4 Февруари, 2018 16:00 3 311 19

Боян Чуков: Истанбулската конвенция е мерзост и подлост пред Бога

  • истанбулска конвенция-
  • мерзост-
  • бог

Това е път към репресиране на нормалните

Боян Чуков: Истанбулската конвенция е мерзост и подлост пред Бога - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Можем да бъдем дълбоко благодарни на БПЦ за публично обявената позиция против Истанбулската конвенция. Истанбулската конвенция е мерзост и подлост пред Бога. Тя е концептуално богоборство. Истанбулската конвенция иска да превърне нормите в ненорми. Да обяви нормалните за ненормални. Да развее мерзостта като знаме, като знаме на прогреса.

Това пише Боян Чуков във Фейсбук.

Това е път към репресиране на нормалните. Ще се започне с ограничаване на правата на нормалните. Ще започнат „легитимно“ да ги репресират. Много от малцинствата вече имат очевидни предимства пред мнозинството. Те могат да си позволят неща, които мнозинството не може да си позволи.

Например: „такива“ въпроси могат да се задават публично, а „такива“ въпроси не могат да се задават. „Такива“ неща могат да се говорят, а други, които поставят под съмнение налаганите със сила постмодернистки„ценности“ ;) не могат. Забранено е.

Истанбулската конвенция е крачка към легализиране на всичко, което е девиантно и не е съвместимо с православните християнски ценности. Тя е мощен разрушителен удар върху цивилизационния код на българския народ, върху неговите следващи поколения. Пътят очертан от Конвенцията е път към деградиране на християнските ценности.

Всяка една християнска ценност се заменя с определена постмодернистка „ценност“, която се отхвърля от мнозинството българи. Това е процес, който води да саморазрушаване.

С легендата, че се налагат нови свободи и ценности, че това е „европейско“, се изгражда постепенно един жесток тоталитаризъм, добре познат в миналото. Даже по-страшен.

Възниква въпросът: Дали е разумно да подписваме и ратифицираме „на конвейер“, без да се замисляме международни конвенции, които са над нашето национално законодателство?

Забележка: Смущаващо е, че през последните дни върви масирана обработка на общественото мнение чрез медиите. Постоянно се говори за насилие срещу жени и деца. Не, че няма такова нещо. Но смущаващо е, че точно в този момент темата се преекспонира в медиите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Николай

    10 52 Отговор
    Мерзост е, когато разни дърти червени ченгета говорят за Бог!
  • 2 българин

    57 4 Отговор
    Ние,българите,никога няма да се съгласим да се подписва тази конвенция!!!
    Това е повече от мерзост,това е престъпление против народа ,което ни натрапват либералите и техните господари отвъд океана!
    Ние никога няма да се откажем да създаваме семейства,да създаваме деца,да останем без род,родина,пол,националност!Никога!!!
  • 3 юрист

    35 1 Отговор
    “...Публикувано във факти.бг: С легендата, че се налагат нови свободи и ценности, че това е „европейско“, се изгражда постепенно един жесток тоталитаризъм, добре познат в миналото. Даже по-страшен...“ Изразявам абсолютно съгласие! И аз виждам в джендърската идеология в ИК нова тоталитарна противоконституционно идеология, само, че я виждам като доразвитие на научният комунизъм. Отхвърлянето на идеята за различността на хората отхвърля и техните изключителности като дарби/ таланти, както и естествените БИОЛОГИЧНИ разлики в анатомичното устройство на мъжкото и женското човешко тяло, както и БИОЛОГИЧНИТЕ РАЗЛИКИ между мъжете и жените, които са обусловени от различните стойности и различните нива на секреция на мъжки и женски полови хормони в мъжките и женските човешки тела.
  • 4 накратко

    33 1 Отговор
    "Цялата патология трябва да бъде утвърдена за норма, а цялата норма – за патология." Х. Маркузе - идеолог на сатанинската идиотия.
  • 5 браво

    36 4 Отговор
    Браво на Факти.бг че са я пуснали тази статия която е против Конвенцията.Тотална манипулация е и по другите сайтове със статии за Конвенцията и за пребити жени от преди 7-9 години !Всичкото джендър-сайтове и преса и техните си тв.е на амбразурата в защита на мерзостта наречена Истанбулска конвенция .
  • 6 Румяна Костова

    28 0 Отговор
    Благодаря на ,,факти.бг,, ,че ни помага да преброим предателите на България,които са за Инстанбулската конвенция.И още благодаря на господин или госпожа юрист за грамотните и информиращи коментари.
  • 7 ПОГНУСЕН

    3 26 Отговор
    СИНОДАЛИТЕ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ПОЛИТИКА А ДА СИ ИЗЧИСТЯТ СИНОДА ОТ ТЪРТЕИ В РАСА, КОИТО ВЪРТЯТ СВИРКИ НА ЦИГАНИТЕ ГРОБАРИ ЗАД МРАМОРНИТЕ ПАМЕТНИЦИ НА СОФ.ЦЕНТРАЛНИ ГРОБИЩА. ГНУСЯ СЕ ОТ ПОПОВЕ МОРАЛИСТИ.
  • 8 Г.З.

    22 0 Отговор
    То отдавна нормалните хора в България губят правата си,никой няма страх от нищо и си прави каквото иска.Нагли студенти купонясват денонощно в блока,забележки и полиция не ги плаши,хазяина им е с поглед няколко години в бъдещето.Масово неспазване на законите по пътищата,аварийните светлини от години са сигнал за предимство,дясно стоящия също е без предимство щото ляво ориентираните са с права,ревът на мотоциклети денонощно не буди децата на служителите от КАТ.Дама разхождаща кучето си спокойно го изчаква да пикае върху колата ми и при забележка виновният се оказвам аз.Нагло е отношението към клиента по магазини,мобилни оператори,държавни инситуции,сервизи и какво ли не,все едно човек не си плаща.Да не говорим за мургавите сънародници.Всички закони писани извън България независимо къде дали в Хелзинки Истанбул или някъде другаде са несъвместими за нашата действителност.
  • 9 Мъжкар

    13 1 Отговор
    Жена ми Джендър ли е? Не смея да я попитам, да не ме съди по Конвенцията!, :)
  • 10 Помнещ

    7 14 Отговор
    Боян Чуков е дипломат от кариерата отпреди 10 ноември 1989.После за кратко време беше председател на партия"Нова България".Ченге с две думи.
    .
    ..

    Коментиран от #11

  • 11 Билбо Бегинз

    18 1 Отговор

    До коментар #10 от "Помнещ":

    И какво от това!? По-важното е, че казва истини. А иначе - оказва се че преди десети ноември всеки българин е бил или ченге, или доносник, или член на БКП / ДКМС.
  • 12 Пижо,Пенда иДжендо

    12 1 Отговор
    Страхувам се да си слажа мартеничка Пижо и Пенда. Може би трябва да добавя и Джендо съгласно ИК.
  • 13 бай Спиро

    3 22 Отговор
    Добре вече се разбра, че има гейове, травестити и др. защо трябв да се правим, че ги няма. Какво лошо има, че децата ще разберат за тях в училище? Нека да ги признаят и да имат същите права и задължения като останалите хора. Какво толкова ви плаши думата Джендър тя обобщава различните хора. Още от училище ще се знае кой какво допринася за обществото тогава всяко дете ще знае кой път да си избере.
  • 14 Хората не искат ик

    7 0 Отговор
    Стига с тая ИК. Хората НЕ Я искат. Имаме достатъчно закони за защита на детето, жените, Семеен кодекс, Конституция, Закон против дискриминацията, Закон за правата на човека и т.н и т.н. Няма смисъл да хабим средства за референдум. Хората НЕ Я искат. Утре друг някой джендър ще иска Атинска, Брюкселса и др. конвенции. Докога ще се дупим на чужди интереси?
  • 15 Доктор

    10 1 Отговор
    Бай Спиро, едно време ако някой се обявеше за Ленин, Хитлер или Сталин, го вкарваха за лечение. Сега някой се обявява за жена, за да прикрие педофилските си наклонности, и обществото трябва да му съчувства. Ами да ходи да се лекува, не да ни вменява вина, че не приемаме патологията му и опитвайки се да я представи като норма. Откакто свят светува - има мъжки и женски пол. Другите да се лекуват. Има хора с диабет, алергии, съдечни заболявания. Те се лекуват. Въпроснете лесбос, хомо, транс, джендъри и т.н. да ходят на доктор. Няма срамно - болни хора са.
  • 16 Грета Геруиг

    7 0 Отговор
    Който не е джендър или ляво- толераст , е москал ! Това тръбят защитниците на Истанбулската конвенция !
  • 17 Майка

    6 0 Отговор
    А.Слабаков е прав: никъде в текста на ик няма думичката "бременност" или "бременна жена", "майчинство", "майка", както и почти отсъстват думите "мъж" и "жена". Дано ни светне ламбичката.

    Коментиран от #18

  • 18 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Майка":

    За "бременност", "бременна жена", "майчинство", "майка" и "мъж" съм съгласен, но "жена" присъства през алинея.
    Отделно смятам, че е нелепо името на такава конвенция да се свързва с държавата, където тя най-редовно се потъпква и да ни я налагат като нещо, което да уравнопоставя жените, а в същото време им дава толкова много възможности за оплаквания от каквото и да било просто защото са жени.
  • 19 Мислител

    5 0 Отговор
    Тази конвенция уж е против насилието, а само как ни притискат и насилват да я приемем.