19 Август, 2016 13:58 982 0

Гимнастичките: Очакванията ни тежат

  • олимпийски игри-
  • ансамбъл-
  • очаквания-
  • художествена гимнастика

"Направихме добра подиум тренировка, изиграхме добре съчетанията", разкри Хриси Тодорова

Гимнастичките: Очакванията ни тежат - 1
Снимка: БТА/АР

Ансамбълът ни по художествена гимнастика направи своята подиум тренировка в официалната зала за състезанията в Рио де Жанейро. Грациите говориха пред БНТ, след като изиграха своите съчетания. Гимнастичките признаха, че огромните очаквания към тях малко ги натоварват психически, но обещаха да дадат всичко от себе си, за да спечелят медал.

„Много ни харесва залата. Нейните цветове са хубави и ще ни отива на триката. Всичко, което е свързано с организацията, е на много добро ниво“, заяви капитанката Михаела Маевска.

„Изиграхме добре своите съчетания. Трябваше да свикнем с обстановката в залата, с осветлението и климатиците. В интерес на истината направихме силна подиум тренировка. Надяваме се така да бъде в събота и неделя“, разкри Хриси Тодорова.

„Нашият лагер във Флорианаполис беше ползотворен. С аклиматизацията имахме проблем, защото ни се доспиваше малко по-рано, но се справихме. Благодарим на домакините, които ни изпратиха подобаващо“, допълни Любомира Казанова.

„Поздравихме Елица Янкова за бронзовия медал, дано донесе много късмет на всички наши спортисти, които ще се състезават до края на Игрите. Пипнахме я за късмет. Ще направим всичко възможно, за да зарадваме България. Малко тежат очакванията към нас. В крайна сметка е напълно нормално всички да очакват медал от нас“, завършиха грациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА