Last news in Fakti

22 Май, 2019 07:00 20 853 0

Вашият хороскоп за днес, 22.05.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен и странен ден за Овните

Вашият хороскоп за днес, 22.05.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще знаете, че сте в матрицата, какво очаква тя от вас, какво вие от нея. Понякога такива осъзнавания могат да доведат до ново разбиране на цялостния живот. Важно ще ви е да сте част от група, а още по-важно ще ви е да правите нещата по различен начин. Интересен и странен ден, очаквайте изненади.

Телец

С подходящата цел и добро съсредоточаване може да постигнете върхови резултати. Днес може да е изключителен ден, бъдете концентрирани и целенасочени.

Близнаци

Днес идеално ще улавяте свръхестественото в отношенията. Въпросът е какво ще направите с това знание. Изкушенията ще са повече отколкото може да си помислите, така че важно е да имате стабилна вътрешна позиция, за да се справите. Бъдете верни на себе си.

Рак

Ще ви интересува по-дълбокия смисъл на нещата, ще изследвате, ще търсите и проучвате. Ще чувствате мъдростта на нещата.

Лъв

Ще търсите от другите внимание и грижа. Ще откликвате на всеки знак на внимание. Изобщо днес ще са ви важни другите и ще се ориентирате спрямо тях. Хубаво е да си давате сметка кое ваше качество е провокирало една или друга реакция в отсрещната страна.

Дева

Тревожните състояния днес ще се отразят пряко на здравето ви, така че опитайте да запазите спокойствие и самообладание. Ясно е, че не можете да контролирате всички процеси, така че просто приемете нещата каквито са.

Везни

Чаровни, общителни, артистични и царствени днес ще впечатлявате всички наоколо. А щом ще сте толкова забележителни, ще трябва да проявите творчество и да покажете най-добрите си качества. Ден за изява.

Скорпион

Инициативата и подтикът ще дойдат от страна на приятели и ще окажат трансформиращо въздействие върху цялото ви семейство. Понякога неусетно нещата вземат друга посока. Ден за връзка със семейството.

Стрелец

Ще намирате най-невероятни връзки между нещата около вас. Това може да се превърне в игра 'открий връзката'. Победител може да бъде всеки, открил възможно най-много връзки и взаимодействия между нещата, макар че определено ще ви се иска вие да грабнете победата.

Козирог

Нещата, носещи благо и стабилност, ще са основната ви цел днес. Ще ви е важно да усещате сигурност и спокойствие във всичко, което правите. Естествено, това ще ви накара да действате с предварителен план, всякакви рискове определено ще бъдат изключени. Малко скучно, но пък надеждно, нали?

Водолей

Основната ви характеристика днес ще е инициатива, която обаче ще бъде провокирана от някой друг. Ще се опитате да модернизирате нещата, които са около вас. Само се опитайте да чуете какво казват околните и не вървете срещу техните желания и позиции в името на един несигурен прогрес.

Риби

Без никой да го очаква от вас ще постъпвате като жертва на обстоятелствата. Може би това е някакъв дълбок, подсъзнателен модел, но не е ли време да се изправите срещу него, да го погледнете, да го изучите, да го приемете и да го интегрирате в себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА