Last news in Fakti

3 Септември, 2016 13:48 3 185 0

Бита певица, кмет с джип и престъплението на века

  • факти.бг-
  • най-четените
Бита певица, кмет с джип и престъплението на века - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Лятото полека си отива, въпреки опитите на българите да отложат края му по плажовете в Гърция. От Факти.бг ви предлагаме някои от най-четените статии през седмица, която изобилстваше от прояви от всякакъв характер.

Ислямска държава все още иска главата на Динко Вълев

Ислямска държава дава награда от 50 000 долара за главата на българина Динко Вълев, който стана известен с незаконните арести на мигранти, които се опитват нелегално да влязат у нас, пише в. „Дейли мейл“.

Пластична операция прецака дупето на манекенка

Пластична операция даде нестандартен ефект върху дупето на манекенка.

Джана Стоунър си е сложила импланти в задните части, за да направи извивките си по-апетитни. Това обаче довело до ефект, в който дупето й постоянно се разклащало, наподобявайки известното движение „туърк“.

Норвегия готова да репатрира 15 000 бежанци

Норвежките власти планират да депортират 15 000 имигранти, потърсили убежище в страната, съобщи Norwegian Broadcasting Corporation.

Според директорът на норвежката агенция за имиграция Дроде Форфанг, през миналата година молба за убежище са подали 31 000 имигранти. В предишни години тази цифра не е надхвърляла 10 000 души.

Допинг дивотия и един достоен мъж

Индийският борец Йогешвар Дут е готов да се задоволи с бронза от олимпийските игри в Лондон през 2012 г. и да не получи сребърния медал на загиналия руски борец Бесик Кудухов, който може да бъде лишен от наградата заради допинг.

Пребиха Рут Колева

Рут Колева е била нападната и пребита в София. Певицата отишла да си вземе колата от наказателен паркинг. Там става свидетел как мъж и жена нападат словесно служителите на гишето. Рут Колева им прави забележка, казва им, че ще ги снима и по-късно жената я напада.

Певицата разпознава в нападателката си служителка на външно министерство и затова пише и до външния министър Даниел Митов.

Управляваш село от джипа? По-ниска заплата

Общинският съвет на Стамболийски намали със 700 лева заплатата на кмета на Ново село. Той вече ще взима 420 лева. Тодор Атанасов е на поста осми мандат. Според местния парламент кметът не ходи на работа, а управлява селото от джипа си, предаде БНТ.

Недоволни жители на Ново село изпратили снимки как Тодор Атанасов ги приема не в кметския си кабинет, а от прозореца на джипа.

Чомски: САЩ извършиха престъплението на века

Една от причините за продължаващия бежански поток от Близкия изток е престъпната инвазия на САЩ в Ирак. Това заявява американският философ Ноам Чомски в интервю за „Дойче Веле“.

Двигател на Боинг 737 гръмна по време на полет

Боинг 737 направи аварийно кацане в САЩ, след като един от двигателите му се повреди по време на полет, съобщи Fox.

Самолетът е пътувал от Ню Орлианс до Орландо. Според пътувала в самолета жена, двигателят се е намирал точно под десния й прозорец. Според нея е станало нещо „като силна експлозия“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА