28 Януари, 2018 15:00 8 094 46

Любка Качакова: Бойко, полудя ли?

  • любка качакова-
  • джендър проповедници

Четете и споделяйте, призовава бившият зам.-министър

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Коментар на бившия зам.-министър на екологията Любка Качакова от фейсбук:

Тя работата много по-дебела била! Не стига, че ще посягат на съзнанието и възпитанието на децата ни, ами и не мож` ги пипна!
Джендър проповедниците ще се ползват с имунитет и защита?!
Нашите закони няма да важат за тях?!
С какъв акъл Цачева го е гласувала? Може и престъпник да влезе като джендър проповедник, полицията не може да го пипне!
Това не е конвенция за защита на жените!
Това е живо поробване! Това е пълно падение!
В най- тъмните времена на робството изтръгвали децата от ръцете на майките, сега тези искат да ги откъснат духовно с промиване на мозъка.
Няма разлика!

Хора, стягайте се! Не отлагане! Не резерви! Пълно отхвърляне трябва!

Четете и споделяйте!

ПРАВА НА ДЖЕНДЪР ПРОПОВЕДНИЦИТЕ
ЦИТАТ ОТ КОНВЕНЦИЯТА

"Членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, се ползват от следните привилегии и имунитети по време на изпълнение на функциите си във връзка с подготовката и провеждането на посещенията в страните,при последващите действия и по време на пътуването във връзка с тези функции:

а)Имунитет от личен арест или задържане под стража и от конфискуване на личния им багаж, и имунитет от всякакъв вид правни действия във връзка с техни устни или писмени изказвания и всякакви действия, извършени от тях в служебно качество;

б)Освобождаване от всякакви ограничения на свободното им движение при излизане от и влизане в страната им на местопребиваване, както и влизане в и излизане от страната, в която изпълняват функциите си, и от регистрация като чужденци в страната, която посещават или през която преминават при изпълнение на функциите си.

Тоест! Могат да влизат в детските градини и училища както и колкото искат!

А това видяхте ли?!...Улеснения за митнически и валутен контрол?!

3) По време на пътуванията, предприети при изпълнение на функциите им, членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, получават същите улеснения по отношение на митническия и валутния контрол като представителите на чуждестранни правителства на временна официална мисия.

4) Документите във връзка с оценката на изпълнението на Конвенцията, осъществявана
от членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, са неприкосновени, доколкото засягат дейността на GREVIO. Не се допуска спиране или цензуриране на официалната кореспонденция на GREVIO или на официалните съобщения на членовете на GREVIO и другите членове на делегации, извършващи посещения в страните.

5) За да се осигури на членовете на GREVIO и на другите членове на делегации, извършващи посещения в страните, пълна свобода на словото и пълна независимост при изпълнението на задачите им, имунитетът от правни действия във връзка с техни устни или писмени изказвания и с всички техни действия в изпълнение на задачите им трябва да продължи да бъде предоставян дори и след приключването на мандата им
за изпълнение на тези задачи."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    29 140 Отговор
    ГРЕВИО е орган, контролиращ домашното насилие, а не "джендър проповедник". Това че се споменава и насилието над хомо и др. подобни е само допълнение, за да не каже някой, че бие друг, защото не е жена. Текста тук само показва, че в ЕС не вярва на милиционерите в някои руски васални области.

    Коментиран от #7, #25, #42

  • 2 Срам

    139 20 Отговор
    Срам ме е от вас!!! Гнус ме е от вас - Бойо и компания!!!
    Чашата ПРЕЛЯ!!! Няма да се предадем!!! По добре да умрем!!!

    Коментиран от #11

  • 3 Браво

    122 5 Отговор
    "Истанбулската конвенция преброи и „гнилите ябълки“ в България, които пет пари не дават за бъдещето на нашата страна и нейните бъдещи поколения, за нашите деца и внуци. Истанбулската конвенция показа и кои политици и публични личности се овъртолиха и се „усукаха по килифарски“.

    Любопитен съм как политици, които се отличиха като „гнили ябълки“ ще застанат в катедралата „Свети Александър Невски“ до Българския Патриарх и лицемерно ще започнат да му целуват ръката и да се кръстят на големите религиозни празници. Или ще се кълнат над Библията в НС. Нали разбирате, че с казуса „Истанбулска конвенция“ публично стана ясно, кои са големите измамници и лицемери по празниците в църквите и джамиите"
  • 4 Бесен Язовец

    92 3 Отговор
    Кви които нвенции бе ? В България си има достатъчно закони самоче трябва да има кой да ги прилага. Изпотрябвала ми е някаква конвенция и някакви Гевреци да ми идват от чужбина! Биеш ли някой човек според закона вършиш престъпление вадиш медицинско и съдиш! Ако някоя бъде тормозена си събира багажа и чао кво има толкова да се умува
  • 5 Любчо Качаков

    59 2 Отговор
    АКО ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СЕ САМООПРЕДЕЛИ,ЧЕ Е "ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО",БЕЗ ДА МУ СЕ НАЛАГА ПОЛ-МЪЖ/ЖЕНА...ТО САМАТА КОНВЕНЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЖЕНИТЕ/ОТ ДОМАШНО НАСИЛИЕ/ Е НОНСЕНС,ЗАЩОТО....САМОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЖЕНА ОТ НЯКОГО СИ Е ВЕЧЕ..............ДИСКРИМИНАЦИОННО!!!!!!!!
  • 6 Бесен Язовец

    63 4 Отговор
    Еми аз ако реша да се самопределя като жена и отида при гениколог той не може да ми откаже да ми бара п..... и ше ми дадът ли детски ?

    Коментиран от #10, #20

  • 7 не на ИК

    43 3 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Естественно,че ГРЕВИО е орган контролиращ домашното насилие.
    Както и Истанбулската конституция,но тази Конвенцията е първият международен документ, който съдържа определение за социален пол (gender) и GREVIO са съгласни с това.
    Те-GREVIO ще изискват и съблюдават от страните при прилагането на Конвенцията и проблемите свързани с пол (gender).
  • 8 ЭГТТНВ

    52 0 Отговор
    МНОГО ПО ВЕЧЕ ДЯДОВЦИ СА МАЛТРЕТИРАНИ ОТ БАБИТЕ ОТ КОЛКОТО МЛАДИ БУЛКИ ОТ МЛАДИ ЮНАЦИ.
    ЖЕНИТЕ ЖИВЕЯТ ОКОЛО 10 ГОДИНИ ПО-ВЕЧЕ.ПЕНСИОНИРАТ ГИ 5 ГОДИНИ ПО-РАНО.НЯКОЙ СА ПО-ВЕЧЕ ОТ 10 ДРУГИ 20 ГОДИНИ ПО МАЙЧИНСТВО И ИЗЛИЗАТ НАПРАВО В ПЕНСИЯ.ИМАТ ВСИЧКИ ПРАВА ДАЖЕ ИМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ. ЕДИНСТВЕНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ КОЯТО ВИЖДАМ Е В НЯКОЙ БЕНЗИНОСТАНЦИИ А ИМЕНО 1 МЪЖКА И 1 ЖЕНСКА ТОАЛЕТНА А ТРЯБВА НА 1 МЪЖКА ДА ИМА 3 ЖЕНСКИ.
  • 9 Александър

    15 87 Отговор
    Абсолютна манипулация от страна на Качакова. То бива неразбиране, но такова смесване на понятията и произволни заключения без да се обмислят може да направи само личност, скарана с елементарната логика.

    Коментиран от #21

  • 10 Доко

    41 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Ти пък, за една чи--я, да идеш при гениколог? Под моста за 5 лева и на кларинет ще ти свирят? Аз не се чудя на Цецка и Боко, а се чудя на Сидероглу, ВМРО и останалите, дето подкрепят тия трикратно доказали се като наш убиец мафиоти от управлението? Сидероглу, все се правеше на пейтриът, а сега замлъкна като невестулка, попаднала в курник с кокошки от трети пол? Лично мисля, да приема една нова религия "Глей си работата!" и да тегля една майна на сбърканите политици и дженералс хийр и да стана свободен пич, от 4-ти пол - това е анттисоциален антитретополов социален пол, при който подобно на Камата се "благославя" де що е политик и де що е 3-ти пол. И като видя Боко надупен пред НПОтата в Брюксел и Уошингтън, ке се изхиля като 4-тополов маймунек и ще засвиря на каваля: Я надуй дядо канала, след теб да викна запея, песен юнашка гайска, дет тези твои потомци, направиха от момине на момци? А момци с гъсти брадички, се носят като дъртите пи.ки.... Аве тия са ненормални и политици и цялата управленска свинщина и тук и къде ли не. Ай стига ве?

    Коментиран от #12

  • 11 EUSSR

    61 4 Отговор

    До коментар #2 от "Срам":

    Да умираме за какво? За европедалическите ценности ли?
    Ако трябва незабавен референдум за напускане на брюкселската
    клоака.

    Коментиран от #16

  • 12 Север

    47 3 Отговор

    До коментар #10 от "Доко":

    Напълно те разбирам, Доко - това тук е подигравка с "демокрация, България, българин" - никога синовете и дъщерите на Омуртаг КаХан Ювиги не биха признали тези гей-бракове, трети пол и простотиите от останалиите нововъведения. Ако някой бие невинна жена, ако изнасили доказано против волята и жена-момиче, той отива на дръвника - без компромиси, ако ще внук на Президента да е! Ако някой се чувствува жена, да си набива в трибуквието у тях масури и вибратори и да не занимава останалите с това! Ако ги занимава, як лабут на площада, задето развращава хората с простотиите си! Ако не ги натрапва, да си навира лопата в дирника у тях и да не пречи! Но Боко и мафията им докараха на тоя народ и хилядите преди тях в управлението само геноцид и простотии, пречки, смърт, болести и агония. Затова и смъртта им е малко, но то и военните не струват тук по морал, та цялата свинщина държава е под всякаква критика. Затова и няма смисъл да се ядосваме, защото горе читав "матрял" няма. Аз не обиждам никого - просто коментирам фактите от реалността. Да обидиш някого, значи да го наклепаш невинен. А истината е каквато те я правят.... Тя не обижда, тя е фактите.

    Коментиран от #34

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Тръмп

    57 4 Отговор
    Браво Качакова, точно Жените и Майките трябва да се обявите против Конвенцията, която си позволява нагло да ви приравнява с неопределени полово социални психари! :)
  • 15 байчо

    7 45 Отговор
    Тази пък от къде изплува, че и акъл дава?
  • 16 Срам

    40 2 Отговор

    До коментар #11 от "EUSSR":

    Не само е по-добре, според мен е наложително!, но няма да ни пуснат доброволно... Трудно ще се откъснем от лапите на световните господари, да не кажа невъзможно, дори за героичен народ, като нашия...
  • 17 цун кай уй

    48 5 Отговор
    браво на това смело Българско момиче Качакова
  • 18 херодот

    33 1 Отговор
    Българи,прекалено сте объркани.Оправяйте се или ще изчезнем !
  • 19 Morgoth

    12 6 Отговор
    Това ГРЕВИО не е ли единствено орган за проследяване на изпълнението на конвенцията? То не е джендър проповедник.
    Не че подкрепям конвенцията - тя е дискриминационна спрямо мъжете, създава парадокси в правната система и дава възможност за влизане на голяма маса бежанци само за това, че са жени и деца. Но това е вече е търсене на теле под вола.
  • 20 Morgoth

    31 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    По интересно е ако се самоопределиш като жена може ли да си поискаш по-ранна пенсия? Можеш ли да емигрираш в друга страна под предтекст, че мъжа ти те бие? А може и след това и да се обявиш за лесбийка?
    Друго интересно е можеш ли да дойдеш от Афганистан в България, защото те бият в семейството без да има нужда да го доказваш, а след това да поискаш и мъжа ти да дойде, понеже влиза под друга точка за приемане на семействата на бежанците?

    Коментиран от #23

  • 21 Румяна Костова

    29 1 Отговор

    До коментар #9 от "Александър":

    То защитниците на конвенцията са скарани със изначалните ценности на народа ни,мъж,жена,деца, семейство и род.А сега пък и ще идват у нас и наперени Джендър експерти с имунитет и неограничени права.Ще се вихрят в детски градини и училища.
  • 22 Позор

    34 1 Отговор
    Мръсни червеи долу ръцете от най-скъпото ни, най-чистото ни - нашите деца!!! Долу ръцете от Майка България!!!
    Това е земя на светци и мъченици!!!
    Това е земята на свети Иван Рилски чудотворец! и на безброй много още жертвали всичко за Светата ни вяра, народ и Родина!!!
    Говорите за онова за което е недостойно и да се мисли!!! и искате да го наложите на всички!!! Позор за вас жалки самозабравили се люде!!!

    Бог да ни е на помощ!!!
  • 23 Румяна Костова

    22 1 Отговор

    До коментар #20 от "Morgoth":

    Всичко може,държавата ще ги покровителства във всичките им хрумвания и дивотии.Може мъж Джендър с лекота да заеме първо място в състезание по бокс за жени.Може маниак,определящ се като трети пол да нахълта в женската съблекалня на фитнеса или на басейна.Вариациите на Джендър свободията са неограничени,въображение само да има човек.
  • 24 нашия

    16 1 Отговор
    Любка Качакова -министьр-председател,вие майки и Жени трябва да им го кажете високо и ясно
  • 25 Гост

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Какъвто и да е, не може някой да е над закона - Господ
  • 26 Гост

    12 0 Отговор
    Няма да забравим! Гответе се лятото, за когато я отложиха! Винаги съм бил за Бойко, ама с това не съм съгласен! Ако някой е бит или ударен, вади си медицинско, подава съдебен иск и осъждат насилника!
  • 27 стоян георгиев

    6 14 Отговор
    а тая измамничка е още жива?любке къде си ма моме с диплома за кралски счетоводител?тая е една от наи-лъжливите и долни убавици на царя.доиде с ясната идея да гепи и го прави вече маса време сменяики само позициите на гепене.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Слаба ракия

    16 1 Отговор
    Конвенцията е пълна с двусмислени дефиниции и неясноти. Те могат да се изопачават както му се иска на читателя. Затова трябва да бъде отхвърлена напълно. Бойко да вземе да каже, защо сегашните закони не са достъчни? Защо не се спазват?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Проблем

    12 1 Отговор
    "The members of GREVIO and the other members of the country visit delegations" Т.е. освен тези 10-15 души в GREVIO има и не указани на брой и състав други делегации, които може да са хиляди и имат права да правят каквото си искат.
  • 32 петър

    7 2 Отговор
    направо да отхвърлим и християнството и да скачаме по конете,нали сме си татаро монголи
  • 33 начо

    0 12 Отговор
    какво е това сигане от снимката
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 гост

    5 16 Отговор
    всички проРуски боклуци се включват в акцията да покажат колко зле ни въздейства ЕС. ХОРА, МИСЛЕТЕ !!!
    ТОВА ВСИЧКО Е ФАЛШИВА ДОЛНА ПРОПАГАНДА ЗА НАСТРОЙВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ ЕС.

    Коментиран от #38

  • 36 ЧИТАТЕЛ

    4 14 Отговор
    вероятно във всички страни, които са подписали конвенцията управниците им са по-прости и глупави от многото българи, които са против. Например Турция, там са се съгласили децата им да стават обратни, това ли искате да кажете тъпаци? А да не говорим за всички останали, които са сред първите най-силни икономики в света.

    Коментиран от #37

  • 37 Не е довод

    9 2 Отговор

    До коментар #36 от "ЧИТАТЕЛ":

    Това, че някой друг го е подписал, то той си отговаря за него и неговата действителност. Може Турция да го е подписала, може да е наложила ограничения, може да знае, че съответните органи в Турция работят и няма да допуснат извращенията. Ние знам, че в България институциите не работят, т.к. и сега имаме закони срещу насилието, но те не се прилагат и тази част от конвенцията няма да бъде приложена в България, ако я ратифицираме. Но също така знаем, че фондациите, които се хранят от защита на извратени каузи (извратени за нас в БГ) ще скочат и имат достатъчно ресурси за да се наложат. Т.е. пак в България ще се реализират отвратителните неща, и няма да се реализират добрите. Борисов за близо десет години не е показал, че може да направи работеща държава. Няма да я направи и в бъдеще. А конвенцията позволява много телкования и е добра за конференция по джендър стъдиес, но не и за законодателството.
  • 38 Именно мислим

    12 3 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    Точно ГЕРБ си мисли, че ще ни заблуди, че това е акция на БСП. Нищо подобно. Това е акция на мислещите българи срещу БЪЛГАРСКАТА система. Тя е тази, която не мисли, когато реализира ЕС директивите в България. Винаги местните политици са тези, които носят отговорността. Да сте чували български политик да оспорва ЕС решение? Конвенцията е един пожелателен текст без да е прицизна юридически. Затова всички страни я примат с резерви и в зависимост от техните национални интереси. Само нашите комсомолци като Борисов, Цачева и сие, за дасе харесат на западнярите, са готови да ни продадат.
  • 39 с една дума

    7 2 Отговор
    Джендърмеристи.
  • 40 Uflaf

    8 1 Отговор
    Не успяха с религиозните секти . Сега ще опитват по нов изключително подъл начин да ни до затрият. Чрез децата.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Владо

    3 0 Отговор
    Истанбулската конвенция е доста мъглива и неопределена. Прочетете обясненията и допълненията към нея. Там императивно се казва как се прилага на практика и за кои случаи. Липсват бременните и жени с малки деца, т. е.-най-нуждаещите се от защита.
  • 44 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор
    КАКЪВ ЧОВЕК УПРАВЛЯВА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ
  • 45 факт

    2 0 Отговор
    Тази конвенция е дъвка, с която е отклонява вниманието на хората от истинските проблеми на България:
    1. невиждана бедност
    2. най-голямо неравенство
    3. демографски катаклизъм
    4. корупция и тотално незачитане на закона, от което произтичат първите три нещастия.
  • 46 ИВО

    0 0 Отговор
    Качака да си ходи в гела,където взе за без пари имотчето