4 Август, 2016 11:26 928 0

Мъри: Селтик заслужено ни победи

  • стоилов-
  • астана-
  • селтик-
  • дузпа

"Те играха по-добре, пожелавам им късмет", заяви Стоилов

Мъри: Селтик заслужено ни победи - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Астана Станимир Стоилов прие с достойнство загубата на своя тим с 1:2 от Селтик и отпадането от битката за груповата фаза на Шампионската лига. Казахстанският тим загуби след две дузпи, едната, от които в добавеното време на мача и приключи двубоя с двама играчи по-малко, въпреки което Мъри поздрави съперника.

"Селтик игра по-добре от нас и заслужено победи. Ние също имахме шансове, но не се възползвахме. Неприятно е да ти вкарат в края на всяко полувреме, но във футбола е така. Пожелавам късмет на Селтик за жребия за Шампионската лига", коментира Стоилов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА