Last news in Fakti

24 Юли, 2016 01:00 989 1

Остров Мадейра продължава да се прекланя пред Кристиано

  • мадейра-
  • кристиано роналдо-
  • летище
Остров Мадейра продължава да се прекланя пред Кристиано - 1
Снимка: БТА/АП

Местната власт на остро Мадейра продължава да боготвори Кристиано Роналдо. Головата машина на Реал (М) се пол;учи поредното признание след като разбра, че и летището на острова вече ще носи неговото име. На Мадейра вече има музей на португлеца, както и негова статуя с височина 3,40 метра.

В същото време във Фуншал - роден град на звездния футболист, бе открит новопостроен хотел от бъдещата верига CR7.

През пролетта Кристиано обяви, че започва да строи хотели в четири града - Лисабон, о. Мадейра, Ню Йорк и Мадрид, като това ще бъде основният му бизнес след края на футболната му кариера.

"Не съм си и представял, че на 31 години ще стана хотелиер", коментира с усмивка европейският клубен и национален шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иван грозни

    0 0 Отговор
    Да не е ГОСПОД тоя джуклю.