Last news in Fakti

11 Септември, 2018 13:00 3 216 8

Ако отстранят Тръмп предсрочно…

  • доналд тръмп-
  • белия дом

Апелите за повече разум в Белия дом действат на привържениците на Тръмп като червена кърпа. Не е трудно да си представим какво би се случило в склонната към насилие Америка, ако отстранят Тръмп предсрочно

Ако отстранят Тръмп предсрочно… - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

За онези привърженици на Доналд Тръмп, които лесно се палят по конспиративните теории, последните атаки срещу обитателя на Белия дом сигурно изглеждат като нагласена игра: първо стават известни откъси от книгата на Боб Удуърд за Тръмп, в която Белият дом е оприличен на лудница, а след това "Ню Йорк Таймс" публикува анонимна дописка от високопоставен правителствен служител, който се представя за участник в някаква "тиха съпротива", опитваща се да саботира действията на президента. Накрая се включва и мразеният от Тръмп бивш президент Обама, за да призове американските избиратели да „върнат разума в американската политика".

Междувременно Доналд Тръмп се подкрепя вече от само 35 процента от избирателите, но подобни атаки срещу него и управлението му със сигурност ще ги сплоти и направи по-силни в омразата им срещу "системата". Не е нужно човек да има много фантазия, за да си представи какво би се случило в склонната към насилие Америка, ако Тръмп бъде отстранен от поста си предсрочно.

Рихард Вагнер, ФАЦ

Frankfurter Allgemeine Zeitung


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    18 2 Отговор
    Гражданска война...
  • 2 Киро

    7 21 Отговор
    За тези държави, които не харесват Сащ, това ще е доста добре.Защоъо Тръмп доста развива икономиката и Сащ стават все по-богати, и наливат пари в армията и така става след за всички.

    Коментиран от #3

  • 3 А ти:

    19 6 Отговор

    До коментар #2 от "Киро":

    Си налей малко разум в празната картуна и не говори глупости!
  • 4 Morgoth

    14 1 Отговор
    Следейки предизборната им кампания останах с впечатление, че агресивните бяха основно сред привържениците на демократите, докато много от привържениците на Тръмп се срамуваха и не си признаваха както едно време чалгаджиите се криеха какво слушат.
  • 5 Тишо Зидаря

    8 4 Отговор
    Пагубна грешка ще е ако не го оставят да си изкара мандата докрай и да спечели още един.
  • 6 ГАЛЕВ

    5 6 Отговор
    тръмп е равно на трът-пръд-говедо
  • 7 Който

    3 1 Отговор
    и кравар да е президент на ФАЩ все си остава кравар. Но предишния им президент Бунак Осрама с чалмата беше уникален циглак.

    Коментиран от #8

  • 8 Ицо справката

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Който":

    Президент на САЩ
    Доналд Тръмп

    Живи бивши президенти:
    Бунак Осрама
    (2009-2017)
    Дървордж Храстуш-младши
    (2001-2009)
    Набил Свирктън
    (1993-2001)
    Дървордж Храстуш-старши
    (1989-1993)
    Взими Хамстър
    (1977-1981)

    Правете си изводите какви са предшествениците му.