Last news in Fakti

15 Юни, 2019 13:07 61 668

Жената на Джуди Халваджиян взриви мрежата! (СНИМКИ)

  • елена халваджиян-
  • джуди халваджиян-
  • гей парад-
  • софия прайд 2019-
  • скандал-
  • нетърпимост-
  • омраза-
  • нетолерантност

Елена Халваджиян се оказа много по-директна в гнева си от известния тв продуцент

Жената на Джуди Халваджиян взриви мрежата! (СНИМКИ) - 1

Прайдът продължава да бъде изключително важен поради цялата стигма и омраза, на които са подложени ЛГБТИ хората в България ежедневно – отхвърляне от семейство и приятели, насилие поради омраза, тормоз в училище, дискриминация на работното място и в сферата на образованието, липсата на законодателна уредба на отношенията в семействата на ЛГБТИ хората.

Съпругата на Джуди Халваджиян се оказа много по-директна и пряма от половинкатъа си, поне що се отнася до актуални и горещи въпроси, към които има конкретна и ясна позиция, пише "Марица".

Жената на Джуди Халваджиян взриви мрежата! (СНИМКИ)

Половинката на успешния продуцент не се стърпя и избухна срещу скудоумното мислене на някои българи. Нещо повече - тя направо побесня.

Причина за гневът ѝ стана темата за гей парада в София, по която все още се водят бурни спорове и дискусии в мрежата.

Жената на Джуди Халваджиян взриви мрежата! (СНИМКИ)
Снимки:/БГНЕС

София Прайд 2019 се проведе миналата неделя (9 юни) под мотото "Не давай власт на омразата". Това беше неговото 12-то издание и на него присъстваха хиляди хора. Както всяка година обаче, провеждането му предизвика сериозни дискусии и критики, които показаха ясно, че обществото ни е разделено на три лагера - толерантни и разбиращи, които подкрепиха, пряко или косвено, ЛГБТ общността у нас; такива които гневно и агресивно изразяват своята нетърпимост към т.нар. "различни" хора и онези, които не заемат позиция, не се интересуват и стоят в страни от подобни теми и събития.

Жената на Джуди Халваджиян взриви мрежата! (СНИМКИ)
Снимки: БГНЕС

Именно позицията на втората група накара Елена Халваджиян да нареди такива думи в социалната мрежа, от които на мнозина със сигурност им е настръхнал гърба.

"Какво означава "нормален" и какво – "различен"? Кой, по дяволите, и защо определя гейовете като "различни"? Обичат по друг начин? Мразят по друг начин? Хранят се по друг начин, спят, ходят, и въобще… Различни от кого?", започна тирадата си половинката на Халваджиян.

"Нормално ли е мъже да бият жените си, щото са хетеро? Нормално ли е мъже да изнасилват жени, щото са хетеро? Нормално ли е мъж да нападне жена заради избора ѝ, който не съвпада с неговата представа за "правилно"? Дефинирайте "нормално" и "различно", моля. Че не ви разбирам!".

Жената на Джуди Халваджиян взриви мрежата! (СНИМКИ)



Свързани новини