16 Август, 2016 10:18 2 824 3

Добре, че сексът не е олимпийски спорт...

  • сексът-
  • олимпийски спорт
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Рекламата и армията имат една основна прилика. За някои са излишен разход, но без тях никой не те приема сериозно. Шефът на хотелиерите у нас Благой Рагин всяка година призовава държавата да отделя повече пари за реклама на родния туризъм. Фактът, че го прави всяка година, говори достатъчно, колко го чуват. Доскорошният началникът на ВВС ген.Радев роптаеше, че длъжността му е символична, защото ВВС у нас са просто понятие. Затова не е изненадващо, че се ориентира към друга символична длъжност – камъкът си тежи на мястото.

Тревожни вести дойдоха от Пирин – Байкушевата мура съхнела под напора на любопитните туристи. Зяпачите ронели почвата около дървото и оголвали корените му. Ако мурата беше джанка, нямаше да мине 1300 години – отдавна да е изсъхнала от брулене. Твърди се, че съдбите на дървото и България са свързани. Дали мурата ще сподели участта на събрата си от „Аватар“ – нека приказката остане с отворен край.

На вниманието на ДПС-активистите! В Турция твърдят, че партията на Доган имала връзка със сочения за идеолог на опита за преврат Гюлен. Комшиите чели постинги във фейсбук на хора от ДПС и установили, че в първите часове на преврата пускали радостни статуси. Предупреденият е въоръжен – другия път да си знаят. Марк Зукърбърг им е предоставил чудесни условия да разкриват емоциите си публично, но трябва да спазват някаква мяра. Днес се счита, че истинският мъж трябва да крие чувствата си. Дори с риск да изглежда безсърдечен. Последното се постига най-лесно с десетина енергийни напитки.

След новината за цветущото състояние на банковата ни система, най-неочаквано не настъпиха всенародни тържества. Дори семпла празнична литургия нямаше – със или без заря. Тази черна неблагодарност няма как да остане ненаказана. Следете лихвите.

Пресоленият пиар на МВР покрай ареста на двама автокрадци, за които слушахме две седмици нямаше как да доведе до добър край. Залавянето на „легендата“ с омайната фамилия Омайски и авера му бе представено сякаш органите са закопчали братя Галеви. Вярата в последното може да бъде предизвикана само като страничен ефект от хапове против сенна хрема. Арестите на автокрадци би трябвало да се нещо съвсем рутинно – като поливането на цветята в кабинета на Румяна Бъчварова. Фанфарите ни дойдоха малко в повече. „Срам!“ Така реагира премиерът на вестта, че обвинен в трафик на бежанци е спечелил конкурс за законното им превозване. И хвръкнаха главите на шефовете на „Гранична полиция“. Както се очакваше, министър Бъчварова запази статута си на неприкосновена. Ясно е, че дори да хвърли военна димка в детска ясла, Борисов ще обясни, че лелките са проявили небрежност.

Разбра се, че  годишно сто гневни граждани съдят „паяка“, който отнася колите им. Информацията вероятно е достатъчна за редица природозащитни организации да възроптаят, че металното насекомо е

жертва на съдебен произвол и се нуждае от специални протекции.

В Индия „Моята борба“ се радвала на страхотен читателски интерес. Много са закъснели. У нас основният извод от четивото го пише във всеки уважаващ себе си подлез – „Хитлер беше прав“.

Фиаското, което търпи спортната ни трупа на игрите в Рио си има своето логично обяснение. Министър Кралев хъката-мъката си призна, че му откраднали часовника. Каква по-страшна поличба от това. А ние се чудехме, толкова ли са слаби нашите. Добре, че сексът не е олимпийска дисциплина – щеше да рухне още един роден мит. Ако пък видите млада жена да обикаля телевизиите и да говори за урината си, да знаете, че се е върнала от Бразилия.

От братски Ниш се обади и бардът Едвин Сугарев. Гневното перо на демокрацията откри ниша в натоварената си програма на консул и алармира, че бутането на Борисов ще върне комунистите на власт. Като всеки творец и Едвин е човек на крайностите – или гладува, или е на държавна издръжка. Сега е във втората фаза и логично брани бюджетното си началство.

Археолози откриха в Плиска древно каменно хидросъоръжение – широко четири и дълго сто метра. Учените мълчат, дали навремето е била обявена обществена поръчка или пък хан Крум я е отменил поради витаещи съмнения. Кой и с колко се е облажил накрая, също не знаем.

От първи октомври влиза в сила вземането на пръстов отпечатък на рецепциите в болниците. Очаква се с предимство да бъдат приемани хората с криминални досиета, тъй като отпечатъците им са в масива на МВР и ще бъдат моментално идентифицирани. На хората с чисто минало и безукорно поведение не остава нищо друго, освен до края на септември да извършат поне едно закононарушение, за да дадат отпечатък…


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    0 0 Отговор
    Брей! Милене! Много си добър! Не само че пишеш много добре, ами и имаш изключително добро чувство за хумор! Истинско удоволствие е да чета това, което си написал! За съжаление няма много като теб! Но, както се изрази един:" Не останахме много така че няма от какво толкова да избираме"!:)
  • 2 мазен хотелиер

    0 0 Отговор
    Ганев хотелите да не би да са държавни, че държавата да отделя помощи за тях? Ти сериозно ли го взимаш това на сериозно?
    Другаря Рагин де не плаче всяка година, като малко дете за близалка, ами да съберат пари и да си платят рекламата, все пак печалбите отиват при тях, социализЪма свърши Ганев, при капитализма, всичко е частно и всеки си плаща сметките САМ!
  • 3 Най-добрия

    0 0 Отговор
    Златна ти писалка майсторе на буквите !