Last news in Fakti

1 Август, 2016 15:58 1 052 0

Гонзо работил в Левски без пари

  • гонзо-
  • черно море-
  • левски-
  • пирин

Треньорът на Черно море остана доволен от победата над Пирин

Наставникът на Черно море Георги Иванов заяви след победата с 3:1 над Пирин вчера, че успехът на тима му е можел да бъде по-убедителен. Доскорошният спортен директор на Левски коментира и ситуацията на "Герена".

"Черно море доминираше през цялото време. Проблемите, които ни създаде Пирин, дойдоха от наши грешки. В началото направихме една сериозна грешка, след това още една и си вкарахме автогол. После ние поехме контрола върху мача, а можеше да спечелим и с по-голям резултат. Но е първи мач, има някакво напрежение, отборът е току що събран.

Знам, че след това ще играем още по-добре. В един момент двамата ни централни полузащитници започна да ги води играта, а трябваше да са по-близо до централните защитници, правеха голям луфт.

Но ние сме отбор на 1 месец, а в Благоевград се играе трудно, защото тука хората са агресивни и карат отбора им да играе агресивно. Ние със сигурност ще имаме високи цели, а смятам имаме и възможности да ги постигнем. Сега обаче почваме мач за мач и като начало поне да влезем в първите 6 отбора.

Направихме добра селекция - Малик и Ондрей са били титуляри в чешката Първа лига, Кузма и Секо също са добри футболисти. И като добавим към тях Георги Андонов и Даниел Златков, смятам отборът има класа. Но никога не е добре да вземеш 10 футболисти, защото днес времето никога не е достатъчно и никой не те чака".

Георги Иванов беше попитан как ще коментира и нулевото равенство на Левски по-рано днес с Монтана на Герена, след като през лятото той напуска поста спортен директор на синия клуб. Иванов уточни, че говори за последен път за Левски.

"Няма какво да се доказвам, аз съм се доказал. Работих две години в Левски, като първата нямаше пари. Имаше период от 4-5 месеца, в които не се вземаха заплати, не само от играчите, но и от служителите. Съкратихме разходите, като в един момент бюджета на Левски само за заплати на първия отбор беше 500 хиляди лева. Свалихме го на 200 хиляди, отборът в момента е стабилен. Този тим, който аз оставих, е далече от Лудогорец, но трябваше да се вземат трима качествени играчи, за да вдигне нивото.

В Черно море имам изключителни ръководители, които винаги са зад треньора, подкрепят го. Бюджетът не е голям, но вече толкова години Черно море е един сериозен клуб".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА