13 Юни, 2017 14:20 14 392 99

Г-жо Радева, закрийте си профила

  • десислава радева-
  • гей парад-
  • фейсбук-
  • първа дама
Г-жо Радева, закрийте си профила - 1
Снимка: Факти
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Работата на парламента може да е зациклила, но пък винаги се намира някой по върховете на държавата да хвърли някоя и друга съчка в огъня на общия ни абсурд. Да предизвика емоционални реакции или просто да се погрижи за доброто ни насторение. За 20 години като президентши от Мария Желева, Антонина Стоянова и Зорка Първанова чухме колкото от другарката на Тодор Живков Мара Малеева. Почти нищо. През голяма част от описания период нямаше и фейсбуци-мейсбуци, както би казал Пищова. И възможностите първите дами да се издънят публично бяха сведени до някой и друг протоколен гаф, свързан най-вече с облеклото им.

След това нямахме първа дама. Юлияна Плевнелиева отказа да влезе в ролята, обидена от добилия легендарен статут израз на Борисов за магарето. Заяви, че не желае да участва в "този цирк" и удържа на думата си. Днес обаче имаме съвсем друг случай. Съпругата на Румен Радев явно не желае да се примири с ролята на нечия половинка, па макар и на президента. Тя има право да се чувства нещо повече от обикновен придружител на съпруга си, въпросът е какъв израз намира неспокойното й его.

Последната й творба във фейсбук определено дойде в повече. Тя започна с невинен битовизъм, сякаш копиран от форум за домашни любимци. След което плавно преля в най-дъвканата тема през последните дни - миналия и заминал гей парад в София. Участниците в него бяха упрекнати в преиграване и получиха безплатен съвет, как могат да бъдат полезни на обществото. И бе напомнено, че половината от случаите на заразяване със СПИН за миналата година са следствие на хомосексуални контакти. И за да не бъде изложението толкова строго и нравоучително, изведнъж Десислава Радева ни информира, че животът е твърде кратък за да се вземаме насериозно. С това да бе почнала, та да се посмеем всички заедно на приключенията на котарака Чарли. Но не би. Дори напротив. Финалът бе посветен на загиналия военен пилот. И на това, че денят на прайда трябвало да е ден на траур.

Реакциите след поста се люшнаха от одобрение - главно от противници на прайда, до възмущение, главно от противници на президента. Та дори се стигна и до крайната констатация, че за подобно изказване в нормална държава президентшата щяла да е замеряна с камъни. Явно Радева е изкарала късмет с родината, защото е твърде пресилено да наречем страната ни нормална.

Ако имаше възможност, президентът Радев би засекретил този статус на съпругата си. Подобно на стенограмата за КТБ, която разтвори с кански мъки за простолюдието. Написаното с нищо не му помага. Напротив. Половинката му трябва да е наясно, че всеки неин емотикон, който пусне в мрежата, ще препраща към държавния глава и ще рефлектира на имиджа му. Животът може и да е кратък, но поне за петте години, отредени и за първа дама, може да намери друго забавление. А ако желае да е полезна, може да организира анти-СПИН кампания, която да мине под неин патронаж. Или патрондаш, като съпруга на военен. Само да озапти влечението си към пускане на статуси. А най-добре да закрие профила си. Така правят по цял свят. Не всички, но по-разумните. За всеки случай. А такъв винаги ще има.

Президентът Радев има достатъчно недоброжелатели, за да му отварят още един фронт - вътрешен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чепа

    232 38 Отговор
    Радева бравооо...само така за тия п...ли

    Коментиран от #61

  • 2 ттръст

    80 204 Отговор
    Генерал деси е типична куха лейка с претенции.
  • 3 Било

    69 199 Отговор
    Имах съмнения че тези двамата не са на мястото си и те взеха да се излагат яко.Сега нямам съмнения срамувам се че сем.Радеви са мои презедент и "първа дама"

    Коментиран от #12, #18, #42

  • 4 Пепа Русо

    32 101 Отговор
    "Дълбочината", в която разсъждава Радева за парада не е изненада. И все пак е тъжно...положението е "страхотни красоти" и малки котета.
  • 5 ejko

    219 36 Отговор
    Браво на Радева... световната гей-истерия отдавна е преминала всякакви нормални граници. Пед.алите са деструктивна единица на обществото - не създават семейства, не се репродуцират, много по-заети са със собствената си суета и със задоволяването на нагоните си, отколкото с градивни дейности... В световната история има няколко империи, затрити от хомо или би-сексуални императори... помислете!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гнида

    176 28 Отговор
    Нежните се обидиха .....И станаха големи мъже като ги настъпиха по мазола , а именно , че прекалено много се афишират .
  • 8 аре стига

    179 20 Отговор
    А защо да няма право на мнение и защо въпросното трябва да се харесва на всички, което няма, как да стане? Дай сега да мълчи, като пукъл, защото някойси така искал!? Впрочем абсолютно познах, че ще я наскачат всякакви организацци за защита на животните и прочие толерасти и либерасти. Както е тръгнало много скоро никой няма да може да си изказва истинското мнение, а само каквото е законово разрешено от правителствата на толерастите, но до тогава нека се порадваме на свободата на словото!
    Дори бих казъл, че тя направи услуга на прайдаджиите, защото сега си намериха "повод" да вият за още пари "за борба с нетолерантните" !
  • 9 681

    169 33 Отговор
    Една първа дама на място! Браво г-жа Радева!
  • 10 German cars

    154 18 Отговор
    П...растка му работа...тия само внимание и сеир търсят!!! Не стига, че сеят гъби на всякъде, където минат ми и претенции имат.
  • 11 Радев

    163 16 Отговор
    Какво толкова е написала не мога да разбера? Ние като сме нормални, а не тъпи извратеняци да не обикаляме с жените си из центъра на София и да правим циркове?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Гост

    134 12 Отговор
    Хомосексуалистите за жадни за внимание.Сами си го набиват тоя филм,че масово не се одибряват,за да могат да дерибействат из центъра..
  • 14 ники

    138 10 Отговор
    До 2000 година , п...растията е била психично заболяване в целия Европейски съюз.
    Та питам , как така от днес за утре толкова п...раси са се излекували?

    Коментиран от #62

  • 15 варна

    127 14 Отговор
    Защо травестити и п...раси ще ни казват кое е правилното мислене и кое не???
    Аз мисля че Радева е права, дори съм много по-краен от нея. Трябва ли някакъв СПИН-осън травестит да ми чете конско че така не може?
  • 16 хомобандит

    132 11 Отговор
    Погнуса
    Разврат
    Смес на фекалии и сперма
    СПИН
    Жени с пишки
    Мъже с вагини
    Ще дойде време когато ще се сложи край на всичката тази гнусотия.

    Коментиран от #19

  • 17 Скорпион29

    110 9 Отговор
    Това дето се случва по централните улици на градътми поредна година си е чист цинизъм никой неможе да ме накара да ги приема тези от средния рот съществата мъжът е роден да е мъж жената е родена за да е жена и да се събират по двойки а тия вървят срещу природата.От днес започвам да ги дискриминирам при всяка възможност.Това дето се опитват САМХНАТИТЕ да ни втълпят вече се превръща в тормоз а тормоза е = на ВОЙНА
  • 18 СТАЛИН

    98 15 Отговор

    До коментар #3 от "Било":

    Такива като тебе навремето само НКВД ги оправяше.Всички педали трябва да разберат:тук е България!!!Ясно ли вие алоо "нежните"?Ако не изнася хващайте Терминал 1 и да ви няма!!!Ние вземаме пример от Русия,а не от Америка.Махайте докато още можете и вземете с вас такива,като коментатор номер 3 и онези от Анти-Българските Хуманитарни К..ви(БХК)!!!Махайте се от държавата ни и върнете дъгата на децата!

    Коментиран от #33, #82, #83

  • 19 Скорпион29

    43 4 Отговор

    До коментар #16 от "хомобандит":

    Коментара ме кефи
  • 20 mf2

    109 5 Отговор
    - Джеймс, каква е тази врява?
    - Гей-парад, сър!
    - И какво искат?
    - Еднополова любов, сър!
    - А кой им забранява?
    - Никой, сър!
    - Тогава защо крещят?
    - П...расти, сър!

    Коментиран от #28

  • 21 gost

    109 8 Отговор
    Не разбирам какво толкова е казала! Четох постът и не виждам нищо обидно в написаното. какъв е този рев, не знам. Да не би да не е права, а? В крайна сметка и тя има право на мнение.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Интересно

    103 7 Отговор
    Колко организирано я плюят - всички журналя са обратни или просто така са им поръчали?
  • 24 Борис

    93 8 Отговор
    За пръв път някой да се изкаже абсолютно правилно и меките китки изреваха.А може би това е първата президентша която ще ми хареса като човек.А това че пе.....лите не я харесват за това че им казва истината си е техен проблем.
  • 25 Сашо

    93 7 Отговор
    Айде стига бе!!!Аз като съм хетеро що не ходя на парад???Пълно с селски пръчки и п...раЛи тука....Права е жената да имаха някаква цел за тоя парад,а не....Вижте аз съм хомо и се гордея,че дразня околните!
  • 26 даката

    28 19 Отговор
    не мойте така,не му е лесно на льотчика с три жени началнички
  • 27 Коко

    80 9 Отговор
    Щом ви плюят значи всичко е ток. браво Радева!
  • 28 Ulavia

    76 6 Отговор

    До коментар #20 от "mf2":

    -Джеймс, каква е тази врява?
    - Гей-парад, сър!
    - И какво искат?
    - Еднополова любов, сър!
    - А кой им забранява?
    - Никой, сър!
    - Тогава защо крещят?
    - П...расти, сър!

    Е кво да кажеш повече? Ми то си е точно това! Браво колега!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 GOst

    61 6 Отговор
    Добре ся... Един рече нещо против срещу гейове и други такива производни и го изядоха...!? Много е права госпожата! Просто не е намерила правилен изказ.
  • 31 Zax

    63 5 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Реакциите след поста се люшнаха..."
    Какво са се люшнали? Само п...лите плюят, ама те това си го правят винаги. Що ? Щотото са си п...ли!
  • 32 гостът

    81 7 Отговор
    Чие мнение е това.Кой писа статията.Това не е мнение на народа.Не е възможно нормално мислещ човек да е обратен.Това са болни мозъци.Няма нищо обидно в написаното от госпожа Радева.Браво г-жо Радева.

    Коментиран от #36

  • 33 роналд рейгън

    9 54 Отговор

    До коментар #18 от "СТАЛИН":

    Дай да си спретнем една гражданска война да видим кои са повече, поддръжниците на русия или на америка?
    Явно нивото ти е на ниво Африка, племето тутси срещу племето зулу.
    Кво имаш против "п...лите"?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 роналд рейгън

    11 82 Отговор
    Страхотна статия! Браво на ФАКТИ, ето това е реакция! Културно, по европейски, цивилизовано, плуралистично, свободомислещо!
    За съжаление, както каза Бате Б, материалът е лош, кофти материал.
    Повечето българи са свикнали да бъдат роби, а простотията е запазена марка за още повече, жалко за което. Коментарите го доказват.
  • 36 ЧЕСТНО

    53 4 Отговор

    До коментар #32 от "гостът":

    МНОГО ТОЧНО МОЙ ЧОВЕК.НАЛИ СЕЩАШ КОЙ БЕ МНОГО ЯДОСАН ОТ ИЗБОРА НА ПРЕЗИДЕНТА НИ? СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ОЩЕ НЕ МУЙ МИНАЛ ЯДА А ЕДВА ЛИ И ША МУ МИНЕ И СЕ ША ТЪРСИ НАЧИН КОСВЕНО ИЛИ ПРЯКО ДА ОКЕПАЗЯТ РАДЕВ ИЛИ РАДЕВА.
  • 37 azazaz

    68 6 Отговор
    А автора на статията го е досрамяло да си напише името.
  • 38 чичо

    79 9 Отговор
    Ейй, голяма комплексарщина тресе нета! Като не могат да достигнат подножието на Радев, започнаха да се катерят комплексарите по Радева! И то щото, представяте ли си, каза на глас това, което мисли всеки нормален човек в България за хомосборището в центъра на София! Аман от тролстващи лузъри!!!!
  • 39 момчилов

    8 48 Отговор
    що да закрива,да продължава с простотията и селянията.нали трябва и да ни развеселяват с по нещо тия мотики.поне с това да си оправдаят заплатите
  • 40 нормал

    56 9 Отговор
    Браво на г-жа Радева , незнам защо трябва да се рекламират толко много ....п...лите и трансизчекнатите .............,те не случайно се наричат ....ОБРАТНИ, защото нормалните са ....нормални не ОБРАТНИ !!!!!!
  • 41 Гост

    29 6 Отговор
    Проблем: населението намалява от 10 на 6 милиона.
    Решение: трябват ни повече гейове.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Мислещ

    67 8 Отговор
    Поздравявам Ви госпожо Радева за смелостта да кажете истината в очите. Кой им пречи на тези хора, както и на веганите че да правят тези демонстрации. Поведението им ми прилича на избиване на комплекси. Не искам да кажа дали поведението и шумотевицата им не прилича на психични отклонения
  • 44 Китка на здрав юмрук

    62 5 Отговор
    Както винаги истината боли,в България трябва да си с посипана глава, да говориш проевропейски и да ръкопляскаш на обратните с техните циркове. Никога не съм си позволявал да си афиширам хетеро възможностите,просто ги имам.
  • 45 Кронос

    64 6 Отговор
    И кое е автора на този пасквил? Анонимник някакъв пише за жената на Президента.... Платени подметки... Браво на жената!!! Остава да направим парад на нормалните...
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ВИванов

    55 6 Отговор
    Ако не можем и да казваме каквото мислим, да вземем да затваряме държавата. Аман от п...растка цензура.
  • 49 LEGIONARIVS

    35 4 Отговор
    Само така ! СЕЧ за педе....те!
  • 50 феро

    38 6 Отговор
    България се превръща в територия на кучета –човекоядци,гейчета–безсрамни,избраници–стотинкаджии........!Мислете трезво Българи! Подмяната е всеки ден и във всички сфери! Да си подадем ръце , а не да се хапем за удоволствие на странични наблюдатели , очакващи падението ни!
  • 51 681

    33 7 Отговор
    Евала г-жо, Радева. Аман от п.....
  • 52 цъвти

    39 9 Отговор
    Какво се чудите бе авери?Питам се :Защо ли Б.Б. отиде в Турция?Ами то обяснението е много просто!!Да си оправи походката!!Браво на Радева!
    МЪЖКО МОМИЧЕ!И моля Ви по полека с политиката в Русия!Там такова посмешище като "педалски парад" ПОСМЪРТНО НЯМА ДА ИМА!Нормалните хора в България!Ненормалниците в ЕВРОПА-ТА ИЛИ В СИБИР-да им се поохлади малко ентусиазма!Интересно защо не напра
    вят такъв парад на село!!Живи ще ги одерат!Или с неочегарените гьоьстерици-бой до умирачка!Както им се и полага!
  • 53 Гледам в бъдещето

    11 35 Отговор
    "Не му е лесно на льотчика с три жени началнички" - беше написал някой.
    Г-жо Радева, закрийте си профила! - е заглавието на статията. Придържайте се към него.
    След пет години льотчика ще закрие брака си с Десито и ще прати "по дяволите" началничките.
  • 54 Справедлива

    35 4 Отговор
    Не я харесвам, но в този случай е абсолютно права за което не мога да не я поздравя!
  • 55 А преди изборите колко мили бяха

    4 28 Отговор
    Преди изборите - Уважаеми сънародници .... . А сега сме Сива маса и потребителска Паплач.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ДжефриДонован

    3 11 Отговор
    Най сърдити трябва да са обратнюгите защото на техен гръб да не кажа г*з се изредиха с словестни писания кое от кое по безсмисленни най различни застаряващи лели които са се вманиачили да им се обръща постоянно внимание.Въпросът е защо не запазят за себе си всичките тези глупости които изприказваха и а ни се натрапват и те като прайдващите нека всеки си има мнение но да не го налага на останалите и да не става досаден с него.
  • 59 Бай Член

    26 4 Отговор
    Твърде невзрачна сте Колева,за да правите такива коментари.Г-жа Расева е много по-прилекателна дама от вас.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Гепа

    30 2 Отговор

    До коментар #1 от "Чепа":

    Много ми е интересно на педровците ако майките или бащите им бяха от левия бряг как ли са щели да се появят на този свят ?!?!?

    Коментиран от #63, #90

  • 62 Манафа

    30 2 Отговор

    До коментар #14 от "ники":

    Нямам нищо против гейовете и хомосексуалните,но попринцип не ги хресвам и не защото ми пука с кой си го слагат а защото поведението им е ана*но едно такова мазно лигаво отвратително иначе такива които са различни и не парадират с това не се натрапват нямам против тях безразлични са ми.
  • 63 Културовед Гъмов

    6 2 Отговор

    До коментар #61 от "Гепа":

    По интересно е дали се гордеят с тях.
  • 64 Бай Гей

    8 3 Отговор

    До коментар #60 от "Дърт Вейтър":

    Здрастии ти от наще ли си?
  • 65 Mercedes-Benz

    35 7 Отговор
    Президента и президентшата с всеки изминал ден ми се издигат в очите! Браво!
  • 66 Настрадин Ходжа

    29 8 Отговор
    Няма какво да си изтрива фейс профила жената заради разни п...растки и лесбийски мераци. П...растите, ако това не им допада да си намерят гьотверянска държава. Остана и за тях да взема да милея!
  • 67 Ганьо

    24 9 Отговор
    Евала Г-жо Радева
    За къв чеп е тоя парад!?!?!?!?!?
    Една мотика и на село на парад!
    Да видим кой за какво ще си мисли тогава.......
  • 68 Дедо

    7 5 Отговор
    Понеже отдавна си спомням, някак си ми е интересно, дали някой от нормалните би казал и една лоша дума за онези големи стойностни хора от изкуството и културата на тази прекрасна страна, които по една или друга причина бяха "на другия бряг"?!?! Аз мисля - не. Това се случва. Случвало се е и ще се случва. Това е медицински проблем, но не е удобно да се изкаже това. Но не приемам да ми се навират в новините и по улиците. Е, вярно, че Деси-то сега им прави реклама, ама или не се е усетила, или е добре премерена реклама и за нея - "няма лоша реклама". А, а употребата на думата за семейството на лъва, ми изглежда като чиста подигравка за сбирщината от .... Айде стига!

    Коментиран от #69

  • 69 Гост

    15 4 Отговор

    До коментар #68 от "Дедо":

    Дедо а дали някой от онези стойностнитв хора щеше да се излага да ходи по прайдове? Това е разликата между интелигентни хора и объркани недорасляци.
  • 70 Българин

    11 30 Отговор
    Тази нито е първа, нито е дама! Престанете да я титуловате! Самонадеяно до крайност парвеню! Като е загрижена за поклонението пред загиналия майор, покой на Душата му, защо не заведе на погребението пухльото-бивш генерал дето води?! Вероятно пак го е развеждала по кръчмите, съботно!
  • 71 Българин

    25 1 Отговор
    Мъдрецът го е казал: "Мъж се пробва с жена!"
  • 72 azzzzz

    26 3 Отговор
    каза истината.виждате ли колко е п...растко обществото ни?личи по отзвука.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 drtr

    30 5 Отговор
    Браво на г-жа Радева,че свободно си изразява мнението.До президента трябва да има истинска българка а не няква кифла или лезбийка
  • 75 ЖАШ

    25 4 Отговор
    Анонимното предложение за закриване на профила на президентшата е поредното доказателство за начина, по който хомосексуалните хора практикуват свободата на словото!
    Възхитително старание за затваряне на устата на всеки инакомислещ, да ги поздравим за свободолюбието им!
  • 76 FURY

    7 28 Отговор
    и президента и президентшата-гиздави селяндури
  • 77 Бай Иван

    8 28 Отговор
    Президентът е независим пич, щото от него нищо не зависи и е пич...ама президентшата има манталитет на селска пръчка
  • 78 Българин

    26 3 Отговор
    Искам да благодаря на г-жа Радева , че така реагира на тоя парад. И оставете дъгата на малките деца . Без съмнение тези " меки и нежни душици" преминаха всякакви граници. Не знам как я мислят за напред с тея прайдове и изкревено мислещи хора но какъв пример дават на децата ? Мислете за бъдещето на малките деца не за п***ращини и прайдове и там подобни.
  • 79 Ения

    23 4 Отговор
    Поздравления госпожо Радева!
  • 80 гочугера

    25 3 Отговор
    Това е най достойния президент и най впечатляващата първа дама!..... Браво госпожо Радева, де да бяха всички като вас, положението щеше да по добро. Жалко, че живеем във време където, кур.и, педе.аси, наркомани са на пиедестал а достойните Хора биват оплювани и поругавани ако изразят мнение........!
  • 81 тато

    16 6 Отговор
    искам да попитам този който е написал статията първо откога е забранено да се изразява мнение по въпроси от интереса на обществото второ откога малък обратни хора със сбъркани наклоности ще налагат техните разбирания над обществото и трето колко ти платиха да напишеш тия откровени простотий но защо да се учудваме след като журналист от бнт изскрено ги рекламира и се очудвам дали в нашата конституция не пише че сме държава съставена от обратни сигурно сме такива с това робско самосъзнание
  • 82 Питам

    4 11 Отговор

    До коментар #18 от "СТАЛИН":

    Мразя обратните , но да те питам кои сте вие дето вземате пример от Русия? Я виж на последък колко хубави примери има от Русия. Като почнеш от Крим и стигнеш до пиянските им изцепки и мизерията в която живеят .Селата им са замръзнали в 1917г.А САЩ подредена от всякъде богата държава.Почти всичко което ползваме в ежедневния си бит е дошло от там.

    Коментиран от #97

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ККК

    8 2 Отговор
    П...ТЕ, ЦВЪКАТ МИНУСИ

    Коментиран от #89

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Бенц

    11 3 Отговор
    Какъв гей парад,каква Рут.Тия п...ли искат май цял народ да изпеде...тът.Само така Радева!!!!!!
  • 88 Бенц

    6 3 Отговор
    АДАМ и ЕВА. А не АДАМ и АДАМ.....
  • 89 Бенц

    3 2 Отговор

    До коментар #85 от "ККК":

    Те обичат да си го цвъкат.
  • 90 Бенц

    0 2 Отговор

    До коментар #61 от "Гепа":

    Амии ...щъркела щъркела....
  • 91 фен 1

    9 2 Отговор
    Да разбирам ли, че ГЕРБерите са п....али или ДА?
  • 92 Emigrant;

    4 4 Отговор
    ех Деси, направи си фондация "Ценности" като Шантонина Ст. , хвани си един Димо Гяуров и си купи къща на Женевското езеро . БГ обича да се гаврят с него . Да му увеличават цената на тока, Пламен Горанов да се самозапали и те пак да изберат Мутри на власт.Затова като Юлияна Плевн.си хвани млад любовник и купи имоти на Гръцката Ревиера. Не си губи времето с това тотално опростачване сред населението в най-новата БГ история .
  • 93 Emigrant

    5 5 Отговор
    ех Деси, направи си фондация "Ценности" като Шантонина Ст. , хвани си един Димо Гяуров и си купи къща на Женевското езеро . БГ обича да се гаврят с него . Да му увеличават цената на тока, Пламен Горанов да се самозапали и те пак да изберат Мутри на власт.Затова като Юлияна Плевн.си хвани млад любовник и купи имоти на Гръцката Ревиера. Не си губи времето с това тотално опростачване сред населението в най-новата БГ история .
  • 94 поляновска пастирка

    1 15 Отговор
    Деса Шафрантеса пак стъпи накриво. Селския манталитет си е до гроб. Както и да я наконтят, пак си остава Деса Простакеса.
  • 95 Възмутен

    11 0 Отговор
    Браво на Радева,всеки има право на мнение.Тези хора вместо да осъзнаят че,поведението им е неморално,те учат на морал. Егати, все едно Хитлер да учи евреите на човечност.
    Тук всички имат права и са чувствителни, обратни, цигани, мигранти, престъпници и политици. Обикновенният българин просто трябва да плаща ,работи и мълчи.Това е съвременна България.
  • 96 Възмутен

    11 1 Отговор
    Браво на Радева,всеки има право на мнение.Тези хора вместо да осъзнаят че,поведението им е неморално,те учат на морал. Егати, все едно Хитлер да учи евреите на човечност.
    Тук всички имат права и са чувствителни, обратни, цигани, мигранти, престъпници и политици. Обикновенният българин просто трябва да плаща ,работи и мълчи.Това е съвременна България.
  • 97 гостът

    7 0 Отговор

    До коментар #82 от "Питам":

    Я да те питам и аз наясно ли си колко трилиона е външният дълг на САЩ,това е фалирала държава в безизходица и от няма и къде създават конфликти иначе долара ще се срине.И какво точно американско ползваме,че и в бита?Освен тъпият им план Ран-Ът от 1990,който срина икономиката ни и ГМО-тата с които тровят населението.
  • 98 МЪЖ

    2 2 Отговор
    Радева е посредствена, твърде елементарна.
    Погледнете я само как се облича, никакъв правилен подбор на дрехи, пък и каквото да облече й стои като надянат чувал. Късите поли към които има слабост не скриват дефекта на смъкнатите колена. Външният й вид е на провинциалистка.
  • 99 впечатлен

    0 2 Отговор
    Посредственост. Това е определението за семейството на новоизбрания президент. Замаян от новия си пост, дошъл му като гръм от ясно небе, президентът наш организира едно самолетно шоу, което коства живота на един от участниците, после започна да организира опело след опело. Съчувствам искрено на семейството на загиналия военен пилот, но все ми се струва, че можеше и без това. Колкото до госпожа Радева, много обича да подчертава бюста си, най-често чрез разгърдени дрехи, предимно жилетки, същевременно едра жена с безлична незапомняща се физиономия. Това й придава чар и вид на крава. Съжалявам, но това е положението. Писанията й също са на същото ниво.