Last news in Fakti

21 Август, 2016 18:58 954 0

Ибрахимович: Тази година може да станем шампиони

  • ибрахимович-
  • манчестър юнайтед-
  • титла

Шведът вече вкара три гола за Юнайтед

Ибрахимович: Тази година може да станем шампиони - 1
Снимка: БТА/АР

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович, който реализира три попадения в първите си два мача в Премиър лийг, вярва, че "червените дяволи" могат да спечелят първенството още през този сезон. 

"Вярвам, че можем да спечелим титлата. Представям си го. Трябва обаче да работим здраво за това и да направим всичко възможно да притесним останалите отбори, които искат да спечелят първото място. В момента просто съм концентриран върху това да помагам на отбора да печели. Имаме две победи след два изиграни мача, което е най-важното. Не е толкова съществено кой вкарва, докато продължаваме да печелим. Да, аз вече отбелязах три гола в Премиър лийг и съм щастлив, но това е само началото. Сезонът е дълъг, аз и отборът ще работим здраво и постепенно ще ставаме все по-добри и по-добри. Ще видим какъв ще бъде резултатът от това", заяви Ибрахимович. 

"Феновете на Юнайтед са невероятни. Във всеки мач усещам, че те са 12-ият ни играч. Играл съм в много страни и много големи отбори, но привържениците тук са нещо различно", добави Ибра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА