Last news in Fakti

25 Юли, 2016 10:26 767 0

Марадона: Тъжен съм от трансфера на Игуаин

  • марадона-
  • наполи-
  • ювентус-
  • игуаин-
  • трансфер

Феновете са бесни, горят фланелки

Марадона: Тъжен съм от трансфера на Игуаин - 1
Снимка: БТА/АР

Легендата на аржентинския футбол Диего Марадона не скри разочарованието си от трансфера на Гонсало Игуаин в Ювентус. Той обаче добави, че не вини бившия нападател на Наполи за неговия избор, защото футболът се е променил коренно в последните две десетилетия.

"Желанието на Игуаин да играе в Ювентус ми причинява болка, защото този клуб е най-големият враг на Наполи. Но не мога да виня футболиста, защото на първо място той носи отговорност сам за себе си, а този трансфер е отличен бизнес".

"Днес това изглежда по-важно от чувствата на феновете. По мое време подобно нещо нямаше как да се случи и съжалявам, че ФИФА продължава да не прави нищо по въпроса", написа Марадона на своя личен профил във "Фейсбук".

Припомняме, че Ювентус ще заплати 94 милиона евро на Наполи за правата на Игуаин.

Междувременно феновете на Наполи полудяха заради трансфера на доскорошния си любимец. Най-крайните привърженици на неаполитанците не успяха да преживеят удара и започнаха да горят сувенири и фланелки с името на Игуаин.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА