Last news in Fakti

20 Август, 2016 05:59 989 0

Бенатия: Юве има шанс за Шампионската лига

  • бенатия-
  • ювентус-
  • шампионска лига

"Няма да спечелим титлата в Италия на ходом", заяви защитникът

Бенатия: Юве има шанс за Шампионската лига - 1
Снимка: БТА/АР

Новото попълнение на Ювентус Меди Бенатия заяви, че голямата мечта за новия сезон е триумф в Шампионска лига. Торинци взеха мароканския национал под наем от Байерн Мюнхен срещу 3 млн. евро. През следващото лято "старата госпожа" може да откупи правата на бранителя за 17 млн. евро.

"Щастливи сме, че сезонът започва", каза Бенатия относно съботното домакинство на Фиорентина в мач от 1-ия кръг на Серия "А". "Всички говорят, че ще станем шампиони без проблеми, но това не е вярно. Ще бъде сложно, но сме готови".

"Голямата цел на отбора е да спечели шеста поредна титла. Искаме да се представим отлично и в Шампионска лига. Смятам, че клубът върви в правилната посока, за да покори европейския връх. Но ще е много трудно и това остава една мечта", добави централният бранител.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА