Last news in Fakti

15 Май, 2019 12:42 10 721 81

Десислава Иванчева пред ФАКТИ: Не сме ли това, за което българинът мечтае?

  • десислава иванчева-
  • биляна петрова-
  • евроизбори 2019

"Представителите на Прокуратурата се превърнаха в медийни звезди"

Десислава Иванчева пред ФАКТИ: Не сме ли това, за което българинът мечтае? - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

От началото на кампанията за евроизборите ФАКТИ ви представя кандидатите предимно чрез гостувания в нашето студио. Един от кандидатите обаче е по-различен. Бившият кмет на „Младост” Десислава Иванчева е с присъда от Специализирания наказателен съд за 20 години затвор, заради искан подкуп от строителния предприемач Александър Ваклин. Към момента тя е под домашен арест и това наложи нейното представяне да бъде под друга форма. ФАКТИ разговаря с Десислава Иванчева.

- Как сте и при какви условия ще водите кампанията си?

- Кампания трудно мога да водя, както знаете съм под домашен арест. Все още очаквам съдията да ми разреши да се явя на няколко диспута по телевизията. Поставят ме в неравностойно положение спрямо останалите кандидати. От спецсъда отказват да разгледат молбата ми за участие в диспута по БНТ 1, с мотива, че съдия Хинов бил в отпуск. Нищо, че има зачислен заместник, който е длъжен незабавно да я разгледа.

- Докато за другите кандидати, тези избори са възможност да помогнат на страната си (уж), то за Вас те сякаш са въпрос на живот и смърт. Само за да се спаси от затвора ли се кандидатира Десислава Иванчева, както биха казали критиците или имате ясни приоритети какво бихте свършила в Брюксел?

- Бих казала, че тези избори, както и всички следващи са въпрос на живот и смърт не само за мен, но и за цялото ни общество. Днес сме ние с Били (Биляна Петрова - бел. ред., бивш зам.-кмет на "Младост"), утре може да е всеки. За пример колко сме далеч от европейските ценности ще дам огромния протест в Париж за климата, където се събраха около 40 хиляди души миналия месец. Когато в България са застрашени основните човешки права и гражданите, които поемаме инициатива, сме застрашени от репресии, екологията не може да е приоритет в моментното състояние на страната. Трябва каузата ни да е борба за държавност. За край на корупцията, за тотална реформа в правосъдието и тотална трансформация на вътрешната и външната ни политика.

- Хората познават Десислава Иванчева като борец срещу бетона и за запазването на зелените площи в Младост. За европарламента обаче трябва един много по-цялостен образ и позиции по доста повече теми. Кои са важните неща за Десислава Иванчева като човек и политическо лице, какви принципи изповядва тя и какви са нейните възгледи за бъдещето на България и ЕС?

- Липсата на някои от най-важните неща за мен като човек ме превърнаха в политик по неволя. Едно време имах две съученички, които бяха с астма и по лекарско предписание се бяха преместили да живеят в “Младост” от друг район. Тогава кварталът бе подходящ за астматици, а сега хората тук се задушават. Мръсния въздух е пряко следствие от презастрояването. Над 8 500 души умират годишно в България заради замърсяването на въздуха от фини прахови частици. На никого от управляващите не му пука и не взима мерки за справяне с проблема, даже напротив - задълбочават го. Европейската комисия трябва да се намеси решително в борбата за достъп до чист въздух в България. Това ще бъде един от главните ми приоритети, ако стигна до Европейския парламент. За да спрем недостойните политици да се подиграват с живота и здравето ни обаче, трябва да се гарантира една от основните ценности на Европейския съюз - върховенството на закона. Ще се боря за ефективно общностно законодателство, което да гарантира независимостта на съдебната система и върховенството на закона в Европейския съюз и България. Ще работя за разширяването на Европейския социален стълб и прерастването му в ново законодателство, за да имаме социална защита, равни права за равен труд, общи принципи за определяне на минималната заплата и пенсия. Но най-голямата ми битка ще е срещу мафията в България - ще се боря, за да спирам престъпленията на властимащите, както го правех като кмет на район “Младост”, където адресирахме щети за над 170 млн. лева.

- Поискахте етническа независимост на България. Казвате, че ще се борите срещу ДПС. Твърдите и че "пропагандната машина" на Делян Пеевски през цялото време е работила срещу Вас и Биляна Петрова? Как си обяснявате последното?

- Под етническа независимост на България имах предвид основно две неща. Първото е пропагандата и манипулациите на една обявяваща се за либерална, но всъщност реално етническа партия - за да привлича вота на етническите турци. Етническите партии са забранени от Конституцията и е недопустимо да се манипулират българските граждани на етническа основа. Второто е относно ромския етнос, който умишлено се държи зависим, като неграмотен и необразован, за да могат определени партии да купуват ромските гласовете на избори. Това трябва да спре и има начини да се работи в тази насока в Европейския парламент. Очевидна е връзката между пропагандната машина на корпулентния политик и прокуратурата. Всички медии на това лице, почти без редакции прокарват тезите на прокуратурата, чиито представители са се превърнали в медийни звезди. Презумпцията за невиновност не се спазва, а обвиняемите се осъждат в медиите още преди да е започнал съдебният процес по същество.

- Сякаш възгледите Ви до голяма степен съвпадат с тези на десните партии и коалиции и по-точно "Демократична България". Имаше ли възможност да се явите на изборите от тяхната листа, а не като независима?

- Не съм получавала официално предложение от “Демократична България” да участвам в тяхната листа. С Биляна Петрова получихме предложения от две други политически формации - лява и дясна. Благодаря им за предложенията, които дойдоха в много тежък за нас момент - веднага след присъдите, но ИК “Непослушните” събраха 5552 подписа и успяха успешно да ме регистрират като независим кандидат. Разбира се, така Биляна няма да участва в изборите, но ние не бягаме от правосъдието, ние целим да покажем провала на върховенството на закона, което е основна ценност на ЕС и по този начин да предизвикаме сериозна дискусия в европейската общност и радикални промени в управлението на съюза.

- Кои избиратели са Вашата цел? Леви, десни или обобщено "недоволни"?

- Като изключим приближените на управляващите, има ли някой в България, който да е доволен от управлението? Моята цел са всички хора, на които им е писнало от лъжците и крадците в политиката. Захванахме се с много тежка задача в район “Младост”, но не се уплашихме. Опълчихме се смело и решително на властимащите, разкривахме и спирахме измамите им, за което понесохме безброй удари. И устояхме, не можаха да ни пречупят. Не сме ли всичко това, за което българинът си мечтае вече почти 30 години - някой да се застъпи за него?

- Вие видяхте отвътре процесите в българската администрация, съдебна система. Какви са впечатленията Ви? Ако определим ситуацията най-меко казано за "несправедлива", смятате ли, че сами можем да се справим с нея или ни трябва помощ отвън?

- Ще я опиша така - мащабна корупция и тежки политико-икономически зависимости. За мен един от сериозните проблеми у нас е шуробаджанащината - назначаване на близки, роднини и приятели в държавната и общинската администрация. От една страна това лишава хора с качества да бъдат назначавани, а от друга води до зависимости и изпълнение на политически поръчки. Така наречените ни служби са тотално компрометирани, пълни с комунистически кадри и некадърници, които чукат с два пръста на клавиатурата. В съдебната система зависимостите произлизат от прекалено лесното назначаване на прокурори и съдии без необходимите качества, но които в замяна на “правилното” правообслужване се издигат шеметно в кариерата. За мен единственото възможно решение е сами да си изчистим къщичката, но това не може да стане без помощ отвън. Европейската прокуратура ще има много работа в България и много политици, които са се облагодетелствали от европейските публични средства ще се сдобият с обвинения. Това ще бъде първият удар, който ще отслаби статуквото и ще позволи на опозиционни политически сили да прокарват промени без да се страхуват от репресии.

- Мислите ли, че предстоящите избори ще бъдат честни?

- Едва ли. Когато държавата е прогнила на всички нива е трудно да повярваш в честното провеждане на избори. Няма кой да следи и преследва купуването на гласове, което значи, че и на тези избори за пореден път ще се възползват от най-уязвимата и неинформирана част на обществото.

- Какво очаквате от вашето дело в Апелативния специализиран наказателен съд? Всички надежди за справедливост към ВКС ли са насочени. В тази връзка какво наложи смяната на адвоката Ви и поемането на защитата от Николай Хаджигенов?

- Видяхте нарушенията, които бяха извършени от Апелативния спецсъд по нашето дело. Няма как да имам оптимистични очаквания след всичко видяно. Надеждите ни за справедливост са насочени към ВКС. Адвокат Хаджигенов прие случая като лична кауза. Но тук е мястото отново да благодаря на Марин и Димитър Марковски за всичко, което направиха за мен на първата инстанция.

- Почтен човек ли сте?

- Почтеността означава винаги да мислите и вършите това, което е правилно, без значение какви са последиците. И ето, днес аз понасям всички последици от това, че се кандидатирах за кмет на район „Младост” с гражданската мисия да спрем презастрояването и да направим кварталите зелени и удобни за хората. И нека близките и хората, които ме познават да кажат дали съм почтена. Въпреки всичката помия, която се излива върху мен и Биляна Петрова, те останаха до мен. Мисля, че това е показателно за това, какво мислят за мен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 МЯСТОТО НА

    87 130 Отговор
    КОРУМПИРАНАТА ФРИЗЬОРКА Е В СЛИВЕНСИЯ,А СЛЕД НЕЯ ДА СЕ ГОТВИ И ОНОВА СВЛАЧИЩЕ МИЛИОНЧЕВА.!!!

    Коментиран от #28

  • 3 От кочината

    111 139 Отговор
    Вие сте две крадливи кранти. Нищо повече.
  • 4 Ъъъ

    67 68 Отговор
    Не, нагла и крадлива, определено не си това, което искам да бъда.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Абсурдистан

    91 105 Отговор
    Отврат ! Прочетох заглавието и надолу няма да чета ! ДА точно за това мечтае българина да го управляват и да зависи от неграмотни фризьорки, корумпирани и осъдени ! Факт !

    Коментиран от #39

  • 7 498

    117 32 Отговор
    20 години за сплашване.Проверка на Ваклинчо ще има ли или той си е офшорка и никой не може да го бара.
  • 8 Дими

    36 49 Отговор
    Не е нужно хора с една единствена и то подпухнала моъчна клетка да се изказват. Това, че взимате стотинки за всеки пост не ви прави двуклетъчни. Типично е за кухи лейки/калинки, които нямат никаква мисъл да бръщолевят всякакви леворезбови съждения, за които очевидно са доста осведомени от собствен АНАЛилитечн опит! Тупунгерска герберска калинка, оставаща без преграна!

    Коментиран от #9, #12

  • 9 ха ха

    32 25 Отговор

    До коментар #8 от "Дими":

    Хапчетата незабавно.!

    Коментиран от #22, #24

  • 10 До ха ха

    19 42 Отговор
    Също типично... за човек сменил изхода с входа... кукувицо изтрещяла, сменете си опорните точки! Ще ви набием такава брутална изборна плесница, че вашият пинокио ще се чуди от къде му е дошло.

    Коментиран от #14, #15

  • 11 Мраз

    77 23 Отговор
    Да, разчитаме на електронните медии и най-вече на Интернет изданията да ни инфомират за казуса Иванчева. Много бой ще трябва да отнесат Прокуратурата, Спецсъда на Цветанов и редица политици от ГЕРБ докато нещата се оправят. Най-големият отстъпник за мен си остава Георги Кадиев. Той даде начало на кампанията срещу Иванчева.
  • 12 Отивай да си

    23 26 Отговор

    До коментар #8 от "Дими":

    Лягаш бесепераст изтрещял.
  • 13 Дядото

    40 49 Отговор
    ...ами НЕ!!! И запомни ти не си борец а поредния грозен и нагъл български кмет-КРАДЕЦ!!!! :) ако вие не лежите в пандиза то аз с бой ще си изпратя децата да живеят в чужбина!!!! ПИСНА МИ ОТ КРАДЦИ И СХЕМИ В ТАЗИ БЕДНА И НЕЩАСТНА ДЪРЖАВИЦА!!! Нагли и долни, арогантнти създания ли се раждат само тука бе...!!!

    Коментиран от #27

  • 14 РУМЕН РАДЕВ

    32 30 Отговор

    До коментар #10 от "До ха ха":

    БЕСЕПЕРАСТИТЕ МНОГО МНОГО НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ ЗАЩОТО,ВИ ЗНАЕМ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НАПЪН, НА ИЗБОРИТЕ ЕДНА ГОЛЯМА БЕСЕПЕРАСТКА ПРЪДНЯ,ПОСЛЕ ХАПВАТЕ НАРОДНИТЕ ШУТОВЕ, И НАКРАЯ ТИШИНА МИШУВАТЕ ВСИЧКИ.!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 До геребРаста

    36 16 Отговор
    Раст е герберското чучело. Справка излезлите вече клипчета от Паламара Шуменско, както и Симитли. Но Паламара е брутлано, действащи лица Вальо Златев и Пинокио на задна. Типично за цялата герберска сган!

    Коментиран от #17

  • 17 Я СИ ПРИЗНАЙ

    13 27 Отговор

    До коментар #16 от "До геребРаста":

    ХРОНИЧНИ бесепеРАСТИНО КОЛКО БЕСЕПЕРАСТКИ АБОРТА ИМАШ.???
  • 18 no name no face no number

    19 10 Отговор
    За какви прахови частици като ни пръскат редовно небето с тях.Единствено след като спрът самолетите , които уж пръскат против глобалното затопляне с цел отразяване на слънчевите лъчи бих се съгласил да се съобразявам с някамъв евростандарт за леки коли. Но наглоста си е политичеса и европейска
  • 19 бълхари я

    32 36 Отговор
    Кви са тия скапани закони не мога да разбера, всеки скапан урод и престъпник може да се кандидатира за политик и да отиде да бачка в ЕП, вместо да лежи в панделата?????????????
    Това просто не може да е истина, накрая ще излезе, че в ЕП може да работят престъпници?
    На Запад за много позиции искат Свидетелство за съдимост, а за ЕП не искат ли??????
    Някой може ли да обясни, защо тая корумпирана свиня не е в затвора, а се "бори" за място в ЕП?
    Другата тъпня е, как всички мърши, като започнат да ги съдят веднага им откриват по стотина болести, Митьо Очите пък получи 98% инвалидност, а ходи да вдига по 200 кила в залата!?
    Нищо не става от тая територия, само бомбите ще я оправят, само измамници, схемаджии, завистливи и долни копелдаци.

    Коментиран от #64

  • 20 бълхари я

    20 28 Отговор

    До коментар #1 от "Дими":

    Дими, изчакай малко да се кандидатира Митьо Очите и си дай безценния глас за него, така ще натриеш носовете на гербаджиите и ще загладиш бенките на неговият приятел Бай Бенчо.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Име

    16 5 Отговор

    До коментар #9 от "ха ха":

    Че си прост това е ясно, но не прави и другите глупаци
  • 23 Тарабойша Хитранов

    29 19 Отговор
    Ваклин ли беше или Александър ли къв беше измет крадлива с олигофренско име , от съсловието дето продават за 2000 евра рияльния квадрат от 200 на нот. акт мериш 110 чисти и наглец при това иска само той да лапа не му се поделя баницата и ухо станал на куките е това е отврат не Ибанчева дето е просто една проста пу.............
  • 24 Име

    15 6 Отговор

    До коментар #9 от "ха ха":

    Че си прост това е ясно, но не прави и другите глупаци
  • 25 кофражист трети разряд

    20 29 Отговор
    Боже колко си жалка. Жалко е , че такива като теб могат да станат кмет , а такива като боко - премиер. Трябва да има образователен ценз, стаж и т.н. А не всеки от кол и въже..............Що не станете: лекар, пилот на самолет, архитект, инженер??????????? Малко трудно ще вденете какво ви говоря...
  • 26 кофражист трети разряд

    6 15 Отговор
    Що не си сложиш ботокс и не се снимаш за фейса с патешка муцунка??? Прочети ми мнението по-горе.
  • 27 Рък

    13 6 Отговор

    До коментар #13 от "Дядото":

    До там ли стигна, да лъжеш, че си дядо и по този начин да се опиташ да влееш разум на българския народ, да черпят от извора на мъдростта. Не не е толкова глупав народа
  • 28 мдаа

    34 24 Отговор

    До коментар #2 от "МЯСТОТО НА":

    Иванчева никога не е била фризьорка бе гербоджендър крадлив.

    Коментиран от #30, #31

  • 29 Търкан Дуду

    17 10 Отговор
    Точно това сте крадливи управници мечта.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 2пан шаКур

    18 36 Отговор
    Деси, сигурен съм, че имаш нет у вас, щом си под домашен арест!
    Искам да ти се изцъркам на пъпките на лицето, явно бившият ти нещо не те е онождал редовно, казвам бившия, щото едва ли ще те чака следващите 20 години.
    Пожелавам ти успех в сливенския и да си пазиш краставиците цели, иначе кофти.
  • 33 газ ток

    28 21 Отговор
    Българското стадо пак се хвана на манипулациите на бат бойко. Въобще не знам кой е прав и кой е крив в ареста на иванчева ама факта че цялата работа беше една голяма постановка ме кара да вярвам на таз овца повече отколкото на институция, създадена от бойко.
  • 34 НАРОДЕН

    27 31 Отговор
    Десислава Иванчева пред ФАКТИ: Не сме ли това, за което българинът мечтае?...ТИ СИ ЕДНА КРАДЛИВА И СВАДЛИВА СВРАКА...ЗА КАКВИ МЕЧТИ СТАВА ДУМА ИЗОБЩО КАТО И ЗА ГЛЕДАНЕ НЕ СТАВАШ И ПЛАШИШ.ДА СЕ ЧУДИ БЪЛГАРИНЪТ С КАКВИ ПОСТИЖЕНИЯ И ДИПЛОМИ СИ СТИГНАЛА ДО ТАКЪВ ПОСТ???,ЧЕ СИ И КРАЛА КАТО ЗАМЕЧТАНА КРАДЛА ЗА ПОСЛЕДНО.
  • 35 Тони

    27 24 Отговор
    Не сте това, за което мечтаем. Не ви вярваме- може това с подкупа да е инсцинировка, но защо сте били само двете в колата, когато са ви хванали- ами ако сте си очаквали парите? И понеже сте се самозабравили, сте сметнали че сте недосегаеми, и хоп, хайде в ареста!
  • 36 Българин на 54

    23 22 Отговор
    Пази Боже, за това да мечтая. Некомпетентни кметици, министри, и т.н. Не стига , че сте срам , а и се показвате.
  • 37 Драйвър

    31 26 Отговор
    Защо тази ОСЪДЕНА престъпница е на свобода,че и интервюта дава,утре ще изчезне и после или като братя Галеви няма да чуем за нея или като Ветко и Маринела ще я намерят в някой замък!Тя е осъдена,ЧЕ Е ПОИСКАЛА 75 ХИЛ.ЕВРО подкуп,А КОЛКО Е ВЗЕЛА БЕЗ ДА Е СЪДЕНА ЗА ТЯХ?Както виждате я защитават САМО НАЙ СКЪПО ПЛАТЕНИТЕ АДВОКАТИ!Явно и в спец съда някой е взел % от парите ,щом и с такова тежко обвинени,а и вече с 20 ГОДИШНА ПРИСЪДА тя пак е "домашен арест"!Защо и разрешават да се кандидатира ,след като е с 20 годишна присъда,от затвора ли ще депутатства ако я изберът?Това е само предтекст да я пуснат да ИЗБЯГА!
  • 38 Българин

    23 17 Отговор
    А бе никога не съм мечтал осъдени или следствени да се кандидатират за избори, най малко пък да ме управляват !
  • 39 стоян

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "Абсурдистан":

    До 6 ком=Браво =много точно си го казал=прост народ слаба държава
  • 40 Опа

    21 7 Отговор
    Над 90% отврат, коментиращи!
  • 41 Тръмп

    18 16 Отговор
    България е в състояние на хибридна гражданска война,а тези двете комунистки наливат масло в огъня!!!:):):)
  • 42 Бай Благой

    22 18 Отговор
    Абе чудя се как може обвиняем в корупция или в каквото и да е било...да е кандидат за дупетат?!
  • 43 само тях чакаме

    8 11 Отговор
    Айдееи!На ```пангала``...
  • 44 Тъпаци

    32 21 Отговор
    Не мога да разбера всички тък, които са срещу тези жени. Не видяхте ли колко прозрачно скалъпено дело беше. Виждаше се от Марс даже, че са набедени. Ако имаше правосъдие в България, Цвъки, Цеци траверса и другите подобия на министри, които купиха апартаменти на безценица, дали само с отпуск и оставка щеше да се размине? Само "отстъпката" от апартаментите им е поне 150000 евра на човек, че по тази логика на тях поне по 50 години трябва да им дадат.
  • 45 Пенчо

    17 23 Отговор
    С коя мафия ще се бориш ма? Със зелената ли, дето си част от нея?
  • 46 Моля

    23 23 Отговор
    Моля свалете тази статия с грозните им лица, мястото им е в затвора!!!
  • 47 007

    20 21 Отговор
    НАГЛИ И БЕЗСРАМНИ РЕКЕТЬОРКИ ОТ БСП !!!!Никъде го няма това чудо , осъдени и следствени за корупция, данъчни измами , пране на пари и офшорки да са в листите за евродепутати !!! Европа спи ли ,че няма правила по казуса ??.. Не, не искаме такива като вас Иванчева
  • 48 художника

    23 20 Отговор
    Тази жена е смела и може би не достатъчно умна. Но за да дойдат умните, първо ни трябват смели като нея!
  • 49 Тръмп

    14 21 Отговор
    И Франциско Гоя би се затруднил да изрисува тази чудовищна Гротеска!!!:):):)
  • 50 Тръмп

    18 18 Отговор
    БСП и Кадиев зарязаха своите кадри Иванчева и другата лъжкиня за сметка на крадливата Йончева,иначе са идеални за тяхната престъпна Листа!!!:):):)
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Васил Левски

    0 16 Отговор
    Дали и тя е от партията ГЕРБ?
  • 54 мисля че

    14 14 Отговор
    крадецът трябва да бъде в затвора а не у дома
  • 55 bgshit

    19 12 Отговор
    20 години за изнудване , хъм , тя по добре щеше да го убие , щеше да е с условна присъда , все пак нашия съд е либераски . Интересно е как един премиер го хванаха да прави протекция на престъпен бос , които в последствие бе убит и всичко се потули или всички сте плитко умни герберски селяндури...
  • 56 Тато

    13 1 Отговор
    Яяя,колко тролове.!!
  • 57 dre

    14 13 Отговор
    Тия двете са луди. Бяха си помислили, че всичко общинско в Младост е тяхна лична собственост. Изгониха всички можещи хора в община Младост и назначиха само тъпанари и подлоги дето да им ходят по гайдата. Един ВЪПРОС към г-жа " кандидат евродепутатката " - като са невинни и не са си искали и получили подкупа, ЗАЩО ТОГАВА се обажда Иванчева на секретарката и да задвижи преписката на Ваклин, десет минути преди да я арестуват и 30 минути след като е взела парите, ЗАЩО ?
  • 58 2121

    6 2 Отговор

    До коментар #52 от "1212":

    Малоумник. Правен свят е бил собственост на "Офис сгради". После естествено за да не бие на очи си сменя собственика и т.н. Как ще защитават Иванчева? Или си прекалено тъп за да провериш откъде им идват на тия мошеници парите...

    Коментиран от #60

  • 59 Batushka

    5 3 Отговор
    Трябва да си ментално болен, за да твърдиш, че ще се бориш сам със себе си!
  • 60 1212

    10 9 Отговор

    До коментар #58 от "2121":

    Това не променя фактите,че двете крадливи свраки са си искали и щяха да продължат да си искат рушвети ,ако не ги бяха "заковали"от прокуратурата."Кой каквото сам си направи ,никой друг не може да му го направи." Хем прости,ама и алчни.
  • 61 В СЛИВЕН ЩЕ ГИ ПРОВЕРЯТ ЗА СЛИВИТЕ

    9 7 Отговор
    Е как може да им давате ефир на такива и на баневи ганеви и милиончева?????
  • 62 възмутен

    13 10 Отговор
    Делото срещу Иванчева и Петрова чудестно се илюстрира с поговорката "Крадецът вика "Дръжте крадеца!".". Най-големият крадец в България, шайката ГЕРБ, заедно с приближените ѝ от ДПС и част от т.н. патриоти, завзели всички власти, вкл. и четвъртата, наредиха на тяхната прокуратура да задържи двете жени както и най-наглите крадци не са задържани, а съдът им даде присъди, каквито и на убийци почти не се дават.

    Коментиран от #63

  • 63 1212

    10 9 Отговор

    До коментар #62 от "възмутен":

    За да си толкова "възмутен/а" от задържането на "горките"крадливи женички ,явно е че или си в схемата им ,или си на "хранилката" им.Жалко за България с такива честни и доблестни граждани.
  • 64 критик

    11 7 Отговор

    До коментар #19 от "бълхари я":

    Скапани са само герберските лобистки закони. А за незнаещите като теб да поясня, че двете госпожи още не са престъпнички, защото процесът не е приключил. Всички трябва да се отнасят с уважение към презумпцията за невинност до окончателното произнасяне на последната съдебна инстанция.
  • 65 Провидец

    8 7 Отговор
    Брей, колко много герберски тролове са налазили тука?!?
    Това само показва безсилието на свинско-тиквенската клика.
    Вече вярвам на Иванчева и й пожелавам успех на изборите!

    Коментиран от #67

  • 66 обикновен българин

    7 6 Отговор
    No:2,3,4,5 гербави тролчета,колкото и да дрскате в нета гербавите сте вече в гроба.
    БЮЛЕТИНА No: 11
  • 67 вдс

    8 6 Отговор

    До коментар #65 от "Провидец":

    Само че не"вече". От самото начало, от момента на демонстративния и брутален мутренско-мафиотски арест пред спортното министерство и вярвам на 100%. Гешев брутално излъга, че ръцете им са светнали като "коледни елхи", а в съда излезе истината. На кого да вярваме - на мафията ли?! Аз ще гласувам за Иванчева, пожелавам и от все сърце успех!
  • 68 сьд

    5 6 Отговор
    Окрадоха милиарди след 89 а сьдят за хиляди
  • 69 дявола

    3 6 Отговор
    Деси нямаш шанс всичко е мафия за съжаление
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 бл.134 в Зап. парк

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Дими":

    Права е .Заради тия кухоглави брънтии са мрели Левски и Ботвев .А 200 хиляди , преди само 100 години останаха по бойните полетета , за да могат псевдокомунисти след 9-ти и вампирясиъли джендъри след 10 да извадят душата на тоя народ. И след загубата на държавността, рано или късно ще се изгуби и държавата .
  • 73 Боздугана

    8 3 Отговор
    Амчи като Ви гледам сте готови пак да ви лъжат мамят готови, сте
    щом защитавате Тези Крадли бе.И ще гласувате ААА,
  • 74 малеее

    7 0 Отговор
    Мишки сме всички Мишкиии.
  • 75 Националист

    2 5 Отговор
    Какви са доказателствата срещу тях?
    За народа ли са работили или като гербарите Борисов за себе си?
  • 76 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    ...основна ЕС ценност...ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА!!!Много добре,но ЗАКОНЪТ!!! трябва да носи ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО>>>>>>тоест да се ИЗХВЪРЛИ НЕОЛИБЕРАЛНАТА ИДЕОЛОГИЯ от устроиството на ,,търговският,,съюз ЕС....
  • 77 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    ...ТЯ Е!!!!!!/по стари СДС спомени за ,,коня,,...Стоянов/. О ,боже,само ги сравнете двамата....
  • 78 Пешо

    3 6 Отговор
    Две вещици , върнете ги в затвора и добавете и селската клюкарка Лена Йо.Че ще избягат в Сърбия при крадливия
    катър от по горната статия.Имаите съвест журналисти от Путьовски Факти
  • 79 Дядо Кольо

    1 0 Отговор
    Купуването и продаването на тролове дали е престъпление?
  • 80 834834

    3 0 Отговор
    Много хора коментират срещу. Да, има много неодстатъци. Но у нас е трудно да се изправиш срещу мафията.
    Кой друг умен и красив софийски районен кмет отиде да проверява изкопи?
    Когато Иванчева проверяваше изкопи, Цачева ги оглеждаше за изгода.
  • 81 Ала бала

    2 0 Отговор
    Западен парк е разкопан една година! Неизползваем при най-малкия дъждец, в пръст е в слънчево време.
    ЕДНА ГОДИНА слушаме за Графа, колко било важно, а Люлин 130 000 жители и още 130 000 от съседните Света Троица, Захарна Фабрика, Модерно предгградие, Западен парк, общо 260 000 жители нямат парк.
    Къде са три районни кмета да оправят нещата?