21 Април, 2019 15:56 1 492 10

Предизборна програма

  • избори-
  • европа-
  • българия

Нема се плашите - всичко е законно

Предизборна програма - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Дрън… дрън… дрън… избори,

Дрън… дрън… еврофондове,

Дрън… дрън… дрън… законност,

Дрън… дрън… дрън… дрън… демокрация,

Дрън… дрън… заедно,

Дрън… дрън… дрън… постигаме,

Дрън… дрън… дрън… младите,

Дрън… дрън… другите партии,

Дрън… дрън… дрън… родината,

Дрън… дрън… Европа,

Дрън… дрън… мъдрите решения,

Дрън… дрън… дрън… инвестиции,

Дрън… увеличение на бюджета,

Дрън… дрън… дрън… дребния производител,

Дрън… дрън… големи инфраструктурни проекти,

Дрън… подкрепа,

Дрън… дрън… дрън… интеграция,

Дрън… дрън… образование,

Дрън… дрън… дрън… бежанци,

Дрън… дрън… увеличение на заплатите,

Дрън… дрън… индустрия,

Дрън … работни места,

Дрън… пенсионерите,

Дрън… просперитет,

Дрън… благоденствие,

Дрън…

Вашата сметка:

Уважаеми гласоподаватели, дължите за 56 пъти „дрън“ личните си спестявания, ипотека на апартамента, лошо образование, безнаказана престъпност, мигрантски лагери, уволнение от работа, гладуващи родители и да целувате ръка.

Нема се плашите - Всичко е законно.

За информация на недоволните - Темида следи за вашето поведение! Перманентно е на два грама кока и три уискита и е въоръжена с два меча и бухалка. Живее на покрива за по-добра комуникация с Бог.

Да, бе. Забравих. Купуването и продаването на гласове е незаконно. Или май беше законно? Или да си престъпник беше законно? Май убиец е законно? Обаче да не целуваш ръка е незаконно? Обърквам се вече, ебаси… Побъркахте ни с тези схеми, с които ни мачкате и на шега ги наричате правосъдие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ernesto Guevara

    32 0 Отговор
    Много точно
  • 2 Meganoob BG

    9 0 Отговор
    Абе всички гулямци да са събират и да ришават какво ши стани, това е голотаж нали?
  • 3 onq s konq

    2 23 Отговор
    Нагледен пример как в България с елементарни драсканици "дрън.дрън" въпреки "липсата" на Свобода на словото СЕ ВЗЕМАТ НОВИНАРСКИ ХОНОРАРИ.Верно че "Нема такава държава" ама НЕ ГО ЦЕНИТЕ!

    Коментиран от #5

  • 4 Дедо Добре !

    9 0 Отговор
    ПОКАЙТЕ. СЕ. ОЛИГАРСОНИ ! И. БОГ МОЖЕ ДА ВИ ПРОСТИ!
    НАРОДА. -. НИКОГА ! ЩЕ. ВИ АФОРЕСА !
  • 5 Borislav Popov

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Я кажи по свобода на медиите на кое място сме ? Сто и колко ?? След половината от африканските държави сме !!

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    0 9 Отговор

    До коментар #5 от "Borislav Popov":

    Понеже нито аз съм глупав,нито пък ти си умен,ще ти обясня че няма как да се разберем с тебе щото ВЛАГАМЕ РАЗЛИЧЕН СМИСЪЛ в израза "Свобода на словото".И го каза Борисов-че няма как да липсва в БГ Свобода на словото и в същия момент по него да се изливат тонове помия от "определени медии",ама..."чувай х"!А ето ти и пример за по-разбираемо:Решава даден журналист да разкритикува някаква личност или "нещо",написва си писаницата и я носи в някоя Медия.Там обаче Главният я прочита и му казва:"Бе хубо си го написал,ама вземи да напишеш ТОЧНО ОБРАТНОТО,а за да имаш стимул,предлагам ти "ТИЯ ПАРИ".Чеше се по врата журналиста,мисли цяла нощ,пък накрая решава ДА ВЗЕМЕ ПАРИТЕ.Което СПОРЕД ТЕБЕ е "отнемане" на Свободата на словото на въпросния журналист.От тук и препоръката ми:Добре мислиш,но трябва и да разсъждаваш:)

    Коментиран от #7

  • 7 Borislav Popov

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    България е на 111-о място, след Македония и Боливия, в класацията за свободата на словото в света, констатира неправителствената организация “Репортери без граници” в годишен доклад, публикуван днес. ...................
    ...................Сред 180 –те държави включени в Световния индекс за свобода на словото, България се намира на 111- то място – между Боливия и Централноафриканската република.

    Коментиран от #8

  • 8 onq s konq

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Обясних ти с простичък пример за какво става дума в БГ,но ти пак не го разбираш - че не става дума за липса на Свобода на словото,а ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ СЛУГИНАЖ-СЪВСЕМ ДОБРОВОЛЕН И ОТЛИЧНО ЗАПЛАТЕН!Но да погледнем нещата от друг ъгъл:Такива като тебе непрекъснато викат "Вън от НАТО и ЕС"...след което следва и "Слава Русии",което значи че искате предишната "Крапка дружба" с руснаците,А ЩО НЕ И С КИТАЙ.Което пък значи че искате управление в БГ ПОДОБНО НА РУСКОТО,че и ПОД РУСКО РЪКОВОДСТВО!Ами ще трябва да почерпиш,защото вече правим първи стъпки в тая насока ПО ИЗРАВНЯВАНЕ НА СТАНДАРТИТЕ С РУСКИТЕ И КИТАЙСКИТЕ.И понеже имаш инфо само че България е на 111 място,ще те допълня - че РУСИЯ е на 148 място,а Китай-на...174-то!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 евалла

    1 0 Отговор
    емиле!