1 Август, 2016 13:58 881 0

Милан и Интер в борба за Швайнщайгер

  • швайнщайгер-
  • манчестър юнайтед-
  • интер-
  • милан

Германецът не е желан от Моуриньо в Юнайтед, вече си търси нов отбор

Милан и Интер в борба за Швайнщайгер - 1
Снимка: БТА/АР

Милан и Интер проявяват интерес към полузащитника на Манчестър Юнайтед Бастиан Швайнщайгер, пише Manchester Evening News. Както е известно, Швайни не попада сред плановете на новия мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо, който иска да го разкара от състава си.

Отказалият се от националния отбор на Германия световен шампион е един от най-скъпоплатените играчи на Юнайтед, прибирайки 12 милиона евро на сезон. През изминалата кампания обаче той беше по-често контузен, отколкото на разположение на бившия си мениджър Луис ван Гаал. Ако реши да приеме офертата на някой от миланските грандове, германецът ще получава доста по-ниска заплата.

Интерес към него има и от германския Шалке, но едва ли легендата на Байерн Мюнхен ще играе за друг отбор в Бундеслигата.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА