24 Юли, 2016 17:23, обновена 2 Август, 2016 12:30 1 023 1

МОК не спира руснаците за Рио 2016

  • мок-
  • рио-
  • русия-
  • олимпиада-
  • олимпийски игри-
  • забрана

Решението на Изпълкома в Лозана е било взето предварително

МОК не спира руснаците за Рио 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

Международният олимпийски комитет няма да приеме решение за отстраняване на всички руски спортисти от олимпийските игри в Рио де Жанейро, пише ТАСС.

Решението на 15-членния Изпълнителен комитет в Лозана е било взето предварително.

Становището не е безусловно - руският отбор няма да бъде отстранен като цяло от Олимпиадата, но въпросът за участието на отделните спортисти и отбори в различните видове спорт ще бъде предаден за решаване от отделните международни спортни федерации.

Всяка от тях ще трябва да формулира свои изисквания, на които атлетите ще трябва да отговарят, за да бъдат допуснати до участие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иии

    2 0 Отговор
    Защото ако спрат руснаци ,тогава трябва да спрат всички само за едно провинение ,малоумно решение да спрат лека атлетика на Русия им стига,но все пак идиоти в отделни видове спорт ще тормозят руски атлети до последно ..това вече не спорт а долна воняща политика на отделно взети СТРАНИ ОТ НАТО ...така се отстранява конкуренция ,повръща ми се от вас господа ,превърнахте спорт в к..ва...какви -то са сте