Last news in Fakti

15 Май, 2019 11:00 4 177 28

Давос и новият глобален Содом

  • давос-
  • лгбт

Световният икономически форум в Давос, основан от Клаус Шваб, вече открито играе водещата си роля в глобалисткия социален инженеринг

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Седем мултинационални корпорации започнаха инициатива в полза партньорство за равнопоставеност на лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендъри на тазгодишния Световен икономически форум /СИФ/ през януари 2019 г. в Давос, Швейцария.

За първи път на своето издание през 2019 г. глобалисткият клуб прави публична своята политика за глобално налагане на „правата на ЛГБТИ“ / лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални, интерсексуални/.

Целта е световните фирми да популяризират и прилагат стандартите на ООН за поведение на ЛГБТИ, с подкрепата на СИФ в Давос и офиса на Върховния комисар на ООН по правата на човека. Сред ежегодните гости и лектори е международният финансов спекулант и борсов играч Джордж Сорос, който предпочита да се представя за глобален благодетел.

Именно Сорос бе водещата фигура в налагането на португалския социалист Гутериш за поста Генерален секретар на ООН. Кампанията на Гутериш бе подпомогната от включването в нея на българския еврокомисар Кристалина Георгиева, известна с близките си връзки със Сорос, за когото се смята, че е помогнал за нейното назначаване като еврокомисар.

Кристалина Георгиева влезе в надпреварата за генсек на ООН единствено с цел да разбие конкуренцията срещу Гутериш и след успешно изпълнената задача подаде оставка като еврокомисар и с помощта на Сорос се завърна обратно като вицепрезидент на Световната банка, откъдето преди това бе изпратена.

Всички тези усилия, направлявани от борсовия спекулант и неговите подставени лица в Еврокомисията и в ООН доведоха до желаната от него цел – избирането на Гутериш за Генерален секретар на ООН с два основни приоритета – миграция и ЛГБТИ /.

Точно с инициатива в подкрепа на ЛГБТИ стартира през януари в Давос въпросната глобална корпоративна инициатива, с помощта на Върховния комисар по правата на човека към ООН.

Новата инициатива в подкрепа на ЛГБТИ се ръководи от следните корпорации:

Accenture, Deutsche Bank, Ernst&Young, MasterCard, Microsoft, Omnicom и Salesforce. Тези седем транснационални корпорации си поставят за цел до 2020 г. да привлекат най-малко още 100 големи компании от цял свят.

Целта е да се създаде система за глобален контрол за „правата на ЛГБТИ“, или както я наричат инициаторите - „рамка за надлежна проверка“. Чрез тази система за глобален контрол корпорациите целят глобално въздействие и натиск за „включването“ на ЛГБТИ-правата на всички нива в корпоративните и обществени структури. Разбира се, в изпълнение на изискванията на ООН за правата на човека, и с подкрепата на ООН.

Световният икономически форум в Давос, основан от Клаус Шваб, вече открито играе водещата си роля в глобалисткия социален инженеринг. Неговите годишни срещи дълги години бяха затворени за обществеността. През годините обаче СИФ постепенно се отваря пред медиите, а сега открито излага усилията си за насърчаване на настоящия и бъдещия „глобален ред“.

В този „глобален ред“, според глобалистите от Давос, традиционните морални ценности трябва да отстъпят място на новите заповеди: политическа коректност, приобщаване на „различните“ и предоставяне на специални права, насърчаване на аборти и смяна на пола.

Заедно Accenture и останалите шест мултинационални компании, участващи в Партньорството за равенство между ЛГБТИ, представляват стотици милиарди долари капитализация и стотици хиляди служители по целия свят, като разчитат това да им помогне да наложат ЛГБТИ глобален диктат.

Всъщност тяхната ангажираност с правата на ЛГБТИ ги разкрива като свръхмощна група за натиск, която работи като поддръжник на подривния дневен ред на ООН.

Техен специален прицел са страните, в които продължава да се гледа неодобрително на хомосексуалността – една от които е и България.

Разбира се, публичното говорене се фокусира върху „човешките права“ и „подобряването на бизнес перспективите“.

Главният изпълнителен директор на Accenture Сандер ван Ноорденде, който не крие, че самият той се е оженил за своя партньор от мъжки пол заявява:

„Включването на ЛГБТИ е не само правилно нещо, което трябва да се направи от междуличностна гледна точка, но е и бизнес императив, тъй като изпълнителните директори признават, че културата на равенство създава доверие, иновации и следователно бизнес растеж“.

Според него, възпрепятстването на хора да „разкрият“ сексуалната си ориентация в професионалния си живот, без да им се дават равни права, кара бизнесът да понася загуби, тъй като губи редица таланти.

Глобалната ЛГБТИ инициатива пламенно цитира UNAIDS – програма на ООН за борба със СПИН, която през 2017 г. изчислява общите разходи за ЛГБТИ дискриминация. Според тази програма, тези разходи са около 100 млрд. долара годишно.

Това обяснява защо Accenture публикува на своя уебсайт следното:

„Досега най-голямата бъдеща работна сила от тазгодишната среща е стартирането на Партньорство за глобално равенство на ЛГБТИ между СИФ и консорциум от седем мултинационални компании (Accenture, Deutsche Bank, EY, MasterCard, Microsoft, Omnicom и Salesforce).

Инициативата има за цел да помогне на бизнеса да ускори включването на ЛГБТИ (лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и интерсексуални) хора на работното място по целия свят.

Мишел Бачелет, бивш чилийски социалистически президент и настоящ Върховен комисар на ООН по правата на човека, заяви, че разчита на компаниите да „въведат антидискриминационни политики, механизми за оплаквания и надлежна проверка“ на работното място, но също така и да окажат натиск върху всички страни на законодателство за борба с дискриминацията или „да променят неадекватните закони за по-добро“.

Това означава, че целта е да се получи пълно равенство за ЛГБТИ лицата на всички нива, като всяка „дискриминация“ или разликата в третирането като такива се считат за несправедливи.

Бет Брук от Ernst&Young, която е “омъжена” за жена, обяснява как програмата на ЛГБТИ е приоритет за корпоративната сбирка в Давос. Според нея, става въпрос за „шепа компании, които работят зад кулисите и които много тихо се опитват да постигнат напредък“.

Брук разкрива и какво заявява пред нея и нейни колеги бившият американски вицепрезидент, демократът Джо Байдън, понастоящем кандидат за вицепрезидент от Демократическата партия в САЩ:

"Вие сте мултинационални компании и можете да правите това, което правителството открито не може да направи, и аз ви умолявам навсякъде по света да работите по въпросите на ЛГБТИ."

Тони Профет, представител на Salesforce, водеща американска cloud-based компания, заяви, че корпорациите имат задължението да използват своята платформа “за подобряването на обществото”. Като главен служител по продажбите, той със сигурност вярва в сливането на бизнес целите и социалните и културни цели.

Профет дълбоко вярва в Охана, хавайската концепция за семейството, където „семействата, биологични, осиновени или “съзнателни”, са свързани и отговорни за духовното и физическото благосъстояние на другите.“

В последните си интервюта той споделя, че посвещава 30% от работното си време за създаване на бахайски Охана групи, за да превърне компанията си в едно голямо бахайско семейство.

Охана е връзката на всички хора, които избират да се възприемат като семейства, заедно с нещата, които ги заобикалят. Именно в Давос Тони Профет споменава за един от своите трима синове, който е транссексуален. В интернет Профет се представя като „горд баща на ЛГБТИ син“.

Корпорацията Salesforce вкарва ЛГБТИ програмата навсякъде в своя дневен ред и я поставя на водещо място в работата си по целия свят. Тази корпорация участва в гей-парадите, промотира т.нар. “drag queens” и насърчава служителите си да се присъединят и да подкрепят ЛГТБИ инициативите, като се обличат и ходят изцяло в розово.

На свой ред Бари Рафърти, главен изпълнителен директор на Ketchum, член на групата Omnicom обяснява, че нейната собствена компания е осъзнала колко много неща може да подобри, въпреки добрата си антидискриминационна и про ЛГБТИ политика.

Например Ketchum предлагала отпуск по майчинство, но само за хетеросексуални. Сега вече ще има „време за семейни връзки за всички и за всеки тип семейство.“ „Ето това е нещо, което можем да направим, за да сме сигурни, че сме всеобхватни“, добави тя.

Партньорството за равнопоставеност на ЛГБТИ също има за цел да накара ЛГБТИ общността да се превръща в все по-oбщоприета.

Бет Брук от Ernst&Young вярва, че 20% от родените между 1981 и 1996 година се определят като ЛГБТИ, а още повече – 29% от завършилите колеж „се идентифицират нито като мъже, нито като жени.“ Брук искрено съжалява, че цели 62% от тези хора „се връщат в килера“ на своята полова идентичност, след като веднъж влязат в работната среда, защото това ги прави 30% по-малко продуктивни.

Неизвестно е откъде е тази статистика. Брук обаче е убедена, че ако всички тези хора продължат да се осъзнават като безполови, това би ги направило далеч по-продуктивни в тяхната работа.

Всичко изброено по-горе е публичен факт, в кампанията за налагане на хомосексуализма като глобална норма и привилегия вече се инвестират огромни средства.

Единственият въпрос е – ще позволят ли нациите да бъдат „погълнати“ и смлени от ЛГБТИ политиката на глобалния корпоративен Содом?


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 90 процента добитък

    43 0 Отговор
    Евреи, яжте фекален материал.
  • 2 no name no face no number

    47 0 Отговор
    Един ден отново ще хвърчат глави, сигурен съм, но немога да предвидя , кога този ден ще дойде, но ще дойде.
  • 3 Сатаната

    39 0 Отговор
    Да продължават в този дух, а после да питат защо някои прегръщат исляма.
  • 4 123

    30 0 Отговор
    Я корпорациите да си гледат бизнеса и да не се месят в неща, които не са тяхна работа. Какво ги бърка корпорациите кой каква сексуалност има? С какво право се месят в тези неща?
  • 5 НОВ световен ред

    33 0 Отговор
    Ако си безполов си по продуктивен?!?!? Усещам елемент на дискриминация и обида на нормалните хора. Тази пача била убедена в това! Аз пък съм убеден че безполовите трябва да бачкат до живот без пенсия, щом са по продуктивни! Яка подмяна на населението културата и всичко предстои. Очевидно е световен юдейски план. Целта е ясна, само не знам ЗАЩО ИМ Е НУЖНО ЗАТРИВАНЕ НА БЯЛАТА РАСА! В Азия такива простотии не се допускат
  • 6 СОЛОМОН

    18 1 Отговор
    ЕВРЕЙСКАТА ЛИНИЯ ЛИ Е ВОДЕЩА В КАРИЕРНОТО РАЗВИТИЕ.
  • 7 ОЩЕ МИСЛЯ

    16 1 Отговор
    АНАТЕМА!---------АНАТЕМА!---------------АНАТЕМА!

    ДЕМОКРАЦИЯТА Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!
  • 8 ОЩЕ МИСЛЯ

    14 1 Отговор
    АНАТЕМА!-------------АНАТЕМА!---------------------АНАТЕМА!
  • 9 Main Fürher

    21 0 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ ФЮРЕРА!!!
  • 10 Main Fürher

    14 3 Отговор
    Заради еврейте и папата еврейн,станах мюсюлманин и се радвам,че тази религия е все още чиста,а не замърсена от еврейте.
  • 11 Електрошок

    13 1 Отговор
    Според "Протоколите"всичко се развива по план!Още преди сто години контрола беше пълен!От Йосиф Флавий до сега историята е напълно манипулирана!
  • 12 Илен

    0 21 Отговор
    Бог ни обича такива,каквито ни е създал.
    Щом е решил да сме различни,то и такива ни е създал,кои сте Вие,че да оспорвате Божията воля и божиите желания.
    Разнообразието е забавно и интересно за всички разумни,и интелигентни хора.
    Ако нямаше нужда от тия хора,дали Бог би ги създал?

    Коментиран от #13, #16, #18

  • 13 Българина

    15 1 Отговор

    До коментар #12 от "Илен":

    Прав си, но никой не вкарва тези из роди в затвора, нито им взема имуществото, нито ги оставя без работа нито им пречи да гласуват. Планът е друг и той не е на БОГ, а на юдеите, именно, бялото население да бъде разбито и отслабено, докарано до нивото на неориентирано племе в пространството. Това е отмъщението на евреите за 2000г преследване. Как стоят нещата с ЛБГТ и исляма в Азия? НИКАК, там такъв зор никой не им дава, напротив! Исляма се преследва а различните не им се дава гласност, но там няма цру фондации защото не ги пускат
  • 14 Да не стане късно

    18 0 Отговор
    Трябва да се направи нещо докато все още има нормални хора, след това просто няма да има кой да го направи.
  • 15 Morgoth

    16 0 Отговор
    Крайните течения в политиката идват и си отиват. Колкото по-силно се наложат, толкова силно биват потъпквани след като им се изчерпят силите, а хората които са ги поддържали отиват по затвори или лагери. Това се случи с фашистите, това се случи и с комунистите, макар и без чак толкова силен реваншизъм. Това ще стане и крайния либерализъм, ако си позволи да прекали. Правата са хубаво нещо, но превърнат ли се в привилегии се появява привилегирована класа, а останалите започват да трупат омраза към нея, която рано или късно избива в насилие.
  • 16 Не религиозен

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "Илен":

    Да! Бог обича всички хора. Но той е създал САМО мъжки и женски пол. Ако искаше ДРУГО разнообразие, щеш да го направи още в началото на Сътворението. Т.н. "различни" са резултат от ГРЕХА на поколенията, чиито наследници са и това "различие" е неговата физическа и видима проява. Има и такива "различни", които са направили такъв избор съзнателно, търсейки "новаторски" и "свободолюбиви" изяви в обществото...И такива, които са превърнали бунта си против ТВОРЕЦА в кауза. За всички има два пътя - възстановяване на връзката с Бог, чрез покаяние за греха или тъжния финал - завинаги да бъдат отделени от Създателя.
  • 17 Хайл

    15 0 Отговор
    ПРОКЛЕТИ ДА СА,ДА МРЕ СГАНТА НА ЧИФУТА СОРОС
  • 18 Не религиозен

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Илен":

    Интересно, на какво се основава твоята убеждение, че Бог ви е създал "различни" ? Априори или някой, който е много на "ти" "гарантира" за това. И в двата случая ти си жертва на небрежност или заблуда. Бог обаче не е небрежен
  • 19 Бай Шиле

    8 0 Отговор
    "Бежанците ще подобрят генофонда на България". Сега разбирам защо Кристалина Георгиева каза това.Да е жива и здрава,и майка и и леля и и цялата и рода.
  • 20 Илен

    0 8 Отговор
    Всички сме хора на този свят и всички имаме сърца....,и морал,и съвест,и разум,защото сме ХОРА.
    Божий чеда.

    Коментиран от #21

  • 21 Не религиозен

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Илен":

    "Морал,и съвест,и разум,защото сме ХОРА. Божий чеда."...И като Божий чеда, ПОЗНАВАТЕ ли Бог, който е ваш БАЩА ? Вашата съвест разпознава ли кое е добро и кое е зло СПОРЕД Неговото сърце? Вашият МОРАЛ отдава ли почит на Твореца, който създаде мъжа и жената и каза "Плодете се и се размножавайте, напълнете земята..."
    Вашият РАЗУМ, вслушва ли се в ДУМИТЕ, които Бог изпрати към ВСИЧКИ Божии чеда чрез Словото си - Библията. Какви деца сте вие? Какви са вашите взаимоотншения с Бог? Какво носите на своя Небесен баща - почит и радост или непокорство и скръб ?
  • 22 Илен

    1 4 Отговор
    Всеки баща обича децата си,обича всичките си деца,дори може би по-лошите ги обича повече,страда за тях по-силно и по-истински,защото може би знае,че те са по-мразени от лицемерно добрите,от тия които смятат себе си за по-добри.
    Бог познава всички,всичко вижда,чете в душата на човека,знае всичко за всеки,защото го е създал,сътворил го е такъв,какъвто е и това не се оспорва,защото не се оспорва творението на ТВОРЕЦА,защото такава е неговата ВОЛЯ,той знае че има нужда от добри и лоши дървета,от знаещи и незнаещи,от вярващи и невярващи,от мразещи и обичащи....Важното е да живееш по Божиите повели и закони,а другото е обществено мнение и не е важно,защото само Бог ще съди и ще отмъщава,отмъщението е на Бога и той ще го въздаде.Бог вижда! Не съдете,нямате право,всичко е предопределено,не винаги доброто е добро и злото е зло има много неща,които не ни е дадено да знаем.Всичко е предречено и никой човек не ще го промени,хората са в ръцете на Бог и това явно го забавлява,ядосва,нервира,смирява,Висшият Дух,Висшият Разум,Абсулютът,Господ,Бог!

    Коментиран от #23

  • 23 Не религиозен

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "Илен":

    И къде прочете това ? В коя Библия ? Или "някой" ти направи тази трактовка? Да всеки баща обича децата си. Да, Бог обича децата си такива, каквито са. Но ви обича твърде много и очаква да се промените и да живеете НАИСТИНА според Божиите повели и закони. А живеете ли? Или предизвиквате Неговото "смирение"... Знаеш ли, НЕПОКОРСТВОТО е ГРЯХ! " А грехът като се развие ражда смърт" ( Посланието на Яков 1:14,15). Най-напред духовна смърт, отделени от Бога. Твоята душа е безсмъртна и това е изборът, къде ще прекараш вечността...Не очаквам да се съгласиш с мен, но се надявам да направиш ПРАВИЛНИЯ прочит на Словото, което Бог е изпратил. Защото Той не иска никой да погине
  • 24 ИВАН

    9 0 Отговор
    Събрали се отбор рептили и наша кристалинка и тя барабар Петко с мъжете, за съжаление не е само тя - доста кристалинки се навъдиха по нашата Земя

    Коментиран от #27

  • 25 ИВАН

    8 0 Отговор
    И портрета на Левски се вижда - какво чудовищно кощунство - такъв Герой, на фона на такива предатели на човешкия род
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Не религиозен

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "ИВАН":

    "Сребролюбието е коренът на всяка злина" ( Послание на Павел до !-во Тимотей 6:10) Думите на Бог в Библията ( Божието Слово ) са непреходната истина за света и живота.
  • 28 Бай Тодар

    2 0 Отговор
    Еееех, само ако знаех "демокрацията" какви дарове ще ни донесе...?