15 Август, 2016 05:14 959 0

Флойд Мейуедър скаут на Игрите в Рио

  • мейуедър-
  • таланти-
  • скаут-
  • бокс-
  • олимпийски игри

Боксовата легенда търси млади таланти в Бразилия

Флойд Мейуедър скаут на Игрите в Рио - 1
Снимка: БТА/АР

Флойд Мейуедър се появи на олимпийските игри в Рио де Жанейро в ролята на скаут. Той наблюдаваше мачовете от втория сеанс и търсеше потенциални звезди, с които да подпише договор. Легендарният боксьор, който се оттегли през миналата година, проследи срещите от категории до 69 кг и +91 кг. Освен него по трибуните бяха забелязани част от звездите на американския баскетболен отбор като Кевин Дюрант и Кармело Антъни.

Мейуедър със сигурност си е припомнил времената, когато самият той участваше на олимпийски игри. Точно преди 20 години той достигна до полуфиналната фаза на най-големия спортен форум в Атланта. Тогава той загуби с една точка от българина Серафим Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА