17 Февруари, 2019 06:06 11 508 27

Социалистическо безумие - made in America

  • сащ-
  • социализъм-
  • доналд тръмп

Сега разбрахте ли колко е важно Тръмп да бъде преизбран в 2020 година?

Социалистическо безумие - made in America - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Тръмп каза в Обръщението си към нацията, че Америка никога няма да бъде социалистическа. Това оскърби чувствата на американски социалисти и те незабавно отговориха вчера със Зеления нов курс – проект за развитието на страната в следващите 10 години.

Това коментира във „Фейсбук“ Огнян Дъскарев.

Социалистката Окасио - Кортес, подкрепена от 64 леви конгресмени и 9 леви сенатори, обяви проекта пред левичарските медии. Целта е да бъдат намалени със 100% емисиите на СО2, заради страшното глобално затопляне. Проектът е безумен и ще върне Америка в каменния век, защото очевидно социалистите така искат. Ето:

- Премахване на въгледобива, производството на петрол, газ, премахване на атомните централи. Америка ще остане само на така нар. възобновяеми, зелени енергии. Това, естествено ще разруши икономиката, т. е. САЩ.

- Премахване на 99% от МПС, които се движат с бензин, с електрически коли. Как ще се отрази това на автомобилната индустрия? Безумие.

- Премахване на въздушния транспорт, защото замърсява. Ще бъде заменен с високоскоростни влакове. Хм, ами Хавай, Аляска и Пуерто Рико ще станат независими ли? Не съм чувал влакове да плуват волно из океана. /САЩ е огромна страна и да идеш през 2 щата е необходим самолет. С влак и кола е невъзможно да свършиш почти нищо в Америка, защото разстоянията са огромни./. Безумие.

- Всички американци, без изключение, ще получат работа. Тези, които не искат или не могат ще получават заплата от държавата. Това е забавно, защото насърчава трудолюбието, но насърчава и соцовете.

- Естествено, безплатно образование и здравеопазване за всички, какво по-лесно от това.

- Къщи, евтини за всеки, без изключение, който иска. И това е лесно.

- И сега внимание! Следва най-горещата част – всички здания, небостъргачи, пристанища, летища, офиси, складове, жилищни квартали, голф игрища, всичко построено от тухли, дърво, бетон, арматура, в цялата Америка трябва да бъде преустроено в еко здания, т. е. дишащи, зелени здания, екологични. Където не е възможно, зданията ще бъдат разрушени и построени зелени такива. Да, правилно прочетохте – точно това искат соцовете. /Любопитно какво мислят „десните” с големите кавички, за соцовете е ясно/.

Левичарските медии, дори Си Ен Ен мълчат, като гръмнати и ме занимават с избора между социалиста Гуайдо и комуниста Мадуро, като че ли това е важно.

Повтарям: проектът на Окасио - Кортес е подкрепен от 64 конгресмени и 9

сенатори от левицата. Мн важно: четирима сенатори, подкрепящи връщането на

Америка в каменния век, вече обявиха желанието си да се състезават за президентството в 2020. Освен това СЕГА милиони млади американски социалисти страстно подкрепят Зеления нов курс. Десетки милиони американци ДНЕС са социалисти! Това трябва добре да се знае.

Сега разбрахте ли колко е важно Тръмп да бъде преизбран в 2020 година?


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Голям Слон

    79 13 Отговор
    Безумията принципно си идват отвъд океана. Европата покорно козирува. А ние понеже винаги сме били слуги (обикновено на неправилния господар), съответно слугуваме. Не знам как се чувства редовият българин, но на мен вече започна да ми призлява от всички тия екологични простотии. Набедиха дизела за вреден и му обявиха война. А преди години такава имаше срещу бензина. Тогава дизелът беше цар и господар. Сега, когато дизеловите автомобили (новите) са толкова чисти, колкото никога преди, искат да ги забранят. За да се появят "чистите" електрички, за които никой не излиза да каже как се правят батериите. И колко всъщност неекологично е тяхното производство. И нашите политически булонки пригласят. Но нямат нищо против циганските комини. Нямат нищо против комините на господарите от Козяк - там, около Стара Загора. Да припомням ли, че в ясен слънчев ден, трите Марици се виждат от Бургас? Но иначе не, не са вредни. Вредни са дизелите. Единственият дизел, който имам, е от 2005-а година. Ауспухът му е чист, като алпаката в кухнята. Купуван е нов, нищо не е пипано по него. Пробег 411.000 км.
  • 3 Дон Тони

    49 13 Отговор
    Огнянее, Огняне . . . още през 2001 Буш младши издава директива за спиране разработките на електрически автомобили, така през същата година на изложение на такива са скрити с платнища и извозени с камиони. ТАКА СЕ ЗАБАВЯ НАВЛИЗАНЕТО НА ТЕЗИ АМТОМОБИЛИ С 15-20г. Сега Китай и Индия се тровят, унищожават кислорода и озона и след 10 години ще носим алуминиево фолио да ни предпазва от слънчевата радиация, и всичко за да трупат пачки арабелите

    Коментиран от #5, #19

  • 4 Петър

    43 4 Отговор
    До автора на статията: Авторе,ти различаваш ли кое е Америка и кое е Сащ?Кои са американци и кои са САЩЦИ?
  • 5 гост

    32 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дон Тони":

    Е нали точно петрола и съюзите около него са най-мощното оръжие на $ в съвременната война за доминация. Арабелите са просто съюзници на управляващите чрез САЩ.
  • 6 Аватар

    17 7 Отговор
    Къса даска си Оги, голем кютюк!
  • 7 Eee

    16 4 Отговор
    Пълни глупости е писал автора !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Демократ

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "ГосТ":

    Тъпо парче и още как.Само не мога да разбера как публикуват такива нескопосани коментари.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хахото

    44 5 Отговор
    Аз пък не разбрах, защо трябва да бъде преизбран Тръмп. За Европа няма нищо по хубаво от това Америка да се върне в каменната ера.
  • 12 часовникът

    22 1 Отговор
    Часовникът на нАТО трака освен за Русия и връщането Й в договора за ракетите, но Той трака и за етническото положение в САЩ. Там Югът е "латино". Свободно о предимно се говори на испански. А няма кой повече да обича социализма от Пренса Латина. Така че, това явление в САЩ е неизбежно. Друг е въпросът до какво ще доведе, и изобщо как и кога.
  • 13 Банскалия

    4 8 Отговор
    Да живее дядо Тръмп.
  • 14 Обикновен човек

    14 9 Отговор
    Този дето го е писал това е обратен .Само педерастите могат да пишат без да знаят какво .Абе кой им дава дипломи на такива .Пълни глупости. Аз мразя Америка но врага трябва да се уважава,а това че Америка за България му е дала пари на педала е друг въпрос.
  • 15 1122

    17 1 Отговор
    До големия слон.Днес по канал 3 от 15. 00 часа ще има предаване на тема ,,Кой ни манипулира "за замърсяването на въздуха у нас.Защото всички тия измервателни уреди са на частни компании които изпълняват нечии поръчки....гледай и ще разберем.Защото една обикновена мъгла се обявява за замърсен въздух?!?!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Така де

    22 2 Отговор
    Не им знам идеите и уменията на социалистите в САЩ, защото не са управляващи, но идеите и уменията на демократите са пагубни!!! Колите са измислени преди 100 години, но още работят с двигатели с вътрешно горене, защото демократите не могат да прокарат нищо ново!!! Строителството с тухли и бетон е измислено пред векове, но още се прилага, защото демократите не могат да прокарат нищо ново!!! Бедните са грабени с ДДС на стоки плюс данък на доходи от над 50 години, а демократите не могат да прокарат нищо ново!!! Векове наред демократите не могат да овладеят безработицата, престъпността, раждаемостта сред негодните възрастни и така нататък!!! Примерите са още много. Така че упреците на демократите към социалистите може да се опише с фразата: " присмял се хърбел на щърбел"!!!

    Коментиран от #26

  • 19 ЕвроЗона

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дон Тони":

    Виж последният епизод на "The Grand Tour" и тогава пиши компетентно за Китай!!!
  • 20 гост

    6 5 Отговор
    Доста крайно мнение. Зелената енергия не връща дадена страна в каменната ера. Връщат я промитите мозъци на разни драскачи. Колкото и да боли (явно драскача на статията попада в тази категория) колите с ДВГ си заминават. Забраните за продажби във всички силни силни пазари на Европа са факт. Годините са различни. Китай, който е най-големия пазар за автомобили, също забрани колите с ДВГ след еди колко си години. Света се намира в положение 1900 година - каруците са предпочитания начин на движение, а колите са екзотика без особено светло бъдеще. НО пазарите обръщат везните и колите стават предпочитаните. Същото е и сега - пазарите в ЕС и Китай налагат електричките. Краварите колко ще издържат? Колко ще издържи кюмюрената мафия? Едва ли много ....... защото дори и в момента Тесла е най-продавана марка нови коли в кравистан. Останалия свят ще последват големите пазари. Това се отнася дори за нашия киржав пазар на нови коли. И като някой тръгне да ми пише за каменна ера - нека погледне най-големия добивач на нефт в Европа и неговата политика за зелена енергия.......
  • 21 gogo

    7 5 Отговор
    Еха Нрвегия била в каменната ера :). И Китай също :). Браво бе Оги! Тея смешници с тяхната политика били отишли в каменната ера :). Смени си доставчика на бело братле - пишеш само глупости. А америте не ги мисли - само една година да спрат операциите си в чужбина, ще спестят над 400 милиарда и ще си построят еко проектите за норматив.
  • 22 име

    6 2 Отговор
    колхозниците от щат невада обявиха социалистическо съревнование на колхозниците от щат калифорния.
  • 23 българин

    3 0 Отговор
    Огнян ДЪСКАРЕВ.Не е виновно момчето,просто толкова си му е багажецът. 6 дъски 5 пирона! Едната хлопа!
  • 24 Димитър Кънев

    0 0 Отговор
    Четох въпрос.КОЙ НИ НАТАТРУЗИ БОЙКО БОРРИСОВ,Ц.ЦВЕТАНОВ И СИЕ.Отговарям.Бойко ни го НАТАТРУЗИ Симеон.Но по интересното е кой ни НАТАТРУЗИ Симеон.А ми НАТАТРУЗИ ни го НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРЕДАТЕЛ в третото българско царство който се мъдри на двайсет левовата банкнота баш предателят СТЕФАН СТАМБОЛОВ.А пък за благодарност ФЕРДИНАНД му резници ТИКВАТА.
  • 25 Димитър Кънев

    0 0 Отговор
    Резници му тиквата Фердинанд на Стефан Стамболов.
  • 26 Бат Влад

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Така де":

    Личи си че не знаеш. То изобщо явно тук масово са незнаещите. Демократите, както ти ги наричаш са социалистическа, лява партия. За тяхното безумие говорим. Тръмп е републиканец, тоест консерватор.
  • 27 Балканец

    0 0 Отговор
    Чудно мислене?! Да спрем технологичният прогрес, за да дадем шанс на икономическият да процъфти. С други думи: Да си останем на въглища, за да има кинти за богаташите. Ако демократите застъпват тази теория, значи самите те са социалисти и САЩ вече е социалистическа страна.