10 Август, 2016 01:00 874 0

Тухел иска по шест смени по време на мач

  • тухел-
  • борусия дортмунд-
  • предложение-
  • смени-
  • отборен дух

"Това ще повлияе добре на отборния дух", твърди треньорът на Борусия Дортмунд

Тухел иска по шест смени по време на мач - 1
Снимка: БТА/АР

Треньорът на Борусия Дортмунд Томас Тухел се обяви за революция във футбола, искайки 6 смени по време на мач, по подобие на мачовете в приятелските турнири.

"Имам предложение за промяна в правилата, аз съм привърженик на повече смени по време на мач. И съм мислил върху това каква да бъде промяната. Вместо да се правят три смени, те могат да бъдат шест", отсече младият специалист, който използва иновативни методи на работа.

"Отборният дух на всеки клуб ще се засили много повече, ако по време на мач се използват не 13, а 16 полеви футболисти. Освен това за феновете това ще бъде много по-голямо удоволствие, защото ще виждат повече футболисти на терена и по-голямо тактическо разнообразие. Така двубоите ще станат по-бързи и по-атрактивни", добави Тухел пред "Скай".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА