Last news in Fakti

21 Август, 2016 17:27 1 180 0

Левски гони Пелето и Жужо?

  • пелето-
  • жужо-
  • уволнение-
  • собственик-
  • левски

Назначените преди около два месеца спортен директор и главен мениджър може да се разделят с постовете си

Левски гони Пелето и Жужо? - 1
Снимка: БТА

Назначените преди около два месеца спортен директор Станислав Ангелов и главен мениджър Андрей Желязков може да се разделят с постовете си в края на август. На 30-и ще се проведе общо събрание на клуба, след което "сините" ще имат нов собственик или съсобственик.

Очаква се той да направи сериозни промени в структурата на управление на "Герена". Най-вероятно ще бъде разформирован или оставен без правомощията си управителния съвет, който в момента взима всички важни решения в "Левски".

Властта ще бъде съсредоточена в един човек, като слуховете спрягат за този пост Наско Сираков. При това положение Пелето и Жужо може да се окажат излишни. Двамата са наясно, че може скоро да бъдат махнати, но продължават да изпълняват задълженията си.

"В края на август може да има промени - сподели Ангелов след успеха над "Лудогорец". - Ако се промени собствеността на клуба, всичко може да се случи. Не се знае кой ще остане на работа в клуба. Всички хора, които сме в момента на "Герена", работим за благото на клуба."

При промяна Пелето най-вероятно ще се върне като шеф на ДЮШ на "Левски" на стадион "Раковски", където работи от около година. Той продължава и в момента да съвместява тази дейност с поста спортен директор. Негов заместник така и не бе назначен след повишаването му през юни.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА