Last news in Fakti

18 Август, 2016 19:30 1 104 0

Астана на Мъри Стоилов отново докосва евротурнирите

  • астана-
  • мъри стоилов-
  • лига европа

Отборът на Астана иска да продължи да пише историята си в европейските клубни турнири.

Днес тимът, воден от българския наставник Станимир Стоилов, записа изключително ценна победа с 2:0 над коравия беларуски БАТЕ Борисов в първи плейофен сблъсък между двата отбора за влизане в групите на Лига Европа.

Жуниор Кабананга откри резултата в 70-ата минута, когато се възползва от грешка в защитата на гостите от Беларус, успя с известна доза късмет да измъкне топката между няколко бранители и да я промуши покрай вратаря Сергей Веремко.

Десет минути по-късно, след контраатака на Астана и дълъг пас в предни позиции, Веремко не изчисти добре топката и идващият на скорост Нургаев не се поколеба и с прецизен удар от над 30 метра реализира рядко красив гол, за да вдигне на крака хилядите по трибуните на "Астана Арена".

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА