18 Юни, 2019 07:00 18 961 0

Вашият хороскоп за днес, 18.06.2019 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Натоварен ден за Стрелците

Вашият хороскоп за днес, 18.06.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Звездите ви предупреждават - днес има голяма вероятност от спорове и скандали в работата. Сдържайте нервите си и бройте до 10 преди да отправяте обвинения.

Телец

Днес може да ви се наложи да решавате роднински проблеми, направете го както трябва. Умението да слушате ще ви помогне да разберете доста повече за близките си, а и ще се почувствате по-съпричастни и, естествено, удовлетворени.

Близнаци

Нервните сривове днес ще са в резултат на нежеланието ви да разберете хората около вас. Нали си давате сметка, че никой с нищо не ви е длъжен и прекалените очаквания си остават изцяло за ваша сметка.

Рак

Трудно ще се преборите с подсъзнателните си страхове, но направете всичко възможно, защото иначе няма да се отървете от пораженческото настроение. Направете нещо, което ви кара да се чувствате щастливи и се усмихвайте колкото се може повече.

Лъв

Днес трудно ще се изразите по най-добрия начин, защото сами ще си слагате спирачки. Отпуснете душата си и покажете какво можете, защото после ще съжалявате, че не сте го сторили.

Дева

В ежедневните занимания непрекъснато ще се появяват пречки, може би някъде сте сгрешили. Днес внезапно ще си дадете сметка, че човекът, на когото толкова сте се доверявали, всъщност не е това, за което се представя. Тъжна истина, но я приемете и продължете напред.

Везни

Допълнително напрежение ще ви създадат отношенията с приятелите или с някой роднина. Затова пък паричните въпроси ще намерят, макар и временно, решение във вид на някаква помощ.

Скорпион

Днешният ден ще увеличи увереността ви в способностите ви. Сънищата, които са ви споходили е по-вероятно да не се сбъднат, така че не ги преживявайте твърде много. Днес са възможни и парични постъпления.

Стрелец

Списъкът на неизпълнените задачи лавинообразно расте, а заедно с него растат и здравословните оплаквания. Дайте си малко отдих, все пак здравето ви е само едно и с пари трудно ще си го купите обратно.

Козирог

Ако смятате, че не изглеждате прекрасно, не забравяйте максимата, че чарът е по-важен от физическите особености. А пък вие винаги сте имали очарование в излишък, така че какъв ви е проблемът?

Водолей

Отдавна настъпи време да си обърнете по-голямо внимание, така че не отлагайте повече. Може би имате нужда да си попълните гардероба за лятото, ами какво чакате - тръгвайте на пазар, то парите и времето все няма да ви достигат.

Риби

Ако имате някаква сума в портфейла си, знайте, че днес е най-неподходящия ден да я харчите. Не давайте на заем на никого, дори съвсем дребна сума. А да преодолеете недоволството на домочадието, днес ще се окаже неизпълнима задача.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА