизвестен милиардер - Майкъл Струмейтис.

Двамата си казаха "Да“ в старинен замък в испанския град Ситжес, който се намира край Барселона. Заради ВИП гости като шефовете на Нетфликс – Рийд Хейстингс и Спотифай – Даниел Ек, женихът е подсилил бодигардовете си с командоси от испанските спецчасти. В двора на замъка бе издигната арка, под която се състоя гражданската церемония, а след това пастор ги венча и пред Бога.

С нашето знаме се развихри и фолклорната прима Николина Чакърдъкова, която облече традиционна носия, за да поздрави гостите на сватбата на сина си Васил и неговата любима Лора. Певицата имаше и официална рокля със сребърни орнаменти, в която бе облечена през останалата част на тържеството, писа "Телеграф“.

Младоженците сключиха граждански брак през декември 2017 г., тъй като булката вече беше бременна. Дъщеричката им се роди през април 2018 г. и бе кръстена на именитата си баба, а едва сега вдигната и тържество за роднини и приятели. За целта избраха луксозен комплекс в родния Гоце Делчев, а гостите бяха повече от 350 – голяма част от чужбина, тъй като и двамата сватбари работят в американска фирма.

В края на 2018 г. изпълнителката направи венчавка за чудо и приказ и на дъщеря си Мария, която през януари я дари с второ внуче – Христо.

Голямата поетеса Маргарита Петкова също стана първо баба, а после тъща. Дъщеря ѝ Надежда, която трета година се бори с онкологично заболяване, се омъжи в неделя за голямата си любов Иван Огойски. Авторката на култовите хитове "Иване, Иване“ и "Докога, Маргарито“ разкри, че наследницата ѝ е срещнала мъжа си малко след като е разбрала за болестта си. "Нейното момче застана плътно до нея и ѝ е най-голямата опора. В най-трудния ѝ момент Иван настоя да сключат брак… Така е, Господ ти взима едно, дава ти друго“. Свидетели са били певицата Богдана Карадочева и съпругът ѝ – композиторът Стефан Димитров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Биде

    19 1 Отговор
    За другите не знам ама за шавливата Цецка думата вярност май не и е позната!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 2 Отговор
    ЧЕСТИТО
  • 3 Радо

    15 0 Отговор
    Звезда до звезда мила моя майно льо....и после що нямало кой да копа компирите и кукуруза на полето.
  • 4 Кольо

    15 3 Отговор
    А бе ФАКТИ ква звезда е цеци красимирова ? И „ВРЯКОХА” е съвсем друго нещо от ВРЕКОХА ! ВСИЧКО НИ Е ТАКОВА В ТАЯ ДЪРЖАВА!

    Коментиран от #12

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Бачо Киро

    7 1 Отговор
    Какви са тея звезди, дето не съм ги чувал даже... Тоя па милиардер баш до наша уфсъ ли опря... Нищо де, да са живи и здрави...
  • 7 Бачо Киро

    16 1 Отговор
    Между другото, милиардерът Майкъл въобще не е милиардер, а е милионер. Отделно, Марихуаненият Дон прави пари от... марихуана... На 60 години се жени за звездата от... България.... Абе страшна работа 😂😂😂😂
  • 8 Мдааа

    13 1 Отговор
    Как беше кифленската мечта - Хваща богаташ, и на всяка цена трябва да се омъжи за него, годините му са без значение, после трябва обезателно да забременее, нямат значение годините му.

    Коментиран от #13

  • 9 Гост

    8 0 Отговор
    Какви звезди са Тея .
  • 10 месара

    8 0 Отговор
    звезди в коя и каква класация?!
  • 11 Подзаглавието гласи:

    7 0 Отговор
    Н.Чакардъкова, Маргарита П., Цеци Красимирова се врЯкоха... За Цеци ясно че се е врЯкла,ама с другите 2 скумрии нещо не ми излиза сметката - те на кого са се врЯкли?!
  • 12 Баш си е така! 👌

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кольо":

    Гола вода и кал до колене са нашите драскачи! Родните журналя са толкова неграмотни, че не спират да врЯкат! 😃 Да се чуди човек кой им дава изпитите и как си получават дипломите?! 🤔
  • 13 MILF

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Мдааа":

    Кой ли ще е таткото на бъдещото дете , да ли 60 годишният тате, дето вече сутляж няма, или по няква, гооооляма скучайност младото шофьорче. Дано само се рзмине без ДНК тест, че иначе са изгоряли като фас на течение.
  • 14 Жалко

    3 0 Отговор
    Жалко за мъжът, мисли си човека, че това нещи го обича. Е сега ще му разкаже играта.
  • 15 Бачкатор

    1 0 Отговор
    Как този дърт миндил Красимирова не си хвана обикновен мъж, който работи на смени и взима 1000 лв заплата. Как пък взе се влюбват в паричковци. И този толкова ли го е закъсал, че си взе тази дърта шарвантия?!?!?
  • 16 Бачкатор

    1 0 Отговор
    Как този дърт миндил Красимирова не си хвана обикновен мъж, който работи на смени и взима 1000 лв заплата. Как пък взе се влюбват в паричковци. И този толкова ли го е закъсал, че си взе тази дърта шарвантия?!?!?