31 Юли, 2016 14:58 1 363 2

Венци Стефанов: Не ни дадоха шанс срещу ЦСКА

  • стефанов-
  • цска-
  • славия-
  • първенство-
  • бфс-
  • съдии

"Заложиха бомба в първенството, заради Лудогорец", заяви шефът на Славия

Венци Стефанов: Не ни дадоха шанс срещу ЦСКА - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg загубата на "белите" от ЦСКА-София на старта на Първа професионална лига, отсъствието от състава на таланта Стефан Велков и самото ново първенство. 

"Не очаквах подобно развитие на мача с ЦСКА. Смятам, че на Славия не ѝ дадоха възможност. Имаше две много тежки нарушения в наказателното поле на ЦСКА. Не разбирам критериите, по които отсъждат съдиите. Явно хватката суплекс не влиза в нарушенията от футболната игра. Нека да тежи на съвестта на главния съдия и на онзи зад вратата. Аз отдавна съм казал, че Ангел Ангелов е доказан некадърник. Той няма място във футбола. Като не можеш, ще си седиш вкъщи. А ако го правиш с умисъл, ще те наказват по правилник", коментира босът на най-стария столичен клуб. 

"Какво е положението със Стефан Велков? Стефчо имаше здравословни проблеми, наложи се да отиде на преглед в чужбина. Сега си е вкъщи и очакваме да поднови тренировки през следващата седмица. Не искахме да коментираме темата, но някой, който търси сензации, е написал глупости. Стефчо е добре", заяви Стефанов по темата "Велков". 

"Казах го и преди няколко дни, заради алчността, безхаберието и желанието на едни хора да се покажат като фактори, бе заложена бомба в нашето първенство. В цяла Европа играят мачове в 1, 3, 5 и 7 часа. Само ние тук започнахме да играем от 9, защото има един отбор, който играе в Шампионската лига и трябва да е в ритъм. По стечение на обстоятелствата собствениците на този отбор са и собственици на медията, която излъчва мачовете. Така че ние сме заложници на някои хора. Дано не се стигне до човешки жертви по време на тези късни мачове! 

А този, който е измислил Локомотив (Горна Оряховица) и Нефтохимик да играят в Пловдив, а дербито на Пловдив да се играе в Бургас, трябва немедлено да се махне от БФС! Уникална простотия. Сигурен съм, че ако Локомотив играеше с Нефтохимик в Горна Оряховица от 17:00 часа, щеше да има 4-5 хиляди души на стадиона. А сега не знам дали имаше и 20 човека. Безумия, простотия! Бездарници и безхаберници! Надявам се, че президентът на БФС ще вземе отношение час по-скоро", добави Венци Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров

    0 0 Отговор
    Ами той нашият български футбол е изобщо безумие и простотия.
    Една перачница на пари. Който иска иска да печели от футбол, нека бъде така добър да си построи приличен стадион и прилежаща инфраструктура. Не да чака от държавата да го финансира. Венци Стефанов да не плаче много, защото му подариха стадион и държавата ще му направи осветление, а той какви собствени пари вложи.
  • 2 чичо Пенчо

    0 0 Отговор
    Тоа пак се опитва да е остроумен !! Ама 'ного са му затлъстели невронните връзки в мозъка !!