11 Юни, 2018 19:00 4 052 12

Защо затворникът Пелов бил неоткриваем?

  • ботевград
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Ботевград малък град ли е, бе мерудии?

Я да смятаме. Ботевград е с 20 000 граждани! Ако махнеш половината, защото са жени, остават 10 хиляди. Ако махнеш децата и старците - още 6 хиляди, и като махнеш и ромите - още две хиляди, остават две хиляди човека. Е как ще намерят човек измежду две хиляди други хора? Едно към две хиляди е коефициент за бинго!

Нещо квартал, блок, номер да са казали? От колко до колко ще са си вкъщи? Как искате органите на реда да си вършат работата при такива условия? Пълна неяснота и догадки. Те полицаите да не са екстрасенси?

Да си е поръчал пица по телефона? Да си е оставил телефонния номер? Да е звъннал на 112 и да се е представил? А? Как се търси игла в купа сено. Ми тя полицията все едно си няма друга работа, ами ще търси избягали затворници.

И като попитате защо не са го разпознали?

Естествено, че е неузнаваем с брада и шапка. Ами ако сложи и слънчеви очила, какво правим?

Ами ако пусне и мустаци? Ами, ако си татуира лебед на челото? А?

Да не би на челото му да пише престъпник? Те от полицията откъде да знаят? Все едно от полицията си нямат по важна работа, ами ще гледат кой е престъпник и кой не.

Другият човек избягал с Пелов, още не могат да го намерят. Живял в същия апартамент. То така, както е казано, и аз не се сещам къде може да бъде, а не съм от системата на МВР. Ама аз дали се сещам си е мой проблем, не на МВР. Те, както казах, все едно си нямат друга работа...

Чистачката не можа да ги хване. Квалифицирана при това. Обръгнала с контингента, а вие очаквате полицията да го улови.

Че те да не би да си нямат друга работа, че ще ловят затворници. За тази работа си има чистачки. Нали така?

И после защо били го застреляли. Ами, елементарно, бе мерудии! Застрелян е защото е застанал на пътя на куршума.

Елементарна балистика е това. И не закачайте МВР-то, защото и без това си нямат друга работа.

А като казвам друга работа, имайте предвид, че се задава гей парад. Трябва да се пази, да се охранява, да се защитава и дори да се обича. Защото, ако стане някоя непозволена обич, може някой да забременее.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ......

    22 0 Отговор
    Но точно на място,за жалост
  • 3 Мерудия

    3 24 Отговор
    Много тъпа статия. Тоя автор да го беше намерил като му е толкова лесно.
  • 4 Froid

    16 3 Отговор
    Тъпанар ,никой не иска да сътрудничи с полицията , Това е истинската причина !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ФОРИ

    23 1 Отговор
    Ами то вярно,май,ама то направо вярно.Махаме жените,махаме учениците .махаме ромите,махаме полицията,махаме администрацията.ами то какво остана 500 РАБОТЕЩИ БАЛЪЦИ!Ами трудно,много е трудно!Ами то е град,Ботевград!
  • 7 Marto.

    14 0 Отговор
    Xaxaxaxa EVALA
  • 8 Гойко Митич

    12 2 Отговор
    МеВеРе е знаело къде е Пелов - факт е че агент на МеВеРе го убива ----
  • 9 Бай хой

    9 0 Отговор
    Точно. И ако не беше жалко щеше да е много смешно.
  • 10 QRS

    2 5 Отговор
    Като цяла тъпа статийка , бе мерудии !
  • 11 Гостът

    1 1 Отговор
    Цяла седмица и повече ме занимават с някаква КРАВА, била тя Пена, Корнелия, Цвета и т.н. ТВ трябва да запълват времето си с тъпотии. Не чух нещо смислено от ТЖ журналЯТА, като например, ако беше донесла зараза за животните или болест, опасна за хотата. Самите журнаЛЯ не спазваха хигиенните норми, когата кравата беше под карантина! Сега искам да направят предаване от ЕДНА КЛАНИЦА за животни и цяла седмица да съжаляват КРАВИТЕ, СВИНЕТЕ, АГНЕТАТА, ПИЛЕТАТА и т.н. Нека тези съжалители да откажат месото и няма да е лошо да попасат трежа!
  • 12 Ицо

    1 3 Отговор
    Абе, 2 хиляди души, друг път! Ти сигурен ли беше, че ще отиде в Ботевград?! Ако да, защо не се обади в полицията, че знаеш къде е?!

    Можеше да са из цяла България. Високи хора, с два крака, две ръце, две очи... Що не станеш ловец на глави или частен детектив, да те видя тогава, отворко? Да не мислиш, че е лесно да си полицай в България - системата те праща да вършиш работа, без да ти разрешава употреба на огнестрелно оръжие при изпълнение на служебните задължения, често се случва 2-3 полицаи да усмиряват пълчища разбеснели се напитки от ромово естество, недай си Боже да закачиш някого неволно - веднага се крещи срещу теб за пореден случай на полицейско насилие и превишаване на правата, а разните там БХК и ромски организации хвърлят помия с тонове из медиите... Как не ви е срам?!