17 Август, 2016 05:59 1 188 0

Мората: Вече съм у дома

  • мората-
  • реал мадрид-
  • представяне-
  • ювентус

3000 фенове посрещнаха нападателя, който бе представен официално

Мората: Вече съм у дома - 1
Снимка: БТА/АР

Завърналият се в Реал Мадрид Алваро Мората изрази радостта си от факта, че отново ще играе за Кралския клуб. Нападателят премина в Ювентус преди 2 години, но столичани запазиха възможност да си го върнат и през това лято го откупиха обратно срещу 30 милиона евро. 

Първоначално се говореше, че той отново ще бъде продаден, но в крайна сметка на „Бернабеу” решиха да го задържат и днес футболистът бе представен официално. 

„Това е много щастлив ден за мен. Благодаря на тези, които ми повярваха. Чакането бе голямо, но сега отново съм у дома и се надявам да остана тук максимално дълго време” заяви развълнуваният Мората, който бе със сълзи в очите си. 

„Вярвам, че се развих и израснах още през последните две години, благодарение на един от най-големите клубове в Европа – Ювентус. Винаги обаче съм искал да играя за Реал и след полученото доверие ще дам всичко, на което съм способен, за да се представя добре” добави още той.  

Около 3000 фенове на Реал приветстваха играча, който се появи на „Сантяго Бернабеу” по екип и бе аплодиран от привържениците. 

„Не се притеснявам от конкуренцията. Тук съм, за да работя здраво и да помогна на отбора да печели трофеи. Мисля, че съм в най-добрия клуб, където мога да празнувам титли и да израствам, така че искам да вкарам възможно най-много голове” каза още Мората.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА