14 Декември, 2016 08:00 15 610 31

Тя ли ви е виновна?

  • гери-никол
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ей, добре, че е Гери-Никол да си поклати яката дупара, за да разбера, че в тази държава все пак има нещо, което да развълнува закърнялото ни ежедневие... дори това нещо да е нечий задник.

Разбира се, не пропуснах да чуя песента и да изгледам клипа след вълната от коментари за огромното падение, което направила девойката с тази песен. Прочетох всякаква неща, от крайни обиди към нея, през коментари от типа, че е срам за народа ни, за България, както и че заради нея младото поколение не ставало за нищо.

Последното впрочем е вярно, но вината не е в Гери-Никол, колкото и да ви сe иска.

Разбирам, че стегнaтият, голям и определено як задник на едно 18-годишно момиче доста ви дразни. Мъжете й се дразнят, вероятно защото просто не им остава нищо друго, освен да им се иска да го барат, ама няма как, а жените цъкат злобно, щото нямат същата ''дупара''.

Родителите пък я сочат с пръст за назидание, развращавала децата им.

Децата им в същото време в другата стая се снимат полуголи, качват се в Интернет, а ако добавим и новата мода - мастурбират онлайн пред камера за пари. Да ви кажа тях далеч не ги бърка новато парче на Гери-Никол и определено не тя ги е научила на тези интересни занимания.

Който е чел мои статии знае, че съм крайно отвратена и много загрижена за развитието на голям процент от младото поколение. Това са едни заблудени и загубени в детството си подрастващи хора, с много досъп до интернет, филми за възрастни и липса на възпитание и внимание.

Всички тези фактори доведоха до безразборен секс от ранна възраст, употреба на наркотици, алкохол в големи количества и жестоко желание за предизвикване на внимание.

И на това ли Гери-Никол научи децата?

Десетки пъти съм ви разказвала с примери и доказателства за падението на вашите ''ангелчета'', но някак си не ви дреме, че дъщеря ви, гаджето ви или сестра ви е с профилна снимка по сутиен в социалните мрежи, а мъжете точат лиги по нея. Не ви пука и как си търсят богати гаджета да ги издържат срещу секс. Как си говорят помежду си. Какви са разбиранията им за секса и откога го правят.

Но когато Гери-Никол туърква в клипа за няколко хиляди се превръщате във възмутени граждани с позиция. Била малка, била развратна, разгонена, нахакана...

Въпросната обаче вече е пълнолетен гражданин. Освен това има родители, които са вероятно достатъчно зрели да решат ок ли са щерка им да пее за ''яката си дупара'', без някой да им налива акъл. Не ми се отваря и темата, че като й гледам интервютата звучи толкова нормално, че чак отива към скучна и дори имам съмнения дали пък изобщо се занимава с момчета, гаджета, връзки и секс (за разлика от вашите дъщери).

Като прибавам и това, че е изпълнител с артистично присъствие без аналог в България, можем просто да замълчим пред усилията й да направи нещо на много високо ниво и по света да се чуе и за нашата държавица.

Защото истината е, че с малки стъпки и 4-5 песни, тя някак успя да направи впечатление там, където циците и възвишените текстове на родните чалгари не успяха.

И ако си преведете текстовете на тийн идолите в другите държави ще намерите далеч по смущаващи думи и послания. Да не говорим за визия и обем на задниците. Но тях не ги сочите пръст, че развращават горките, мили и прекрасни дечица, нали...

Имам странното чувство, че след няколко годинки Гери-Никол ще пробие навън и се чудя тогава, лицемери, дали пак ще я хейтвате, щото била много дръзка и гола, или вече рязко ще я заобичате ...

Нея и готиния й задник.

Не я защитавам, повярвайте, но уважам труда й и амбицията да успява. Ако повечето млади имаха нейното желание да се реализира, сигурно нямаше да сме толкова закърняла нация.

В крайна сметка - като не ви харесва, не я гледайте, не я слушайте, забранете я на децата ви. Нека видим дали ще са по-свестни без нея.

Не, няма да бъдат. И вие го знаете.

Разполагаме с едно почти изцяло развалено поколение, но причината е много далеч от една певица, пееща за задника си.

Адриана Аврамова за Lentata.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    37 4 Отговор
    Браво от това по изчерпателни и разбираемо здраве му кажи, но за съжаление морала е за хора мислещи...
  • 2 Morgoth

    40 3 Отговор
    Не я харесвам и не я слушам, не заради текста, а заради стила. Но след надигналата се вълна нямаше как да не видя клипа.
    Текста си е най-обикновена чалга, а за дупето (и него нямаше как да пропусна да огледам, след като беше така възпято) ще ме извинява авторката, ама с нищо не ме впечатлява и нямам особено желание да го "барам".
    Къде вървят младите? Към свят който те ще си изградят и в който ние ще сме излишни и само ще цъкаме с език от страни, че нищо не ставало от тях, както прави всяко едно заминаващо си поколени от векове насам.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 пацинко

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "ЧФФ":

    Ти прочете ли изобщо статията?
  • 6 Гост

    23 1 Отговор
    Като на всеки пазар - търсенето определя предлагането. Но горко на държавицата ни ако очакваме момата да я направи известна.
  • 7 гостенче

    25 0 Отговор

    До коментар #4 от "ХЪЕ":

    Родителите на певицата първоначално бяха силно потресени, но след като са видели че тя няма да престане а в същото време е взела и доста пари да изкарва са си казали защо пък да не обърнат монетата и да взета да я изкарат "толкова нормално момиче че чак е скучно". Все пак не е тайна че имат парички.
    Колкото до разсъждението на авторката мога да кажа че Гери Никол не е виновна, но младото поколение са силно склонни на подръжание, и те ще подръжават не на Гери Никол а на ролята и в клипа, тъй че не е важно колко всъщност скромна е тя.
    Много правилно е мнението по-горе на колегата, че се продава това което се търси.
    Те не са виновни и Камелия, Глория, Азис, Преслава и цялото простолюдие от фолк сцените, които стратираха през 90-те, но я ни виш сега какъв смел народ сме. Банда к*.ви, п....ти и селски тумбаци метащи шкембетата по фолк клубовете. Да не забравяме и 30% хрантутници (м....лите) и около 5% здраво мислещ народ.
    Вие какво очаквате ???
  • 8 wwt

    9 5 Отговор
    С доста неща от статията не съм съгласен, но няма да споря тук. Най хубавото нещо в една жена е задника и така че ,какво друго да възпява.
  • 9 Гост

    24 3 Отговор
    Докога ще ни занимавате с разни кифли,бъдещи проститутки и с всякакви отрепки без мозък?
  • 10 Гоуст

    13 2 Отговор
    Който има дете,а пък и да няма, всеки е бил тинейджър и знае как музиката е начин на живот и колко много младите подражават на изпълнителите. Как се обличат като тях, как се опитват да са като тях, как им повтарят думите ... и още.

    И в отговор на темата "Тя ли ви е виновна?" ДА, тя е една малка част и ако не дават пумиите и по телевизора, младото поколение би било една идея по-добре!
  • 11 Крин

    17 2 Отговор
    Да, бе, щяла да пробие навън! Навън боб хвърлят за нея. Те си имат такива бол, с лопата да ги ринеш.
  • 12 некойси

    19 2 Отговор
    1. Не е особено красива
    2. Страшно напълняла
    3. Песните и не струват.
  • 13 ХХХ

    17 2 Отговор
    Адрианке, мила, не те познавам и по-добре. Статията е написана на ниво 8-ми клас ... И до колкото съм запознат, когато се пишат подобни статии, не се изразява личното мнение на автора, а на институцията (медията), която представлява. В противен случай, всичко подскава за платена под някаква форма публикация. И още няколко неща:

    1. "Защото истината е, че с малки стъпки и 4-5 песни, тя някак успя да направи впечатление там, където циците и възвишените текстове на родните чалгари не успяха." --> не са само малките стъпки и 4-5 песни, а нещо много по-сериозно, което трябваше да направи, за да й се "отворят" въпросните врати. Но ти оправдаваш тези неща в статията. Ако искаш подробности - направи интервю с момичето. С остроумни въпроси и хитрини, можеш да достигнеш до истината!

    2. "Имам странното чувство, че след няколко годинки Гери-Никол ще пробие навън и се чудя тогава, ЛИЦЕМЕРИ, дали пак ще я хейтвате, щото била много дръзка и гола, или вече рязко ще я заобичате ..." --> Защо ОБИЖДАШ читателите си?! Показваш много високо ниво на професионализъм!

    3. "Не я защитавам, повярвайте, но уважам труда й и амбицията да успява. Ако повечето млади имаха нейното желание да се реализира, сигурно нямаше да сме толкова закърняла нация." --> Хаха. Не я защитавам.

    Точка по темата. Елементарно написана статия, Дори бих казъл, жалка пародия.

    Коментиран от #18

  • 14 Лупи

    12 1 Отговор
    Абе то и тревата се търси ама не виждам нещо да е разрешена от закона нали? Нещо, което доказано изпилява и без това ограничения мозък на подрастващите трябва да се третира, като опасно за държавата и следователно забранено, вече ако някой иска да си го разпространява нелегално прав му път с всички произтичащи от това последици. Иначе дори не мисля и да гледам клипа на въпросната госпожица, както и въобще да и обръщам внимание за в бъдеще. Ще се разбере след време смисъла на определението "упадъчна музика" ама вече ще е късно. Друсайте за сега и ийхууу!
  • 15 Диди

    12 1 Отговор
    ХХХ абсолютно съм на твое мнение.Тази статия звучи непрофесионална и мисля,че е платена.
  • 16 onq s konq

    1 18 Отговор
    Това е най-великата песен която съм слушал до сега А клипа е напълно професионален!!Браво!!!

    Коментиран от #20

  • 17 корса

    3 14 Отговор
    Адриана БРАВО!
    Една много добра статия, болезнено откровена!
  • 18 всички сравняват

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "ХХХ":

    нашите ''звезди'' с другите западни ''звезди'',а за мен са артисти изпълняващи някаква роля!Звездите са по небето и си прав ,че авторката на тази ''статия'' си противоречи.
  • 19 щурче

    10 1 Отговор
    Каквото и да се пише, хвали или хули за БГ изпълнителите факт е че все още няма пробил изпълнител в световен мащаб. В това отношение румънците ни РАЗМАЗАХА !!! Толкова много изпълнители и хитове, че няма да ми стигне мястото да ги изброя и всеки от вас, ще се сети за поне 10. Албания и тя показа, какво може през последните 2-3 г и изкара няколко изпълнители на световната сцена с хитове които се чуват навсякъде... Алабания нали на която всички се подиограваха, като изостанала държава - Рита Ора, Дуа Липа ... найс а?
    А колко изпълнители и хитове в световен мащаб изкарахме ние за тези години - Зироу, Нола , Ниенте.... това са фактите!!
    Голяма дупара, но явно света не ще да я бара - метафорично казано!
  • 20 Вазичка

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Напляскай я с маркуча по калната дупара, Хайде накажи я, хайде накажи я- нека я боли. Амчи тъй де, като е виновна, какво да я правим.
  • 21 ХХХ

    4 0 Отговор
    Благодаря за подкрепата от страна на Диди /коментар №15/ и на Всички сравняват /коментар №18/.
  • 22 Справедлив

    16 1 Отговор
    Всички собственици и редактори на музикалните телевизии и радиа в България са виновни, че ни убиват бавно и мъчително с тази смръдла !!! ЗАЩО Я ВЪРТИТЕ НОН СТОП БЕ ПРОДАЖНИЦИ ?!
  • 23 гост

    16 1 Отговор
    Виновна е, да, със сигурност. Тя е такава от 15 годишна, пее и обикаля дискотеките, язди полуголи мъже и си върти задника за пари. Е това ли трябва да е тинейджърска звезда, на която да подръжават децата? И викаш има си родители, е ти ще се радваш ли и ще буташ ли дъщеря ти да е такава? Ясно е, че морала и етиката отсъстват от училище, но не трябва да се учат от малки да бъдат проститутки, като порастнат сами да си избират какви са, но докато са деца родителите отговарят. Децата като искат да я слушат, те и клиповете й гледат, после ще се нагримира и облече като нея и някой бабаит ще й налети. Това ли е доброто?
  • 24 fuck nazis

    4 3 Отговор
    Ние сме велика нация - кисело млеко , секс и демокрация и емиграция !
  • 25 defecatum

    4 3 Отговор
    отивам в клозета
  • 26 Заинтересуван

    3 2 Отговор
    Сега ще погледна това нещо и се връщам.
  • 27 гларус

    8 2 Отговор
    Простотия от всякъде
  • 28 на госта поста

    5 1 Отговор
    От всичките тия умствени напъни на авторката стигам до следния извод -задръстен и тъп съм понеже не ми харесва модерното творчество и възхваляването на един г.з .Все съм си мислил че се превърнахме в държава която произвежда и изнася задници,на това се крепи почти цялата ни икономика и свежи пари .Вече имаме и официалната заявка за стока на световно ниво- дупарата на Гери-Никол иновативна ,модерна с крак с времето а ние обикновени хейтъри пак не я оценихме и нямаме очи за красивото и детайла .Срамувам се сам от себе си ,благодаря ти Адриана Аврамова .
  • 29 Кака Гинка

    4 2 Отговор
    Не знам кой лансира това явно некадърно и анти музикално момиченце за певица,че и за звезда на всичкото отгоре.Останалото са подробности,които едва ли вълнуват особено някого,въпреки изкуствения шум вдигнат в медиите.Това май само я прави по-популярна.На глухата българска публика можеш да и пробуташ всичко,стига да е в прилична опаковка...
  • 30 Bambam

    2 2 Отговор
    Те тъпите тийнейджъри много преди Гери-Никол се кълчотеха и много след нея ще го правят. А за родителите да не говорим какви моралисти са просто нямам думи. Не може да си оставяш детето да ходи по дискотеки до сутринта да се напира като свиня да си ляга с почти всеки срещнат и после ама гледай те я тая как ни разваля децата, За това поколение дебили 90% от родителите са виновни. Не търсете вина в другите когато вината си е ваша.
  • 31 многознайко

    2 1 Отговор
    Разбира се ,че Гери-Никол също е виновна за поведемието на подрастващите "дупари"...Освен семейството ,подрастващите оформят поведението си ,като подражават на своите идоли ,като Гери-Никол, Преслава и други вече утвърдени "дупари"...