Last news in Fakti

21 Август, 2016 19:57 1 287 0

Левски с предложение към Николай Михайлов

  • михайлов-
  • мерсин-
  • левски-
  • предложение

Той отказал офертата

Левски с предложение към Николай Михайлов - 1
Снимка: БТА/АР

Вратарят Николай Михайлов призна, че през лятото е получил покана да се завърне в Левски. Юношата на „сините” отказа, а преди дни подписа договор с турския Мерсин. Интересното е, че преди няколко месеца той скъса договора си със същия клуб.

"Имах разговор с Георги Иванов-Гонзо, с когото се познаваме от дълги години и дори сме били заедно в Левски като футболисти. Проведохме разговор за евентуално мое връщане на „Герена". Но аз на този етап не виждах как това може да се случи поради ред причини. Отдавна съм казал, че това, което се става с клуба през последните години, не отива на Левски. Някой ден със сигурност ще се завърна, но този ден няма да бъде сега. Благодаря на Георги Иванов за подкрепата и поканата."

"Но и от онзи момент много неща се промениха, стигна се до подаване на оставки. Гонзо прие ново предизвикателство, в което му пожелавам успех. На Левски желая в най-скоро време да бъде там, където трябва, защото тези всеотдайни фенове го заслужават. От години единствено те са на европейското ниво, което отива на този голям клуб. Не спряха да го показват и с инициативите си за клуба, и с подкрепата си в тези трудни времена за любимия отбор", каза Михайлов пред "24 часа” и допълни, че през настоящата кампания няма да му е приоритет завръщане в националния отбор, а влизане в добра форма.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА