Last news in Fakti

2 Август, 2016 01:02 717 0

Гамейро: Ще вкарам много голове за Атлетико

  • гамейро-
  • атлетико мадрид-
  • голове-
  • представяне

Нападателят бе представен пред 7000 фена на "Висенте Калдерон"

Гамейро: Ще вкарам много голове за Атлетико - 1
Снимка: БТА/АР

Новото попълнение на Атлетико Мадрид Кевин Гамейро беше официално представен на "Висенте Калдерон". Нападателят пристигна от Севиля за над 30 млн. евро, а в обратната посока замина Лусиано Вието. Въпреки горещините в Мадрид над 7000 фенове на "дюшекчиите" приветстваха Гамейро.

"Искам да благодаря на президента и на феновете за топлото посрещане. Сигурен съм, че заедно ни предстоят много хубави моменти. Надявам се да спечелим не едно и две отличия. Атлетико има сили да се бори за титлата в Примера и за трофея в Шампионската лига", заяви пред репортерите французинът.

"Диего Симеоне показа, че е запознат с качествата ми. Смятам, че мога бързо да се адаптирам към изискванията му. Харесва ми неговата стръв за победа във всеки мач. Още не съм говорил с моя сънародник Антоан Гризман, но ще се видим, когато отборът се прибере от Австралия", сподели Гамейро.

Попитан как ще коментира това, че Атлетико предпочиташе да си върне Диего Коща от Челси, а самият той се оказа вариант "Б" за атаката на тима, французинът отвърна: "Най-важното е, че сега аз съм тук и разговарям с вас. Клубът избра мен и аз ще се постарая да се отплатя за доверието. От самото начало исках да дойда в Атлетико и другите оферти не ме интересуваха. В големите клубове винаги има напрежение, но това не ме притеснява. Ще играя така, както мога и ще вкарам много голове".

"Подписах за 4 сезона и съм голям оптимист за бъдещето. Атлетико е голям клуб и нямам търпение сезонът да започне", добави Гамейро.

"Рохибланкос" започват кампанията си в Примера с домакинство на Алавес на 21 август. Гостуването на Севиля, когато Гамейро ще се изправи срещу вече бившия си тим, е на 23 октомври.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА