30 Май, 2018 10:00 99 355 109

В САЩ знаят за криминалното минало на Бойко Борисов

  • българия-
  • сащ-
  • бойко борисов-
  • минало-
  • криминално-
  • ес-
  • джеф сешънс

Бившият каратист гради образа си на борец срещу престъпността

В САЩ знаят за криминалното минало на Бойко Борисов - 1
Снимка: БТА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Американският главен прокурор Джеф Сешънс пътува до България, за да се бори с организираната престъпност. Там той е имал среща с премиера Бойко Борисов, който е имал значителни връзки с организираната престъпност. С този парадокс започва статията на автора Джош Мейър озаглавена„Неловката среща на Сешънс в борбата с престъпността“. Тя е публикувана на 22 май в сайта на авторитетната американска онлайн медия Politico.

Неловката среща на Сешънс в борбата с престъпността

По време на посещение в България по повод борбата с организираната престъпност, главният прокурор на Тръмп се среща с премиера на страната, като самият той е свързван с тази престъпност.

От Джош Мейър, „ПОЛИТИКО“ (Politico), 22.05.2018 г.

Главният прокурор Джеф Сешънс, който посети България, за да обсъди организираната престъпност и други въпроси свързани с транснационалната сигурност, се срещна във вторник с българския премиер Бойко Борисов, а самият той вече повече от десетилетие е преследван от твърденията на САЩ за сериозни връзки с мафията.

Сешънс е в България за среща на министрите на правосъдието и вътрешните работи на САЩ и Европейския съюз (ЕС) за да участва в пленарни сесии по въпросите на организираната престъпност, киберпрестъпността, борбата с тероризма и сигурността на границите. На 1 януари България пое за първи път ротационното председателство на ЕС, което даде на Борисов специални отговорности по въпросите на наказателното правосъдие в целия съюз.

Колоритният премиер и бивш шампион по карате отдавна гради образа си на борец срещу престъпността в България в стил „Батман“ и от време на време изтъква подкрепата си за Вашингтон и усилията на САЩ в борбата с организираната престъпност. Но Сешънс може би се е почувствал особено неловко при срещата си с Борисов, като се има предвид водещата роля на главния прокурор в шумно рекламираната инициатива на президента Тръмп за борба с транснационалната организирана престъпност.

Служител на Министерството на правосъдието (на САЩ) отказа да каже дали Сешънс е бил информиран за миналото на Борисов, като обясни, че министерството „не коментира вътрешни инструктажи“. В изявление Министерството на правосъдието заяви, че Сешънс се е срещнал с Борисов в кабинета на премиера в Министерския съвет в София и че диалогът е бил фокусиран върху „общия ангажимент на двата народа за борба с международния тероризъм, киберсигурността, трафика на наркотици и трафика на хора“.

Изявлението на Министерството на правосъдието не споменава конкретно организираната престъпност, но казва следното: „Главният прокурор и премиера обсъдиха и други сфери на сътрудничество между двете страни в областта на правоприлагането, включително екстрадиция и правна взаимопомощ.“

Сешънс не е първият високопоставен представител на САЩ, който се среща с Борисов. Президентът Барак Обама го покани в Белия дом през 2012 г.. Бившите директори на ФБР Джеймс Коми и Робърт Мълър също са се срещали с него. Служителят на министерството на правосъдието, който поиска да остане анонимен, отбеляза, че и двамата държавни секретари на Обама, Джон Кери и Хилари Клинтън, са се срещали с Борисов. Той добави още, че Сешънс се е срещнал с Борисов, защото той е „демократично избраният лидер на България“ и заради ролята на България в ЕС.

Предполагаемата връзка на Борисов с десетки мафиотски убийства в бившата комунистическа страна обаче беше достатъчна, за да накара Мълър да откаже среща с него през 2005 г., въпреки че по това време той беше най-висшият представител на правоохранителните органи в страната си. В крайна сметка Мълър се срещна с Борисов, след като бе подложен на натиск от Белия дом по времето на Буш. Когато двамата отново се срещнаха в София през 2011 г., Мълър изглеждаше като да няма голямо желание да се усмихва по време на фотосесията с Борисов, който е известен с това, че споделя надлъж и шир снимките си с водещи международни фигури в сектора на сигурността.

През 2006 г. посланикът на САЩ в България Джон Байърли предупреди в класифицирана американска дипломатическа грама, че Борисов е изгряваща политическа звезда, но също така и човек, който е „замесен в сериозна престъпна дейност и поддържа близки връзки с Лукойл“ – руската държавна енергийна компания – „и с руското посолство“.

Байърли твърди, че Борисов, който по това време е кмет на София, е замесен в скандали с източване на гориво, с незаконни сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метамфетамини. Той казва още, че Борисов е използвал бившия си пост на началник на министерството на вътрешните работи „за да прикрие криминални деяния“, а жената с която съжителства управлява голяма българска банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.

Оттогава Борисов вече три пъти се изявява като министър-председател. Той отхвърля всички твърдения за непочтеност. Запитан за сведенията за предполагаеми връзки на Борисов с организираната престъпност, представител на българското Министерство на външните работи каза: „Дори не съм чувал(а) за тези слухове“.

В последните години някои официални лица от ЕС заявяват, че Борисов изглежда по-ангажиран с усилията за борба с престъпността, главно защото България се опитва да овладее все още широко разпространените корупция и организирана престъпност за да бъде приета в Шенгенското пространство. По време на срещите във вторник, служители на Министерството на правосъдието също така са настояли България да екстрадира в САЩ петима българи обвинени в износ на части за самолети за националната авиокомпания на Сирия в нарушение на ембаргото на САЩ, съобщи официалният представител на Министерството на правосъдието пред „ПОЛИТИКО“.

Според репортаж на „Ройтерс“, главният прокурор на България е заявил през април, че шансът България да сътрудничи за това е „минимален“, тъй като има „недостатъчни законови предпоставки“ за екстрадирането. Официалният представител на Министерството на правосъдието отказа да коментира дали българските представители са смекчили позицията си по този въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демек

    436 22 Отговор
    Цяла Бълхария е под властта на ОПГ и скоро няма откачане,от мафитско-корупционните схеми,на радетилите за бързо забогагяване,пссст-демокрация!!!

    Коментиран от #48, #50

  • 2 НКВД

    441 19 Отговор
    Това се знае от години оше 2008 г.изкезе инфо.в амерската преса какъв криминален човек се подготвя да застане на чело на Източно Европейската държава България. Дори тогавсшния подланник на САЩ го разправяше. Обаче в подледствие решиха да го купят америте и им стана пръв приятел!

    Коментиран от #13

  • 3 Кор за Бахур Бахар

    407 38 Отговор
    Главата на еврейския терористичен катун САЩ се е срещнал с местния софийски сик-аджия да уточнят кой какво ще лапне.
  • 4 WTF

    235 23 Отговор
    Опааа. Най-късно днес чакаме оставки. Ако не влизаме с батите
  • 5 Дедо Грую

    279 17 Отговор
    Те затова наш Рапончо послушно тичка на "Козяк"16, бие чутура у земи и вика:"Чакай да видим к'во ше кажат началниците."
    И те затова слушка к'во му кажат, че има иначе здраво усукване на гушки и тестиси.
  • 6 американски морал

    369 22 Отговор
    Странно е че точно в САЩ живее и родата и "жената" на Боко, а още по-странно е че като ни приключи тука той също, ще вазира с имането си натам ? Така че американците да не се "правят" при положение, че точно те си го закрилят и манипулират !

    Коментиран от #109

  • 7 гост

    250 18 Отговор
    Краварите градят кариера цял живот за да стигнат до сената. Кариера която бива сривана от един единствен компромат. Работещ апарат имат, а ние тук сме пародия, трагедия....
  • 8 ЪРП

    231 18 Отговор
    ОПААА....., ОПАААА..... КАКВО СТАВА ТУКА...
    ЛАКЕЯТ И СЛУГА НА СЪЩИСАНИТЕ, ВЕЧЕ НЕ ИМ Е НУЖЕН И ЩЕ ГЛЕДАТ ПО НАЙ-БЪРЗИЯТ НАЧИН ДА ГО СВАЛЯТ ОТ ВЛАС ИЛИ ОТГОВЕНО ГО ЗАПЛАШВАТ ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ИМ ВЪРВИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПО ТЯХНАТА СВИРКАААА..........ИНАЧЕ, МОЖЕ И В НАЙ-АВТОРИТЕТНОТО СПИСАНИЕ "ПОЛИТИКО" СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ДА ИЗЛЕЗЕ ИНФОРМАЦИЙКА ЗА ВСИЧКИТЕ КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ НА ЕДИН УЛТРАГАЛАКТИЧЕСКИ ,НО КОЛОНИАЛЕН "лидер", НА ЕДНА КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА ОТ БАЛКАНСКИЯ ПОЛУОСТРОВ ДЕТО ВСЕ ОЩЕ И ВИКАТ ....БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!
  • 9 ьаьаьа

    98 18 Отговор
    ...този днес е при путин,....аха ясно
  • 10 Реалист

    48 262 Отговор
    Айде последно рублерастите да решите веднъж завинаги дали плюете по Бойко щото е "американско протеже" или щото просто ви изрита от кокала.

    За мен и още 2 милиона той няма демократична алтернатива засега. И ДОКАТО ДЪРЖИ ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНЯГИ ДАЛЕЧ ОТ ВЛАСТА СИ ВЪРШИ ПРЕКРАСНО РАБОТАТА.

    Поне още 12 години ще скимтите в опозиция. Дори и путлер призна че Борисов работи а бсп/бкпто са само алармаджии...

    Коментиран от #15, #89

  • 11 Стамат

    195 20 Отговор
    Няма да се плашиш БО .Те краварите са по големи престъпници от тебе.Може даже да завъртите някоя търговийка с оръжие или наркотици Той хъба им и без това е на близо .Ей го къде е Косово.

    Коментиран от #76

  • 12 уикилийкс

    238 15 Отговор
    По важното е, че българските рапони (избиратели) не го осъзнават или просто не им пука!
    В България думата престъпник и мафия звучат гордо, а да бъдеш мутра е пример за подражание.
  • 13 уикилийкс

    117 42 Отговор

    До коментар #2 от "НКВД":

    Те щото руснаците и товариш Путя не са го купили!?
    Между впрочем, кои служби му записаха разговора за Мишо Бирата?
    Обзалагам се, че са руските!
    Никой няма интерес от такива хора във властта, защото са несигурни партньори, за това американците не ни подаряват оръжие, самолети или друга техника, а западните и американските корпорации не инвестират в България!
    Ти ще си инвестираш ли парите в циганската махала, където шефа на циганите всеки момент може да им заповяда да ти опоскат магазина, примерно.

    Коментиран от #84

  • 14 filo

    33 210 Отговор
    Какво незаконно е извършил Бойко Борисов? Питам, защото знам, че фалшивите новини доминират и всеки може да говори за другия каквото си поиска без никакви скрупули и доказателства.

    Коментиран от #70, #71

  • 15 Робот

    156 12 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Нали вие го докарахте на власт, бе соросоид смотан.
  • 16 гост

    43 160 Отговор
    Голям смях!Дайте документи бе хора,а не ми преразказвайте вестник "ШОУ",както онзи Пардю.Ако имаше такива доказателства,то Кака Кури отдавна да ги е внесла в прокуратурата,както и другите преди нея.А приказките като" всички знаят " не важат в съда.

    Коментиран от #17, #19, #96

  • 17 уикилийкс

    170 29 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Смешен си ти!
    Кака ти Кури и батко ти Боби са от една банда, всички гравитират около едно ядро, БКП, не ги гледай, че се карат в Паралмента. Стане ли въпрос за кражба и продажба се разбират веднага и ОСЪДЕНИ И ВИНОВНИ, никога няма!
    Толкова ли сте наивни, че не сте го разбрали досега?
  • 18 Прокурор

    136 15 Отговор
    Във връзка с ширещата се и непроверена информация през последните 20 години, прокуратурата на РБ реши да започне проверка на лицето Бойко Методиев Борисов (Буда):

    1.Отпада депутатският имунитет на лицето Бойко Методиев Борисов
    2. Запориране на всички банкови сметки с изключение на необходимият жизнен минимум: една МРЗ
    3. Започване на проверка на всички негови доходи и участия във фирми, както и на свързаните с него лица през последните години

    Коментиран от #20, #26, #82

  • 19 уикилийкс

    147 21 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    През май 2006 г. Джон Байърли пише до Вашингтон, като се позовава на вътрешна информация от ЦРУ, че бившият вътрешен министър на България (бел.ред.: очевидно "Тагесцайтунг" има предвид тогавашния гл. секретар на МВР) е замесен в търговия с амфетамини, че участва в незаконни сделки с "Лукойл" и че като главен секретар се е погрижил за това съпругата му (бел.ред.: вероятно става въпрос за приятелката на Борисов) да може необезпокоявано да пере пари. Освен това Борисов поддържал и връзки с мафията.

    Информацията е изтекла в Уикилийкс.
    Потърси в Уикилийкс.

    Става на въпрос за завода в Дупница! Познай от 3 пъти братя Галеви, с какво са се занимавали и може би още се занимават и защо не ги осъдиха?
  • 20 Гост

    52 7 Отговор

    До коментар #18 от "Прокурор":

    Кога?

    Коментиран от #21

  • 21 674

    152 14 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Когато падне от власт, Боко ще се изнесе с бясна скорост навън и ще си харчи милионите. Дойдох, разбих, купих и продадох - мотото на банкянската мутра. Така че, когато разследват Костов, тогава ще е и Боко - на кукуву лято!
  • 22 впечатлен

    28 135 Отговор
    Общо взето, общи приказки, нищо конкретно, разтягане на локуми. Какво е "престъпното минало" на премиера? Организирал е банда за поръчкови убийства или на обирджии по пътищата, нещо като народните ни герои хайдутите, които от народни изедници станали народни закрилници? Или като един наш оправдан герой, който си направи спацентър с гръмкото име "Алекса", след като изнуди бизнесмен и жена му за откуп. Колко души е убил и ограбил? Статията не казва нищо, абсолютно нищо! Това, което се знае със сигурност, е, че Борисов беше обстойно разследван с цел да бъде осъден за някакво престъпление, ровенето беше голямо, екипът, натоварен с тази задача, рови и разравя, брои тухли и плочки и накрая не излезе нищо! Съвсем нищо! Да се говори за "криминално минало" на когото и да било, твърдението трябва да е подсигурено с конкретика. Горенаписаното е нищо, общи приказки, предположения, злонамереност и стремеж към очерняне. За съжаление не за пръв път, както не и за последен! Усещането е, че има добре платени хора, които се занимават само с това - да компрометират премиера. Но слава Богу има съд, нека той се произнесе по въпроса.

    Коментиран от #23, #25, #56

  • 23 734

    137 16 Отговор

    До коментар #22 от "впечатлен":

    Борисов беше обстойно разследван НЕ с цел да бъде осъден за някакво престъпление, а за да му бъде изчистено името и екипът, натоварен с тази задача си свърши работата!
    Ако се направи едно разследване от независим екип с помоща на международни служби не ми се мисли какво ще излезе!
  • 24 Роман

    117 6 Отговор
    Колкото е невинен, толкова да е жив!
  • 25 уикилийкс

    132 8 Отговор

    До коментар #22 от "впечатлен":

    Леле мале, брат ти наистина ли вярваш на българската съдебна система, мислиш ли, че така наречения съд е неподкупен и обективен!?
    Те източиха цяла банка, става на въпрос за КТБ, 2014 г и все още няма осъдени, камо ли да се върнат някакви пари, става на въпрос за 7 милиарда!
    Цяла банка изтърбушха, посред бял ден, пред очите на стадото, само един Цв Василев е в изгнание, уж, да обере пешкира. Кой има власт да обере банка безнаказано?
    Ами кредитните милионери? Всичко е схема, само схеми и кражби, всичко е източено, окрадено, приватизирано и разпределено.
    Кое е общи приказки, стенограмите на ЦРУ (Симо) ли? Ти ЦРУ за какво го имаш, за някакво НПО от сорта на БХК ли?
    Има ли балъци, ще има и тарикати, в България балъци, колкото си щеш.

    Коментиран от #107

  • 26 Прокуратурата,

    47 8 Отговор

    До коментар #18 от "Прокурор":

    от къде го измисли пък депутатския имунитет на Боко?
  • 27 Иванов

    127 10 Отговор
    Янките по принцип подкрепят мафиоти в политиката, стига да им играят по свирката. Справка генерал Мануел Нуриега. Като спрат да им играят по свирката и става страаашноооо! Така ще постъпят и с Боко Тиквата, невинен сикаджия превърнал Република България в Територията на Мафията!
  • 28 Иванов

    40 5 Отговор
    ПФУ!
  • 29 Stanislav

    107 9 Отговор
    Чи ка да не знаят!?! Нали тъкмо ЦРУ го разтовариха с 2 млд. долара, когато вдигна кръвно и лежа в болница покрай кипърските си офшорки, преди няколко години. Големите пари не са като малките и не могат да се срият ей така в дилапа.
  • 30 аааааааа

    89 12 Отговор
    наш Бойо го знаят по цял свят!
    всичко му знаят!
  • 31 патриотъ

    120 9 Отговор
    Имало още наивници,които да твърдят,че Боко е чист като сълза!Или това са глупаци и слепци или са платени писачи и изпълняват нечии поръчки,или главите им са съвсем празни!В тоя живот разбрах едно-до властта се докопват тези,които са безмилостни към другите и нямат никакъв морал и съвест,които не се притесняват да предадат и унищожат ближния си и никаква мерзост не ги спира по пътя към власт и пари!А в момента се е събрала шайка от хиени,които се пишат наши управници и ни мачкат на поразия,пък ние продължаваме да се дървим един на друг и да се делим на групи от такива и онакива и продължаваме да ревем само и да чакаме господ да ни оправи!И така 28 години от живота ни мина в очакване на светлото бъдеще,което все повече и повече се отдалечава от нас и вече съвсем не се вижда!А за тия 28 години пряка отговорност носи Боко и компания,които през цялото време са били във властта и трябва да се разследват и да им се търси отговорност за всички престъпления към народа и държавата!И това разследване трябва да се направи от независима комисия,тогава ще излязат много неща наяве и уверявам ви,ще има повод за затвор за дълги години!Трябва всички виновни за разрушаването на държавата за последните 28 години да понесат отговорност,да бъдат съдени и осъдени!

    Коментиран от #81

  • 32 onq s konq

    27 100 Отговор
    Само да припомним:ТОДОР ЖИВКОВ не свали ли Законната власт в България със ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ?БКП/неговата партия/ не извърши ли кървави атентати в църквата "Света неделя"?Не беше ли превърната България в един голям Освиенцим с "активно работещите " Белене,Скравена и още 98 лагери на смъртта/общо 100 броя/ за цели 45 години?Това "криминална дейност" ли беше,или ПОВСЕМЕСТЕН МАСОВ ВЪОРЪЖЕН ТЕРОР над бълг. население,маскиран гротескно като "революция"?А как да наречем МАСОВОТО ИЗБИВАНЕ НА РУСНАЦИ ОТ СТАЛИН СЛЕД ВОЙНАТА/7-8 МИЛИОНА ДУШИ/?Нещата в политиката са сложни и нека никога не изгаряме дюшека заради бълхата.

    Коментиран от #36, #38, #101

  • 33 463

    86 8 Отговор
    Не, бая си се напънал да измислиш тая глупост ама това си е западната пропаганда.
    Това всичко обаче няма нищо общо с това, че Борисов е непроверен престъпник, който държи властта! Обаче след като е престъпник, къде трябва да му е мястото или да забравим?
  • 34 Долу сащ и идила им

    114 19 Отговор
    ...СРАМ, ГНУС И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ЕВРОПА И СВЕТА
    Е СЕГАШНИЯ МИНИСТЪР -ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ -
    - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ,
    ПО ИЗВЕСТЕН У НАС И ПО СВЕТА
    КАТО - БОЙКОКАИН МЕТОАМФЕТАМИНОВ РЕКЕТЬОР - БОРИСОВ...
    ...ЕТО САМО ЕДНА МАЛКА ЧАСТ
    ОТ ПРЕСТЪПНАТА ДЕЙНОСТ НА ТОЗИ БАШ БАНДИТ,
    БАШ РЕКЕТЬОР, БАШ ТЕРОРИСТ И МАФИОТ,
    ТОЗИ КАПО ДИ ТУТИ КАПИ НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ -
    - ЗАПОЧВА СКРОМНО
    КАТО КРАДЕЦ НА АВТОМОБИЛИ В УНГАРИЯ И ЧЕХИЯ,
    ЗА КОЕТО Е АРЕСТУВАН И Е ЛЕЖАЛ В ЧЕШКИЯ ЗАТВОР В ПАНКРАЦ...
    - СТАВА СВИРЕП РЕКЕТЬОР
    - КОНТРАБАНДИСТ НА ЦИГАРИ, ГОРИВА И АЛКОХОЛ
    - СОБСТВЕНИК НА НЕЛЕГАЛНА ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ В КРАЙМОРИЕ
    - НАРКОМАФИОТ
    - ДЕСЕТКИ ПОРЪЧКОВИ УБИЙСТВА НА КОНКУРЕНТИ
    - ОСНОВАТЕЛ И РЕАЛЕН ШЕФ НА НАЙ-СВИРЕПАТА РЕКЕТЬОРСКА,
    ТЕРОРИСТИЧНА
    И МАФИОТСКА ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ - СИК...
    - УБИЕЦ, ЛИЧНО ИЗВЪРШИЛ НЕЗАКОННО УБИЙСТВО
    С ГРАНАТОМЕТ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН
    - ИЗНУДВАЧ, РЕКЕТЬОР И КРАДЕЦ НА ЦЕЛИ БАНКИ, МЕДИИ,
    НА ДЕПУТАТИ И ЦЕЛИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ГРУПИ И ПАРТИИ
    - КУПУВАЧ НА ЦИГАНСКИ ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИ
    - ЕНИЧАР, ПОМИЯР И ПОДЛОГА И ВЕРЕН СЛУГА
    НА ТЕРОРИСТ №1 В СВЕТА - САЩ
    - ДИКТАТОР, СОБСТВЕНИК НА ЧАСТЕН ГЛАВЕН ПРОКУРОР,
    ЧАСТНА СЪДЕБНА СИСТЕМА И ЧАСТНИ ДЪРЖАВНИ МЕДИИ
    - ГЛАВЕН ДОСТАВЧИК - СНАБДИТЕЛ
    НА ОРЪЖИЯ И МЕТААМФЕТАМИНИ
    ЗА ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА - ИДИЛ -
    - АЛ КАЙДА, АН НУСРА И ДЖЕЙШ АЛ ИСЛАМИ И ДР.
    И ЗА ФАШИСТКАТА
  • 35 Долу сащ и идила им

    103 14 Отговор
    ...И НАЙ-СТРОГО ПАЗЕНАТА ТАЙНА
    ЗА ПРЕСТЪПНОТО МИНАЛО
    НА СЕГАШНИЯ МИНИСТЪР - ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ
    ЗА ТОЯ БАШ БАНДИТ И КАПО ДИ ТУТИ КАПИ
    НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ...
    - ПО ВРЕМЕ НА "ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС"
    КАТО КОМАНДИР НА СПЕЦИАЛНА ТЕРОРИСТИЧНА ГРУПА
    НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ
    В СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ - ДЕЛИОРМАНА
    ИЗВЪРШВА ЖЕСТОКИ ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
    СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО,
    ИЗВЪРШВА ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ
    И НАСИЛСТВЕНО ПРОГОНВАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ
    НА СТОТИЦИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ
    ЧРЕЗ ЖЕСТОКИ ЗАПЛАХИ, РЕПРЕСИИ, ТЕРОР,
    ПОБОИЩА, ИНКВИЗИЦИИ, ИЗНУДВАНИЯ...
    ...ЕТО ЗА ТОВА САЩ СА СИ ГО ХАРЕСАЛИ И ИЗБРАЛИ
    ТОЯ УБАВЕЦ - БАШ БАНДИТА БОЙКО
    И СА СИ ГО ПОСТАВИЛИ ЗА КОЛОНИАЛЕН УПРАВИТЕЛ
    НА КОЛОНТИЯТА НА САЩ - БЪЛГАРИЯ...
    ...ЗАЩОТО НА САЩ ТОЧНО ТАКИВА КЪРВАВИ ДИКТАТОРИ,
    ЕНИЧАРИ, СЛУГИ, ПОМИЯРИ И ПОДЛОГИ СА ИМ НУЖНИ
    ЗА КОЛОНИАЛНИ УПРАВИТЕЛИ НА КОЛОНИИТЕ НА САЩ...
    ...ДА СИ ГИ ДЪРЖИ САЩ НА КЪСА КАИШКА,
    ДА ИЗПЪЛНЯВАТ БЕЗМИСЛОВНО И БЕЗПРЕКОСЛОВНО
    ВСЯКА ЗАПОВЕД И КОМАНДА НА САЩ...
    ...И ДА СИ ЗНАЯТ,
    ЧЕ АКО СПРАТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ КОМАНДИТЕ НА САЩ...
    ...БЪРЗО И ЛЕСНО ЩЕ БЪДАТ ПРАТЕНИ В ЩАТСКИ ЗАТВОР
    ДА ПРАВЯТ КОМПАНИЯ НА ГЕНЕРАЛ НУРИЕГА...

    Коментиран от #64

  • 36 уикилийкс

    67 18 Отговор

    До коментар #32 от "onq s konq":

    Тодор Живков не е бил сам и не е взел еднолично решенията за терора над българите, заповедите идват директно от Москва и Коминтерна.
    Вълко Червенков има голямо участие, Г. Димитров и още много други сатрапи.
    ЦК на БКП не е само Тодор Живков, всички са в кюпа, сега децата им управляват България и ни превърнаха в мафиотски кенеф.
  • 37 Dido

    75 6 Отговор
    А то голяма работа!Щото не е парадоксално, че САЩ се "борат" с терористи които те самите са създали и въоръжават!!! И с престъпни мрежи които те са изградили! Че за какво се включиха във войната за Косово?!?! Да създадат един от най-големите канали за доставака на наркотици за Западна Европа и една от най-бруталните престъпни организации - Косовската мафия!!

    Коментиран от #39

  • 38 на коня под опашката

    51 5 Отговор

    До коментар #32 от "onq s konq":

    Темата е за Боко! Улав!

    Коментиран от #40

  • 39 обективист

    18 66 Отговор

    До коментар #37 от "Dido":

    Какво общо имат САЩ с мафията в България? Те ли те управляваха от 1944 г до сега?
    Вземи малко прочети, вместо да повтаряш заучени фрази новините на Бунак ТВ. Иска се да мислиш, не да повтаряш, като папагал червените мантри.
    Всеки си гледа интереса, Русия пък защитава други терористи и анексира други територии, въпросът е, кое пречи на нашия интерес да бъде защитен и каква е причината да сме прости и бедни.

    Коментиран от #44

  • 40 onq s konq

    24 15 Отговор

    До коментар #38 от "на коня под опашката":

    Пак не си в час.Темата е КОГАТО ГОВОРИШ С МЕН ДА МЪЛЧИШ!
  • 41 Рашко циганина

    49 3 Отговор
    Бащата на подземният свят
  • 42 по темата

    53 7 Отговор
    Началникът на Световния Тероризъм, се ръкувал с един крадец на дребно, и някакъв джурналист на Терористична хранилка, получил задание да напише статийка, която да възобнови с по-високи темпове, разделението в България, защото само това може да прави най-малко Терористичната Държава; другото е да започне война с масови убийства чрез бомбардировки с обеднен уран.
  • 43 Антоний

    39 5 Отговор
    Доста е колоритен,като Толстолоб!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 SAAB

    30 5 Отговор
    Той....."файтона" на ,който го качиха е Made in CIA .....:)
  • 46 Ощърбий

    11 30 Отговор
    Лъкърдии за първосигнално простолюдие.
  • 47 боко тиквата

    53 6 Отговор
    Те САЩ знаят и за едни 3-4 млрд. лева в Саудитска банка къде съм ги скътал, ама ми ги запорираха и сега ми дърпат конците...
  • 48 Иван

    64 5 Отговор

    До коментар #1 от "Демек":

    Те затова го държат тиквата на каишка като дакелче и каквото му кажат това и прави.дресиран е.а кривне наляво ,а го изритат.и избори му печелят даже.жална ни е майка на нас иначе!
  • 49 Културни особености

    49 5 Отговор
    Напомнят му кривиците овреме, че току виж се самозабравил на кого служи, след срещата и договорките с Путин.
  • 50 КРИБ

    61 5 Отговор

    До коментар #1 от "Демек":

    А бе Българи няма ли вече да изчистваме боклука от държавата не ви ли писна да боледувате и затъпявате това е приоритета на управляващите.Вече са 10г на власт а ние все по болни,по тапи и по бедни ставаме
  • 51 Гого

    65 5 Отговор
    Не само Американците знаят а целият свят ако ще в костюм от 20 хилки да се облече пак си остава мафиот!
  • 52 патриотъ

    81 11 Отговор
    Боко е най-големият провал на цялата 1300 годишнина на България!Трябва много добре да се мисли,гледа и слуша при избирането на следващия премиер,за да не ни загубят още 28 години от живота и така до края на света!Най-добре е да се мине на президентско управление на страната и двукамерен парламент и да се потърси персонална отговорност на всички досегашни политици и на бъдещите трябва да се наложи тотален контрол и отчет за всичко свършено и всяка похарчена стотинка!
  • 53 раптър

    14 47 Отговор
    Отявлен критик съм на Б. Борисов, не го харесвам , но единствената причина да тръгнат статии в момента срещу него е , че опитва да стопли отношенията с Русия и да спаси поне един от провалените мега структурни проекти
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 chi

    49 7 Отговор
    В САЩ знаят, тука не знаят? Докато им беше удобен нямаха нищо против неговото минало, сега нещата се обърнаха. Гласят Цвъки за неговото място но не са познали...
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ПУТКИН

    13 30 Отговор
    Той Боко, нали затова беше при Лилипутин, поднесе му България на тепсия за да се спаси от линча на чорлавия изрусен Тръмпко!
  • 58 Еретика

    57 10 Отговор
    Боли го дядовеца американецът че Бойко Борисов е бил мутра,а ми той и сега си е такъв.Всички любимци на янките са престъпници.А ми нали почтен човек не би им слугувал.
  • 59 Светослав Маринов 81,гр.Вършец.

    37 7 Отговор
    Защо гледате само България и Русия?Сравнено с издевателствата които са направили така наречените "велики сили"и САЩ спрямо човечеството,нашто е като летен дъжд.Проверете до коя година в западноевропейските страни съществуват зоологически градини за хора.Ще се изненадате.Последната е закрита само преди около 70 години.Проучете и след това помислете кой кого трябва да учи намирал и кой на кого да обяснява що е то демокрация,права на човека и т.н.

    Коментиран от #60

  • 60 фак..ти

    12 44 Отговор

    До коментар #59 от "Светослав Маринов 81,гр.Вършец.":

    Само България и Русия са престъпни управленчески механизми,тоталитаризъм,пълен геноцид,подриващи демократичните държави,чрез всякакви атаки.Тези две единствени в света държави са с останало закоравяло комунистическо минало и народа им тотално сразен от машите на КГБ и ДС.
  • 61 Slav

    53 5 Отговор
    Бойко колко пари ти трябват още спри се вече,колкото и пари да открадеш един ден други ще ги харчат ,и други преди теб алчни и заблудени свине минаха и заминаха и нищо с тях невземаха

    Коментиран от #90

  • 62 Д р Краско

    39 5 Отговор
    Какви приходи в една. КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ. ? ? Точно обратното - от КОЛОНИЯТА всичко се изнася и краде ! ! !Не разбрахте ли , че България не е държава а колониална територия на ЕВРОПА ............
  • 63 Д р Краско

    40 7 Отговор
    Какви приходи в една. КОЛОНИАЛНА ТЕРИТОРИЯ. ? ? Точно обратното - от КОЛОНИЯТА всичко се изнася и краде ! ! !Не разбрахте ли , че България не е държава а колониална територия на ЕВРОПА ............
  • 64 Цвъ.Цвъ.

    4 15 Отговор

    До коментар #35 от "Долу сащ и идила им":

    Ти да н'си от ДПС, уа?
  • 65 Xaxaxa

    17 2 Отговор
    Освем да коментирате няма ли да направите нещо за вас и за българия

    Коментиран от #66

  • 66 За кво сте им притребвали?

    8 0 Отговор

    До коментар #65 от "Xaxaxa":

    Те отдавна знаят, че сте неблагодарници.
  • 67 Българина

    60 5 Отговор
    Интересно ако в друга държава в ес мин председател имаше такова минало, щеше ли да е три пъти преизбиран? Или изборите са 100 процента фалшиви или българите са 100 процента лош материал....
  • 68 pazenek

    49 5 Отговор
    A Тоз ,е най- честният човек ,спасител на България, а Вие пишете измислици ! Да го прибере ГОСПОД по - бързо, че с тази добрина , не трябва да е сред нас !!!
  • 69 Еретика

    54 3 Отговор
    Какво ги бърка янките че Борисов е престъпник.Важното е че им лиже задните части,а няма нищо против да им направи и свирка.
  • 70 Анонимен

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "filo":

    Filo, filoooooo
  • 71 Зайко Байко многознайко

    18 2 Отговор

    До коментар #14 от "filo":

    Питай баща си или дядо си.
  • 72 Хигиенист

    45 7 Отговор
    Лицето Бойко Борисов Е Престъпник във всеки смисъл на тази дума и като такъв рано или късно ще бъде ликвидиран !
  • 73 Едо

    51 5 Отговор
    БОРИСОВ Е ИЗЛИШЕН ЗА БЪЛГАРИЯ! АКО НЕ ОТСТРАНИМ НЕГО И КРАДЛИВАТА МУ БАНДА НА ВСИЧКИ НИВА, ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОЗОРИ СТРАНАТА НИ ТОЗИ ТАРТОР, ИЗПЪЛЗЯЛ ОТ САМИЯ ПЪКЪЛ! ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА-ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЛИЯЕ АНТИМОРАЛНО НА ПОДРАСТВАЩИТЕ, НА МОРАЛНО СЛАБАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА, КОЯТО Е СКЛОННА КЪМ МАФИОТИЗАЦИЯ! ИМАМЕ И ЗДРАВИ СИЛИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ ДОБЪР ИЗХОД. ШВЕЙЦАРСКА ДЕМОКРАЦИЯ! ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ЕЛЕМИНИРА ПОЛИТИЦИТЕ, КОИТО НА ОПРЕДЕЛЕН ЕТАП СЕ ВЪЗГОРДЯВАТ И СТАВАТ ОПАСНИ ЗА НАРОДА! ШВЕЙЦАРСКАТА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НЕ Е УТОПИЯ! ТЯ РАБОТИ И ПОКАЗВА СМАЙВАЩИ РЕЗУЛТАТИ!

    Коментиран от #74

  • 74 Две

    8 49 Отговор

    До коментар #73 от "Едо":

    Борисов е единствения премиер, в чийто мандати България се развива икономически.

    Факти, ако бяхме "бяла" държава, след такова заглавие адвокатите ви щяха да имат доста работа. Сигурен съм, че и този ден ще дойде скоро.
    Изказват се по-такъв начин срещу действащия български премиер?!? После се чудите защо българската младеж е обезверяване и иска да емигрира. Направете си труди и напишете статия как се развива България след 90та година. Как се променят доходите, как стои на европейската и световна сцена.
    После потърсете причина, какво наистина пречи на държавата да задържи младите и да има още по-висок ръст на доходите..
    Пишете смислени статии а не махленски клюки.
  • 75 Хамериканеца...

    31 1 Отговор
    Чак сега ми се изясни :Всички ТЕ са се учили от НЕГО,как се става Премиер?Не че в Хамерика стадото не се води от престъпници...
  • 76 БАЙ МИТЬО

    27 4 Отговор

    До коментар #11 от "Стамат":

    ПРЕЧИ НА ТЪПИТЕ КРАВАРИ,ГАЗТА ТРЯБВАШЕ ДА Е АМЕРИКАНСКА
  • 77 Дзиф

    8 36 Отговор
    Да в САЩ знаят и от къде от БСП.Те не спират да уронват авторитета на България. Цялата кал сипеща се по Борисов е дело на ГЕРБ. В САЩ представа си нямат що за изпечени мошенници са нашите комунисти..Ще окачат на въжето всеки който не им върви по водата без да помислят за писледствията.Какво тук значи някаква си България ....щом те не са на власт.А това че позорят цял народ бял кахър.
  • 78 Истината

    38 5 Отговор
    Дори да е вярно,че Америка го подкрепя,важно е тук как и за кого гласуваме.Всичко зависи от нашия избор,а не от вън.Много хора знаят за миналото му.И какво от това.Шайката си купува изборите

    Коментиран от #91

  • 79 Глупавия...

    34 0 Отговор
    Това твърдение ,че (“ПРЕСТЪПНИК “е начело на България )- доказано и от САЩ е вярно.Но на мен не ми е много ясно, как така те не го осъждат а все още го подпомагат?Как така е подкрепян и от “ПРИЯТЕЛИТЕ”от Европейския Съюз?ТЕ какви са?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Еретика

    29 1 Отговор

    До коментар #31 от "патриотъ":

    Някога Чили имаше президент Сомоса.Та един американски вицепрезидент беше казал Сомоса е куче но наше куче.Та какво би казал този щатски вицепрезидент ами най би му приляга Борисов е престъпник и мафиот но е наш.Та другарки и другари нищо ново под слънцето.Бойко е комунист с признание от двуличие.Ядете янки.
  • 82 Запознат

    36 2 Отговор

    До коментар #18 от "Прокурор":

    Цял свят ни се чуди-как го избрахме пак ......не сме го избирали -самоизбрал се е ! Загроби,ограби,пропиляха се рожбите ни по света-резултата от управлението му е "ОЧЕВАДЕН"Няма толкова нагъл и самовлюбен-ХИТЛЕР,СТАЛИН,ФРАНКО,ПИНОЧЕТ....в гроба се въртят-надминал ги е по всички възможни показатели ! За "престоят " му 8 месеца в затвора в ЧЕХИЯ и това ли са слухове ?!!!
  • 83 Мафиот и престъпник!!!

    36 5 Отговор
    Разбира се, че САЩ знаят за Бойко Борисов, че е мафиот и престъпник! Само му вижте лицето и ще видите чертите! Всичко му е изписано на лицето! Липсват само златните ланци и тъпата мутра, която издава, бандит от мутренските години. Освен с лицето и с делата показа на всички нас, как съсипа България! Съсипа ни всички и по всякакъв начин! Българоубиец!!!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ЯМ ,ЯМ

    23 1 Отговор
    И го натиснаха да купи Ф-16 ...иначе къс пас и Чаооооо
  • 86 Пешо

    6 2 Отговор
    Помнете датата 12 02 2021 г. Тогава всички коментари ще станат излишни....
  • 87 безпартиен

    20 2 Отговор
    Щом е бивш шампион по карате нека кажа поне едно от състезанията които е спечелил!!!Кого е победил и кога?????
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 далече е много близо

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Реалист":

    Бойко Борисов държал комунягите надалече,ако Правец и ловното стопанство на Валентин Златев е далече от София значи си прав.
    В тази среда се решава съдбата на БЪЛГАРИЯ , на кои острови да се занесат милиардите, да далече е, но дистрибуцията на крадените пари ги връща в България като ," велики инвестиций" в Икономиката на
    страната, много "далече" дори и не можем да си представим ...
  • 90 банкера Премиер

    22 1 Отговор

    До коментар #61 от "Slav":

    След като не знаеш ,да ти кажа,Премиера си има банка със шеф Цветелина Бориславова, като го изритат от политиката ще се ожени за нея и ще плещи врели не кипели на някой остров,
    при" Вдовиците" на прехода.
    А ние ще продължим да коментираме следващия кандидат за Престъпник , това е България.
  • 91 Едо

    13 3 Отговор

    До коментар #78 от "Истината":

    ТОВА, КОЕТО КАЗВАШ, НЕ Е АКТУАЛНО! А КОГАТО НЕЩО НЕ Е АКТУАЛНО, ТО НЕ Е АДЕКВАТНО! КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД? БЪЛГАРИ, ВИЕ ЧЕСТНИ, ДОБЛЕСТНИ И СМЕЛИ ХОРА ЛИ СТЕ ИЛИ ОЩЕ СТЕ НЕПОРАСНАЛИ ДЕЧИЦА, КОИТО СЛЯПО ВЯРВАТ НА СВОЯ НЕХРАНИМАЙКО БАЩИЦА? ПИТАМ ТОВА, ЗАЩОТО СЪМ, МЕКО КАЗАНО, УДИВЕН ОТ ФАКТА, ЧЕ СЕ ВЪРТИТЕ КАТО МУХИ БЕЗ ГЛАВИ ВСЕ ОКОЛО ТАЗИ НАПЪЛНО ПРОВАЛИЛА СЕ ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА, КОЯТО ОТДАВНА УДАРИ ДЪНОТО ПО ЦЯЛИЯ СВЯТ! ДОРИ ДА ВЗЕМЕМ САМО ЕКОЛОГИЧНОТО И РЕСУРСНО СЪСТОЯНИЕ НА НАШАТА, ВСЪЩНОСТ БОЖИЯТА ЗЕМЯ, ТОВА СЪСТОЯНИЕ Е ШОКИРАЩО! ,,За простия, всичко е просто, за учения няма нищо просто!". ЧОВЕЧЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО ПРЕЗ 2016 г. Е ИЗКОНСУМИРАЛО ТОВА, КОЕТО ЗЕМЯТА ПРОИЗВЕЖДА ЗА ЕДНА ГОДИНА КЪМ 13,8,2016! ПРЕЗ 2017г. ТАЗИ ДАТА Е ВЕЧЕ 01,8,2017! А ПРЕЗ 2018г. ФАТАЛНАТА ДАТА Е НЯКЪДЕ ПРЕЗ ЮЛИ! АМЕРИКАНЦИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ТУНЕЯДЦИ! 321 милиона, 4% от НАСЕЛЕНИЕТО, А КОНСУМИРАТ 40% ОТ БЛАГАТА! А ИСКАТ ОЩЕ! ЗАТОВА, ЗА ДА СПАСИМ ПЛАНЕТАТА, ТРЯБВА ДА ВЪВЕДЕМ КРУТИ МЕРКИ НА ОГРАНИЧЕНИЯ, ЗА ДА ОСТАВИМ НЕЩО ЗА ЖИВОТ И НА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ! ЗАТОВА, ДА ОТИДЕМ КЪМ ПРЯКА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ ОТ ШВЕЙЦАРСКИ ТИП!
  • 92 neksus

    14 2 Отговор
    американците са лицемери знаят кирливите ризи на тиквун и пак го подкрепят и ще си го приберат в хамериката когато народа го погне с камъни и тояги америкамците имат слабост към криминално проявените от източна европа сащ е държавата с най-много комунисти и комунистически престъпници това е американския морал както навремето крепиха кликата на полпот във виетнам тъй крепят сега и бандата на нашия тиквун

    Коментиран от #95

  • 93 Едикойси

    12 1 Отговор
    Че те за това го държат тоя малоумник.
    Да не говорим за панамските досиета които изтекоха. Какво стана с онзи прословут диск, само Бойко знае.
  • 94 Гост

    9 1 Отговор
    Алоу прокурора от САЩ.... Пребориш ли се с Бойко,,,, значи си пребори престъпността..... Той е Цветанов я бори и на края го осъди ха всички в Страсбург, а народа плаща.... И се пребори с кварталните кокошка ри,,,, за да могат големите играчи да са в играта...... От тях има полза,,,, но полза от един наркоман и пушач на трева полза няма,,,,,,, на пълни затворите с такива,,,, а големите са на вън....
  • 95 Коmapak

    7 1 Отговор

    До коментар #92 от "neksus":

    За протокола Пол Пот и Йенг Съри нямт нищо общо с Виетнам. Даже точно обратното. Избили са половината население на Камбоджа само по подозрение че приличат на виетнамци. Доколкото ми е известно САЩ не са ги поддържали, но не са ги и спрели. Колкото до мутрата ББ то е ясно на всеки че ще играе по свирката на американците. А крив е малко вляво и веднага дойдоха да му изяснят правилната посока. Може би ще има наказания в посолството, че не са били достатъчно ясни та се е наложило висш началник да пътува до балканския полуостров!
  • 96 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    То има, ама няма кой да ги покаже.......
  • 97 Васко Георгиев

    5 0 Отговор
    Полицаи ме склоняваха по насилствен начин да убивам чужденци по магистралите и да ги ограбвм полицаи военни прокурори и съдии покровителстваха банди които убиваха чужденци по магистралите и ги ограбваха а митничари даваха информация кои тир е със скъпа стока и коя кола е декларирала голяма сума пари на митниците
  • 98 Минчо Куралски

    6 1 Отговор
    Това е един долен пасквил. Този Джош Мейър е решил да стане интересен .Какво използва той като информация. Използва един доклад на американското посолство . който е по-скоро информационно комюнике ,което посолствата на САЩ изпращат към централата , в което се цитират статии и публикации в българската преса , отбелязвам това не са данни и разработки на разузнаването на САЩ , а само цитиране на материали в пресата и от телевизиите в България. Същата тази преса и телевизии в голяма част са финансирани от бившите ДС структури , кадрови офицери ,вербовчици и тяхните инструкции са изпълнявани от бившите сътрудници на ДС. Така че Биволъ ,който се бори за свобода на пресата и надеждна ибформация да не цитира статии на тарикати ,които искат да си вдигнат рейтинга.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Нищо ново не ми казвате

    5 0 Отговор
    Но това е положението а и не само
  • 101 Въпрос

    3 3 Отговор

    До коментар #32 от "onq s konq":

    И как лошия Тодор Живков успя от 4,6 милиона за 43 години да станем 9 милиона, а сега от 9 сме под 7 милиона.
    Как, като е било толкова лошо 52,53,54 година са се раждали по 220-240 000 бебета.А сега по 45 000 ?
  • 102 Войн

    3 0 Отговор
    ами сега? до кога?!
  • 103 Войн

    6 0 Отговор
    БАБА МИ КАЗВАШЕ: КОЛКОТО ПО-НАВИСОКО СЕ ИЗКАЧИШ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ ТИ ЛЪСНЕ ЗАДНИКЪТ! И ТЯ ЗНАЕШЕ МНОГО ПОГОВОРКИ!
  • 104 Дебърски

    1 6 Отговор
    Ако Борисов е бил престъпник,щеше ли да охранява Живков и Царя?Една шайка русофили искат той да не е в политиката,но не знаят ,че той е безсмъртен!Ще управлява докато е жив!

    Коментиран от #106, #108

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Българин01

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Дебърски":

    Надявам се да не сте прав.
    Ако пък сте, ще съм последния
    останал Българин. 01...
  • 107 ПОТЪРПЕВШ

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "уикилийкс":

    СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ РАБОТИ.НЕ СЕ СПАЗВАТ НИКАКВИ ЗАКОНОУСТАНОВЕНИ СРОКОВЕ ЗА РЕШЕНИЯТА НА СЪДИИТЕ.ПОДИГРАВАТ СЕ С ХОРАТА И БАВЯТ ДЕЛАТА С ГОДИНИ .ВАЖНО Е КОЙ ПЛАЩА. СЪДИИТЕ СА КОРУМПЕТА
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Матю

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "американски морал":

    Жената до ББ Цетелина офицер от ДС ПГУ разузнаването ген Гоцев парите на вън търг фирми ДД чужбина , нейното забогатяване, възхода на ББ финансирането ДС , БКП , Вена ,
    Конспирация ,Цацаров , Гешев , не ги разследват арести, конфискаци, недосегаеми, ГЕРБ няма дясна партия всичко е пари , за парлама слагат Ал ЙОрданов , Георги Марков ,че са антикомунисти пунта мара