3 Август, 2016 16:29 817 0

Надал: Ще участвам на Олимпиадата

  • надал-
  • олимпиада-
  • тенис-
  • участие

"Не съм готов на 100%, но мога да помогна на страната си", заяви испанецът

Надал: Ще участвам на Олимпиадата - 1
Снимка: БТА/АР

Рафаел Надал ще вземе участие на Олимпийските игри в Рио де Жанейро. Испанецът разкри, че той и неговият екип са взели решение да играе, въпреки че не е готов на 100%.

"Моят екип и аз решихме да играя. Очевидно това не е идеалната ситуация, но въпреки че не съм готов на 100 процента, но е добър вариант да запиша позитивни резултати за нашата страна. Най-хубавото е, че след 6 часа тренировки китката ми не е по-зле от вчера, което е страхотна новина. Развълнуван съм да бъда на Олимпиада - това се случва веднъж на 4 години и не знаеш дали ще можеш да участваш пак. Радвам се, че съм тук и съм мотивиран да играя", заяви Рафа днес, цитиран от сайта на ITF.

Надал добави, че планира да участва и в турнира на двойки заедно с Марк Лопес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА