3 Август, 2016 05:16 1 072 0

Жуниньо: Неймар трябва да се контролира

  • бразилия-
  • жуниньо-
  • неймар-
  • контрол

"Той е фантастичен играч", заяви бившият бразилски национал

Жуниньо: Неймар трябва да се контролира - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият бразилски национал Жуниньо смята, че звездата на тима и Барселона Неймар е уникален футболист, но трябва да се контролира повече, ако иска да изведе Селесао до златните медали на Олимпиадата в Рио де Жанейро.

"Неймар е различен тип футболист, той е уникален. Когато топката стигне до крака му, всички очакват той да реализира попадение", коментира Жуниньо.

"Той е много важен за националния отбор. И точно затова трябва да показва по-голяма контрол по отношение на емоциите си, защото е много важен за Селесао. Отборът усеща разликата, когато той е на терена, знае колко е важен."

"Неймар се нуждае от контрол на емоциите. Вярвам, че Бразилия може да стане олимпийски шампион с негова помощ. Бразилия има страхотни футболисти, когато могат да превърнат мечтата в реалност", добави Жуниньо, визирайки червения картон на Неймар в мача срещу Колумбия на Копа Америка 2015.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА