Last news in Fakti

14 Август, 2016 16:57 3 431 2

Секс скандал в бразилския лагер в Рио

  • де оливейра-
  • педроса-
  • секс-
  • състезание-
  • синхронни скокове във вода

Състезателките по синхронни скокове във вода се скарали заради секс

Секс скандал в бразилския лагер в Рио - 1
Снимка: БТА/АР

За скандал между бразилките Ингрид де Оливейра (20 г.) и Джована Педроса (17 г.), които са тандем в синхронните скокове във вода, съобщи местното издание "О Глобо". Причина за него са станали плътските желания на първата. След свалка със състезател по кану в олимпийското село Ингрид решила да го заведе в стаята, която деляла с Джована, за да се оползотвори сексуално флирта.

Това обаче се случило вечерта точно преди финала на 10-метрова кула, за който бразилките се били класирали. Педроса се разгневила, но след дълга кавга все пак напуснала стаята и спала на друго място.

На другия ден тя се оплакала на треньора. "4 г. чаках тази олимпиада, а за нея бе по-важно да се забавлява и заради това ме изхвърли от стаята", обяви пред "О Глобо" Педроса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Калогера

    0 0 Отговор
    Явна бразилките са като жените от Източна Европа
  • 2 кучето шаро

    0 0 Отговор
    Защо не сте направили една тройка!?