Last news in Fakti

21 Август, 2016 21:00 1 221 0

Нефтохимик нанесе първа загуба на Берое

  • берое-
  • нефтохимик-
  • манев

"Шейховете" победиха с минималното 1:0

Нефтохимик нанесе първа загуба на Берое - 1
Снимка: БТА

Нефтохимик и Берое играят при 1:0 в мач от четвъртия кръг на Първа лига. Резултатът откри Емануил Манев в 59-ата минута.

Срещата започна с натиск на гостите, но той не доведе до създаването на опасности пред вратаря Янко Георгиев. Постепенно, след първия четвърт час, шейховете изравниха играта и на свой ред погледнаха по-смело към Макенджиев.

В 25-ата минута Орачев напредна през центъра на терена и стреля по земя, Макенджиев не се намеси и изпусна топката, но защитник на заралии успя да я изчисти.

До края на полувремето не се случи нищо интересно и логично първата част приключи при 0:0.

След почивката играта стана малко по-динамична. Така се стигна до 59-ата минута, в която домакините откриха резултата. Това стана след отличен самостоятелен пробив на Иван Вълчанов, който завърши с брилянтен извеждащ пас в "коридор" към резервата Емануил Манев. Последва шут под гредата на нападателя и 1:0 за Нефтохимик.

В 73-ата минута Вълчанов отново блесна с отиграване. Този път стреля от воле извън границата на наказателното поле, но Макенджиев спаси.

Секунди преди да изтече редовното време Берое можеше да изравни, но параболичният изстрел на резервата Александър Георгиев с глава се отби в гредата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА