11 Юни, 2018 10:26 2 272 4

Анатема, другари! ГЕРБ ли превзеха партията или ние ги победихме?

  • бсп-
  • герб-
  • аец белене-
  • партия

Вече ме е страх да отида на сайта на АОНСУ, за да не вземе да излезе оттам я г-н Пула, я целият Институт за десни политики!

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Другари,

Вчера поисках да се насладя на разсъжденията на др. Румен Овчаров за българската енергетика, но се оказа, че съм прочел изказване на премиера Борисов!

Това коментира в профила си във Фейсбук Даниел Смилов.

След това реших да си оправя вкуса с интелигентността на др. Таско Ерменков, но се хванах, че слушам г-жа Теменужка Петкова да бродира по неговите мисли!

Уплашен се спуснах към др. Волгин, зер с него няма как човек да сбърка. Пуснах с надежда радиоточката, да чуя как громи либерализъма, Макрон и Меркел, и как стопля отношенията с Русия. И той наистина добре се справи, но кой знае защо го представиха като г-н Харизанов.

Ядосан веднага затворих радиоприемника и реших да видя как др. Велислава Дърева се разправя с лицемерието на соросоидите и грантаджиите. Но по тази тема Гугле ме прати в гербаджийското "Вевести", защото по нея там имало най-много публикации напоследък!

Анатема, другари! Обърнах се за прочистване към Дядо Николай, с надежда да чуя как той ще прокълне Истанбулската конвенция и джендърите. Но и тук попаднах на двойник: православен консерватор - г-н Сула - провеждащ сходен словесен екзорсизъм.

Вече ме е страх да отида на сайта на АОНСУ, за да не вземе да излезе оттам я г-н Пула, я целият Институт за десни политики!

Какво става, другари? Не разбирам, ГЕРБ ли превзеха Партията или ние ги победихме? За празнуване ли е работата или става дума за вражеска диверсия чрез подмяна и дублиране?

Моля кажете каква е Партийната линия по тези въпроси?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти Манти

    5 2 Отговор
    Напрееееед Към. Евразия . УБАВА РАБОТА. АМА ........ РАБОТА .
  • 2 онзи

    11 0 Отговор
    Поне се разбра, че сте едно и също, нещата отиват към естествен завършек, двете партии се сливат и така ще се освободи дясното пространство за да се появят нови морални хора, които да спечелят мнозинство и да подредят държавата.
  • 3 Куку

    5 2 Отговор
    Един народ , една Държава , една партия --ГЕРБ !
  • 4 бкп ис нот дед

    11 1 Отговор
    Всички "партии" в България имат едно ядро, БКП! Не е тайна за никой и може да се провери, че и в двете "партии" присъстват индивиди, чиито минало ги свързва директно с БКП и дори нейният най-изтъкнат лидер, другаря Тодор Живков!
    Може да прозвучи цинично, но близки хора до другаря Живков са едни от хората, които дърпат лостовете в "държавата".
    Интересно, колко пари е оставил на своите наследници другаря Живков, обзалагам се, че става дума за много милиарди!