14 Август, 2016 19:18 867 0

Ризов не ни зарадва и на 50 м пушка

  • ризов-
  • пушка-
  • рио

Родният стрелец Антон Ризов приключи 35-и в квалификациите на 50 метра пушка от три положения на олимпийските игри в Рио де Жанейро.

В сериите участваха общо 44 състезатели, като с олимпийски рекорд в дисциплината приключи руснакът Сергей Каменски с резултат от 1184 точки. Втори в квалификациите се нареди Даниел Бромайер с актив от 1177 т., следван от представителя на Норвегия Оле Кристиан Брин.

Българският състезател бе най-убедителен от положение легнал, където записа 393 точки, но се представи по-слабо в другите две позиции - на коляно 388 и прав 380. Така с общо 1161 точки Ризов се нареди 35-и.

С това Ризов приклюва участието си на Игрите в Рио, като той не успя да влезе във финал в нито една от трите дисциплините, в които участва. В предишните две той зае 43-о място на 10 метра пушка и 27-о на 50 метра пушка от положение легнал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА