Last news in Fakti

14 Август, 2016 14:26 1 169 0

Дерменджиев: Това бе мач без достойнства

  • дерменджиев-
  • левски-
  • лудогорец-
  • достойнства

"Не обвинявам играчите си, че мислят за Виктория Пилзен", заяви наставникът на Лудогорец

Дерменджиев: Това бе мач без достойнства - 1
Снимка: БТА

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви след загубата от Левски с 0:1, че срещата на "Герена" е била без кой знае колко футболни достойнства.

"Един двубой, който футболистите малко или много не са концентрирани. Мач без кой знае колко футболни достойнства. Много ританици и блъсканици. Загубихме след колективна грешка. Имаме да играем още 3 мача с Левски. Днес мисълта ни бе повече за следващия мач срещу Виктория и не мога да обвиня футболистите. Насочено е натам вниманието, защото това е изключително важен двубой. Групите на Лига Европа са осигурени, но Шампионска лига е нещо съвсем друго. Не искам да коментирам и обвинявам съдиите. В крайна сметка те не могат да направят така, че даден отбор да си подаде четири или пет пъти", започна Дерменджиев.

Относно контузията на Анисе, който бе откаран с носилка в болница, треньорът обяви: "За да го изкарат на носилка и да го закарат с линейка, значи състоянието му е за линейка. Още нямаме конкретна информация."

В заключение Дерменджиев поясни, че е оптимист преди първия мач от плейофния кръг на Шампионска лига срещу Виктория (Пилзен) в сряда. 

"Длъжни сме да играем във всички мачове. Това е положението. Футболистите много пъти са доказали, че са силни характери. Убеден съм, че ще се вдигнат за сряда - няма вкъщи, няма навън, има два мача."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА