31 Октомври, 2017 17:44 8 949 17

Един ден може и да няма утре

  • сащ-
  • пол крейг робъртс-
  • русия

Пол Крейг Робъртс призовава за стопляне на отношенията между САЩ и Русия

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Пол Крейг Робъртс, бивш съветника на президента Роналд Рейгън, публикува в блога си статия, според която армията на САЩ значително изостава от тази на Русия.

В нея той обвинява демократите, че пречат на американския президент Доналд Тръмп да възстанови отношенията между двете страни. Робъртс призовава Европа да предприеме бързи действия по въпроса.

Преди идиотите от Вашингтон да са ни изтрили от лицето на Земята е добре да се разбере, че американските военни вече са втори клас, спрямо руските военни.

Като пример можем да посочим това, че американската флота е изостанала спрямо въоръжението на руската хиперзвукова маневрираща ракета „Циркон“.

Промените в скоростта и траекторията в руската ракета „Сармат“ ICBM буквално зануляват американската система ABM. Само една такава ракета е нужна, за да може Великобритания, Германия или Франция да бъдат извадени от играта. За САЩ ще са нужни около десетина.

Защо ние не знаем това?

Можем да проверим, че много скъпите изтребители F-35 не са съвсем подходящи за противодействие на руските изтребители. Може да се каже, че американските танкове не са съвсем конкурентни на руските.

Руските военни превъзхождат американските в своята бойна готовност и мотивираност. Те не са и изморени от 16 години безсмислени и разочароващи войни, които никой не разбра защо изобщо се водят.

Ако САЩ стигнат до война с военно превъзхождаща ги сила, това ще е по вина на Хилари Клинтън, Агенцията за национална сигурност, бившият директор на ЦРУ Джон Бренан и военно-охранителния комплекс Трябва да посочим още пресата и прогресивните либерали, които хвърлиха много сили, за да попречат на президента Доналд Тръмп да нормализира отношенията между САЩ и Русия.

Без нормални отношения с Русия, ядреният апокалипсис надвисва над нас като Дамоклиев меч.

Не е ли невероятно, че Демократическата партия, медиите, охранителният комплекс и прогресивните либерали са се хванали ръка за ръка, за да унищожат света?

Защо има толкова бурно противопоставяне на нормализиране на отношенията между САЩ и Русия? Защо дори Зелените се включиха в тази пропаганда и не разбират ли те последствията от войната? Защо толкова много искаме да изгоним един президент, който иска да стабилизира тези отношения?

Защо тези въпроси не се задават публично?

Провалът на политическото лидерство, медиите и интелектуалната класа в Америка е пълен. Останалата част от света трябва да намери начин да постави Америка под карантина. Това трябва да стане преди злото да унищожи живота на Земята.

Превод: Росен Стойчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 теле маниак

    20 6 Отговор
    А телевизия ще има ли?
  • 2 Варненец

    82 9 Отговор
    Един умен американец
  • 3 Мемфис

    11 78 Отговор
    Русия е като бълха, сравнение със САЩ!

    Коментиран от #6

  • 4 Дедо Гошо

    58 3 Отговор
    Един трезво мислещ американец. Арно дума чиляка.
  • 5 Чурулик чурулик

    18 2 Отговор
    Ай са свършва тва робство
  • 6 ВЕЛИКАЯ РОССИЯ

    50 11 Отговор

    До коментар #3 от "Мемфис":

    Ей смешнико верно е че едните са бълхи но това не са руснаците. Любимите ти ФАЩ ако бяха толкова силни досега да са им скочили и да са ги унищожили. Амо КО НЕ. Той само Кимчо ги направи смешни пред целия свят, а те тръгнали на Русия да се пънат смешници. Надявам се за доброто на всички да не започнат война, защото печеливши едва ли ще има, а че Русия е в пъти по-готова за всякакъв вид война е без съмнение само слепци като теб не го виждат. Освен този Пол Крейг Робъртс има и други от висшето хамериканско ръководство между, които и доста генерали, които признават смазващото военно превъзходство на Русия над тях.
  • 7 Зиги

    38 3 Отговор
    Много точно казани думи и всяка тежи на мястото си. Браво!
  • 8 Бесен Язовец

    15 8 Отговор
    Единствената заплаха за САЩ е вътрешната борба за власт между демократи и републиканци
  • 9 Гост

    15 3 Отговор
    Е сега да не го погнат , "чиляка" не на кой да е , а на Рейгън , че е агент на Путин и Путин чрез него е наредин на Рейгън да срине СССР :D
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ееее

    15 4 Отговор

    До коментар #10 от "Патриот":

    Стига с тия руски,проруски,платени и не платени коментари.Американското кино и много медии ви проми малкото сиво вещество в главите.Седнете и прочетете малко история преди да се изказвате. Аамериканската поне е малка имам по стара каца в мазето от тяхната велика държава. Колко и какви воини са водили и спечлили тия мекерета и каква им е военната кариера а?От тъпите руснаци и преди и сега се насират от страх. Старите хора одавна са го казали С як се не бори и с богат не се съди. В лицето на Русия те виждат точно това.НЕ СЪМ РОСОФИЛ.
  • 12 гостенче

    11 2 Отговор
    Защо в главата на САЩ вечно е думата война, велика сила и веднага щом малко се почувстват слаби започват да крещят как света ще свърши, как са застрашени, как ще ги изтрият от лицето на земята....
    От какво толкова се страхувате бре господа?? Явно през всичките тези години сте действали по начини по които един ден може всичко да се стовари върху вас. За това все гледате да сте въоражени и в бойна готовност. Защото ви е страх от "деня на страшния съд", който рано или късно идва. Един ден и вас ще сложат на колене. И този ден няма да е много далеч. Ще платите за всички градове и семейства които опустошихте заради единия петрол, за да може болната ви и алчна нация да консумира в неограничени количества и всяка кола да е V8.
    САЩ е една огромна нация свикнала да изсмуква огромно количество ресурси за да поддържа съществуването си. И тъй като неможе да се самоиздържа, посяга върху природните блага на всяка страна имаща залежи на петрол. Явно са сметнали че е по евтино да им инсценират проблем, да им спретнат вътрешна война и накрая да се направят че ги пазят и са им приятели, а в замяна лекичко да си цоцкат петролче. ИЗМЕКЯРИ !!! За това ги е страх и за това са в непрекъсната бойна готовност.
    РУСИЯ са същите, самоче за сега си имат достатъчно петрол. Явно консумацията им не е толкова голяма на фона на залежите. Ако закъсат и те ще посегнат.
  • 13 ЪРП

    19 1 Отговор
    БРЕЙ, ДА НЕ ПОВЯРВАШ, ЧЕ ИМА И ТАКИВА С ГЪНКИ ПО СИВОТО ВЕЩЕСТВО СРЕД ТЯХ......!!!!!!!!!!!
  • 14 Да го духат американците!

    12 3 Отговор
    Колкото по-скоро САЩ бъдат заличени от лицето на земята,толкова по-скоро на тази планета ще настъпи траен мир!!!
  • 15 Северна Корея

    7 1 Отговор
    КИМ и той кат вземе да им мята гръмотевици и си е...о ма...та !!!!!
  • 16 Гост

    1 5 Отговор
    Напоследък цари някаква атмосфера, за това че армията на САЩ е тотално изостанала и едва ли не ще се разбягат всички, ако видят въоръжен руснак. Според мен там тайно и не дотам тайно се разработват оръжия, които нямат аналог. Ако се прегледа историята след втората световна война, СССР са показвали "невероятни" оръжия, само за да останат в играта, а реално са били доста назад. Сега мисля е същото. Русия показват някакви оръжия, които безспорно са добри, но не смятам, че САЩ изобщо искат да показват каквото и да било, нито има смисъл. Всеки знае за колко време свършиха реални действия в Афганистан и Ирак - седмици. Като това са войни на другия край на света за тях. Докато Русия изстреля 3 ракети от подводница и веднага новини за 1 седмица напред.

    Коментиран от #17

  • 17 Трол

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    И за колко време свършиха реалните бойни действия в Афганистан и Ирак? Май още продължават, или това не са реални а виртуални? И колко ракети им трябваха на американците да повредят едно летище в Сирия? 53 ли бяха?