Last news in Fakti

13 Юни, 2018 19:05 3 750 16

Има ли пилот в самолета на ГЕРБ?

  • бойко борисов

Нека най-сетне престанем да сме заложници на един изплашен и уморен човек и да почнем да живеем бъдещето си

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Става очевидно, че България е в необявена политическа криза и държавата е в състояние на все по-пълна неуправляемост. Носим се безгрижно в топлия, ухаещ на липи бриз и мечтаем за море, но всичко това ще продължи до първото по-сериозно препятствие. А такива никак не липсват.

Това коментира във „Фейсбук“ лидерът на „Да, България“ Христо Иванов.

Мятанията на Борисов стават болезнени за гледане. Ситуациите в социалния сектор, енергетиката, здравеопазването, отбраната, а и подмолните движения в правосъдието, ясно показват, че управлението ни няма политики, а отчаяно отиграване на топки, нямаме министри, а бушони, нямаме правителство, а сал с корабокрушенци. Всичко е сведено до личното оцеляване на един безнадеждно изхабен Банкянски тигър - затова беше поклонението при Путин и рестартът на Белене (да не го пипат, като слезе от власт), затова са панаирите със социалния министър (да се разкарат майките от главата на премиера). Затова, апропо, Цацаров взима ПИБ за заложник с хода си по отношение на концесията за Банско - трябва да си гарантира, че обещанието да вземе главата на Лозан Панов и мястото му на председател на ВКС ще бъде изпълнено.

Г-н Борисов, моля, освободете страната от себе си. Хората имат живот да живеят, бизнес да правят, деца да направят човеци, имат мечти за себе си и родината си… Нека най-сетне престанем да сме заложници на един изплашен и уморен човек и да почнем да живеем бъдещето си... България може и заслужава повече!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХайСикТер

    40 2 Отговор
    Има бе има... ТИКВА от Банкя!
  • 2 безпартиен

    57 3 Отговор
    А що бе изберете го и 4-ти път, че да ви дооправи.
    Три пъти го избирате и всеки път виждате как ви "оправя" изберете го и 4-ти.
    Всеки народ си заслужава управляващите.
  • 3 безпартиен

    46 3 Отговор
    С такъв пилот катастрофата е гарантирана. Ха да са ви честити и този и гробарите.
  • 4 Браво!!!

    59 3 Отговор
    Много хора казват, че партия ГРОБ построила магистрали и прочие. Първо; те само довършиха вече започнатата магистрала Тракия. Второ; парите масово идват от ЕС и трябва да е мега идиот да не ги усвои, иначе няма да може да открадне половината от тях. Трето; 90% от това, което правят Гробарите, е по заръка и финансиране от ЕС!!!! Четвърто; Разбойковците изтеглиха над 20 милиарда заем!!! Така че не виждам нещо смислено да са направили. Партия ГРОБ има късмета да управлява по време на ЕС членството. СДС, БСП, НДСВ управляваха без подкрепата от ЕС и без Евро Фондове. Така че партия ГРОБ е най, ама НАЙ-ГАЛЕНАТА партия и нямат никакво, ама НИКАКВО право да се оправдават с предишните управници!!!! Всичките заслуги на партия ГРОБ се дължат на ЕС!!!!! Партия ГРОБ само краде от ЕС фондовете!!!! Досега е нямало толкова престъпна партия на власт!!!! Дори ДуПеСе са по-малко крадливи и бездушни!!!!
  • 5 Ноне

    49 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Има ли пилот в самолета на ГЕРБ?
    НЯМА, ИМА САМО КРАДЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И МУТРИ, КОИТО УБИВАТ БЪЛГАРИЯ.!
  • 6 пУзитивен

    26 21 Отговор
    Бойко, че не е в час не е, ама я изберете тоз христо иванов, пръмова, рамадан, оня, доктора наркоман... цялата "демократична" пасмина, че тогава да видите за какво става дума - Бойко ще ви се стори като Кенеди.
  • 7 Владо Вр

    42 3 Отговор
    Какъв пилот бе! То, самолет няма, те говорят за пилот! В момента сме в свободно падане без парашут!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Българофил

    20 3 Отговор
    Фалшивата левица( пълна с милионери) създаде фалшива политическа конюнктура. Резултатът- фалшив СДС, фалшив ГЕРБ. В пълна сила е един вселенски закон-каквото повикало, такова се е обадило!. За баланс!
  • 10 jorj

    16 1 Отговор
    Троловете са активирани до краен предел, всичко има край, и той наближава, лек им гигабайт!!!!
  • 11 ДО Ноне

    5 15 Отговор
    В БСП са само монаси монахини светци благородни души патриоти честни доблестни хорица????Това и трябва на България!!!!
  • 12 патриотъ

    32 1 Отговор
    Мъча се да си спомня една хубава дума за Борисов,но за съжаление ми идват в главата само псувни и клетви!Няма ли кой да ни освободи от него,толкова големи нещастници ли сме,та не можем да го изритаме?!Няма ли в края на краищата да се сети сам и да ни освободи от присъствието си?!На колко поколения българи живота е похабен безвъзвратно и никой няма да има втори живот?!Отвратителен безсрамен тип,срещу когото трябва да подадем колективен иск в международния съд за унищожаване на нацията!
  • 13 ТИТ

    13 0 Отговор
    В самальота на ГЕП няма нито пилот нито борд компютър, е фалкона си е друго нещо, пилоти пътници...
  • 14 ВСВСВС

    11 6 Отговор
    Христо - "Юристо", по-добре си трайкай, че ти с нищо не отстъпваш по глупост...
  • 15 Кумчо Вълчо

    6 2 Отговор
    За тиквата в самолета е ясно, ами ти господинчо я ми кажи колко дни, да дни стаж имаш, без да смяташ слугинажа на сорос???????????????????
  • 16 Misho

    2 1 Отговор
    BRAVO