Last news in Fakti

20 Август, 2016 00:59 910 0

Реал Мадрид няма да продава Ковачич

  • ковачич-
  • реал мадрид-
  • перес-
  • зидан

"Белите" няма да пращат халфа под наем в Милан

Реал Мадрид няма да продава Ковачич - 1
Снимка: БТА/АР

Матео Ковачич ще продължи да бъде собственост на Реал Мадрид и е много вероятно да изкара сезона в Кралския клуб, въпреки слуховете, че може да отиде някъде под наем. Вестник „Марка“ обаче съобщава, че хърватинът със сигурност няма да бъде продаван, което е било потвърдено от висшестоящ човек от управата на столичани. 

Освен това източникът е потвърдил пред изданието, че тъй като Зинедин Зидан вярва на играча, той ще продължи да бъде част от състава, макар и да не може да се надява на титулярно място във важните мачове. 

Говореше се, че Ковачич е много вероятно да напусне, след като се оказа, че донякъде не съумя да оправдае очакванията и влизаше предимно от пейката по време на първата си кампания на „Сантяго Бернабеу“. 

Според спекулациите Флорентино Перес дори е приел футболистът да отиде под наем в Милан, но сега това е много малко вероятно да се случи. През сезон 2015-16 Ковачич записа 34 участия във всички турнири с екипа на Реал и успя да вкара един гол при 8:0 срещу Малмьо в Шампионската лига.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА