Last news in Fakti

1 Януари, 2017 20:39 2 660 5

Страхът – атомната бомба на тероризма

  • страх-
  • тероризъм-
  • атентат-
  • терористична атака

Светът се надяваше 2017 г. да бъде по-мирна и по-сигурна

Страхът – атомната бомба на тероризма - 1
Снимка АП/БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Няма друга нощ в годината, в която да не тържествува надеждата. Хората по целия свят посрещат календарната година с пожелание за здраве. Този път думата мир със сигурност е била една от най-споменаваните по всички краища на света.

Истанбул окървави надеждата. Тероризмът удари отново. В добре подбрано време и на добре подбрано място. Няма значение дали това е дискотека в Истанбул, в която атентаторът е облечен като Дядо Коледа, или коледен пазар в Берлин.

Статистиката за жертвите и ранените обикаля света. С нея и страхът — атомната бомба на тероризма. Страхът от несигурност и от изпарената надежда, че 2017 г. ще бъде по-мирна и по-сигурна. Все пак надеждата умира последна. Честита Нова година!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    4 0 Отговор
    Браво.това се казва статия.. Това са общочовешки ценности..
  • 2 Хелмут

    2 1 Отговор
    И аз така мисля Хасане.
  • 3 незнайко

    2 2 Отговор
    Замислете се, християните не са нападнали никого. Кой напада в момента? Добре прикрити мюсюлмани, които иначе не са за насилие. Това се е жива война на религии. Едната от която е лошата! Какво значи според вас АЛЛАХ АКБАР ? Това е ВОЙНА. Не трябва да си заравяме главите в пясъка и да се правим на неразбиращи!
  • 4 Знайко

    1 0 Отговор
    Тоя изтрепа еврейка, християни и маса мюсюлмани. Какво да го коментираме. Убиец!
  • 5 Зайко

    0 0 Отговор
    Атомна бомба е. И ние сме атомчетата, които ще избухнат и ще изгорят. Когато някой натисне копчето.